aikido 1 Report post Posted March 3, 2012 Tähelepanu! Panen siia ka üles pühapäevase informatsiooni:Pühapäeval, kl 14:30 teeme meeste bodypumpi! Lisaks meie Planet-Sport noortegrupile on oodatud ka kõik teised meesterahvad, kes soovivad bodypumpis kätt proovida. Seda teadet seekord suurelt välja ei reklaami- kes soovivad sellest tunnist osa võtta, siis andke endast siin teemas märku. Kes tahaksid sellest tunnist osa võtta, siis andke nendest siin teada! Tunni viin läbi mina ja kogu üritus on kõigile tasuta!Kaasa trenniriides ja joogipudel!Kohtumiseni pühapäeval kl 14:30 Planet-Sport väikeses aeroobikasaalis!Meie grupil kohe pärast bodypumpi poseerimine ja pildistamine! Share this post Link to post Share on other sites
lemmmik 2 Report post Posted March 3, 2012 steven lemmik paneb kh ennast kirja homsesse bodypumpi, muidu lähen laisaks ära. Share this post Link to post Share on other sites
MikroToitaine 1 Report post Posted March 3, 2012 kuna muumitroll ei suuda end vormi ajada siis selleks puhuks osteti täna mulle isiklik stepper koju:D Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted March 3, 2012 steven lemmik paneb kh ennast kirja homsesse bodypumpi, muidu lähen laisaks ära.Lemmikvorst juustuga Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted March 4, 2012 Tähelepanu!Kes täna bodypumpi tulevad, siis püütke umbes 14:20 kohal olla, et rahvas jälle hiljaks ei jää. Meil on ju vaja enne tundi kokku panna pingid ja kangid-kettad. Share this post Link to post Share on other sites
KristoR 3 Report post Posted March 4, 2012 Kristo on kohal ! Share this post Link to post Share on other sites
KristoR 3 Report post Posted March 4, 2012 Nonii ma mõtlesin siis hetkel kasutada seda laulu vabakavaks , esimest minutit sellest vms : http://www.youtube.com/watch?v=3GVcWFDeVZE&ob=av3e Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted March 4, 2012 Nonii ma mõtlesin siis hetkel kasutada seda laulu vabakavaks , esimest minutit sellest vms :http://www.youtube.com/watch?v=3GVcWFDeVZE&ob=av3eSelline muusika nagu 1985 aastal Tartu 1. Keskkooli(praegune HTG) hambaarsti kabinetis kostvad hääled vanakooli puuriga lapsukeste katkiseid hambaid nüsides. Selles suhtes, et kui tunned, et see lugu sulle sobib, siis anna minna! Share this post Link to post Share on other sites
Realxone 32 Report post Posted March 4, 2012 Selline muusika nagu 1985 aastal Tartu 1. Keskkooli(praegune HTG) hambaarsti kabinetis kostvad hääled vanakooli puuriga lapsukeste katkiseid hambaid nüsides. Selles suhtes, et kui tunned, et see lugu sulle sobib, siis anna minna! Vanem generatsioon ei saagi heast muusikast aru. Täna peale poseerimist 40min stepperil. 585kcal kadus nagu tina tuhka! 16.5km 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulR 31 Report post Posted March 4, 2012 Selline muusika nagu 1985 aastal Tartu 1. Keskkooli(praegune HTG) hambaarsti kabinetis kostvad hääled vanakooli puuriga lapsukeste katkiseid hambaid nüsides. Selles suhtes, et kui tunned, et see lugu sulle sobib, siis anna minna! väga ulmeline võrdlus!! sellise asja peale ikka annab tulla! ainult Imre suudab :D Share this post Link to post Share on other sites
t0lulyli 3 Report post Posted March 4, 2012 Kas sellise vaibakloppimise järgi on ka võimalik tõmmelda? Share this post Link to post Share on other sites
PaulR 31 Report post Posted March 4, 2012 tõmmelda on võimalik iga muusika järele - iseasi mis punktidele sa oma tõmblemisega kandideerid Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted March 5, 2012 Kas sellise vaibakloppimise järgi on ka võimalik tõmmelda? Vanematele kohtunikele oleks selline tümakas ilmselt täielik piin! Sellise tampimise järgi suudavad ilmselt ainult väga heas vormis kogenud sportlased midagi võimsamat ja loogilist ette näidata. Mina isiklikult ei valiks sellist lugu mitte iial!!!! Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted March 5, 2012 väga ulmeline võrdlus!! sellise asja peale ikka annab tulla! ainult Imre suudab :DSee oli näide elust enesest! Käisin siis teises klassis Tartu 1. keskkoolis, aga mida teie sellel ajal tegite? Share this post Link to post Share on other sites
aikido 1 Report post Posted March 5, 2012 Kuna pilte? Share this post Link to post Share on other sites
SanderG 1 Report post Posted March 5, 2012 Väiksed võrdlused. 1 Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted March 5, 2012 Hetkel laen pildid üles! Kõige rohkem üllatas eile Kristo! Ilmselt mees käib isand Sandri pudrupotist omale suutäisi noolimas Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted March 5, 2012 Väiksed võrdlused.Sander on siis selline mees, kes võiks kindlasti sellel kevadel võistelda, aga mees on ebakindel nagu neitsi Share this post Link to post Share on other sites
SanderG 1 Report post Posted March 5, 2012 (edited) Ja Imre, pane mind võistlustel -85kg kategooriasse. Alla ma ei hakka võtma ja mul võib probleeme tulla -85s püsimisega Edited March 5, 2012 by SanderG Share this post Link to post Share on other sites
PaulR 31 Report post Posted March 5, 2012 Kristol tõesti ülakeha päris hästi arenenud! Jalad see-eest, poleks justkui trenni näinudki Aga küll need ka kasvavad! pead jalatrenni hakkama tõsisemalt võtma Share this post Link to post Share on other sites
KristoR 3 Report post Posted March 5, 2012 (edited) Andke mulle 2 kuud ja kyll ma teid veel yllatan oma koibadega ! jalatrenn k2ib aktiivselt ning hetkel saab jalg yldse k6ige rohkem trenni . Edited March 5, 2012 by KristoR Share this post Link to post Share on other sites
vAleksei 39 Report post Posted March 5, 2012 Ma üritan kolmapäeval, hiljemalt neljapäeval trenni tulla, tundub et haigus taandub Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted March 5, 2012 Ma üritan kolmapäeval, hiljemalt neljapäeval trenni tulla, tundub et haigus taandub Kuivad haigusega kokku nagu rosin, Kristo läheb selle ajaga nii härjaks, et ajab su minema Share this post Link to post Share on other sites
vAleksei 39 Report post Posted March 5, 2012 Kuivad haigusega kokku nagu rosin, Kristo läheb selle ajaga nii härjaks, et ajab su minema Ega ma söömist pole ära unustanud, täna kaalusin hommikul 100,6kg kui õigesti mäletan Share this post Link to post Share on other sites
Mikk Raudsepp 44 Report post Posted March 5, 2012 Nonii ma mõtlesin siis hetkel kasutada seda laulu vabakavaks , esimest minutit sellest vms :....Seda lugu on minu kõrvad mitmel korral kulturismilaval kuulnud. Share this post Link to post Share on other sites