vAleksei 39 Report post Posted March 1, 2012 Külmeta vähem:DD Mul oli siin vahepeal samamoodi , 4-5 kuud järjest iga 2 -3 nädala prst jäni haigeks:D Nüüd ma ei tea kas sellest ,et trenni sai palju tehtud või on muud tegurid..Nüüd pole pikemat aega haige olnud (*sülitab 3 korda üle õla*) 2010 aasta olin 2-3 korda haige .Mul on alati müts peas, sall kaelas ja kindad käes , pigem immuunsüsteemiga midagi Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted March 1, 2012 Mul on alati müts peas, sall kaelas ja kindad käes , pigem immuunsüsteemiga midagi Lihtsalt liiga valge mees! Päike läheb mööda ja ei soojenda kui on liiga hele Share this post Link to post Share on other sites
vAleksei 39 Report post Posted March 1, 2012 Lihtsalt liiga valge mees! Päike läheb mööda ja ei soojenda kui on liiga hele Tuleb nii välja Share this post Link to post Share on other sites
xajez 1 Report post Posted March 2, 2012 kui kevad tuleb, siis oled tervem, usumind:D okei garanteerida ei saa.. Mul vast oligi nii tihehaigusperiood sp, et üsna külm oli ja immuunsus ei suutnud seekord vastu hakata, i think:D Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted March 2, 2012 kui kevad tuleb, siis oled tervem, usumind:D okei garanteerida ei saa.. Mul vast oligi nii tihehaigusperiood sp, et üsna külm oli ja immuunsus ei suutnud seekord vastu hakata, i think:DOi sa oled julm- annad haigele inimesele tühja lootust Share this post Link to post Share on other sites
KristoR 3 Report post Posted March 2, 2012 Lasen siis oma hetkevormi pildid ka üles. Kehakaal on 70kg ning pildid said siis eile tehtud ! Share this post Link to post Share on other sites
KristoR 3 Report post Posted March 2, 2012 Tagasiside oodatud ! Share this post Link to post Share on other sites
Akrapovic 71 Report post Posted March 2, 2012 Tagasiside oodatud !Jalgadele rohkem valu !!! Share this post Link to post Share on other sites
KristoR 3 Report post Posted March 2, 2012 (edited) Jalgadele rohkem valu !!! Jalgu treenin ma koguaeg , jõu parameetrid kasvavad koguaeg . Kykk 35kg ja hetkel suudan ma 5x5 teha 80kg'ga . Eelmine nädal võtsin käsile ka küki programmi , kus ma teen kükke ennem igat trenni erinevate seeriatega , Kavatsen seda teha kuu aega ning eks näis mis saab !Treening on kokku kestnud 5 kuud nüüd. Edited March 2, 2012 by KristoR Share this post Link to post Share on other sites
lemmmik 2 Report post Posted March 2, 2012 peris kiire areng on olnud. Share this post Link to post Share on other sites
xajez 1 Report post Posted March 2, 2012 Mul jäi arusaamatuks... ( . Kykk 35kg ja hetkel suudan ma 5x5 teha 80kg'ga ???????? kykki tegid kunagi 35 ja nüüd 5x5 80kg kükki. Share this post Link to post Share on other sites
KristoR 3 Report post Posted March 2, 2012 ^ Tahtsin kirjutada et 5 kuud tagasi ma treenisin 35 kiloga kükki ja nüüd 80 kiloga = D Share this post Link to post Share on other sites
xajez 1 Report post Posted March 2, 2012 ^ Tahtsin kirjutada et 5 kuud tagasi ma treenisin 35 kiloga kükki ja nüüd 80 kiloga = DAreng on sul üllatavalt hea isegi . Kuidas rasvaga lood ?Lähed võistlema ka? Share this post Link to post Share on other sites
KristoR 3 Report post Posted March 2, 2012 Kahjuks ma ei jõua võistlema see aprill , kuna mul on hetkel ürpiski rasked ajad ning lihtsalt ei jõua mentaalselt ega füüsiliselt . Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted March 2, 2012 Kahjuks ma ei jõua võistlema see aprill , kuna mul on hetkel ürpiski rasked ajad ning lihtsalt ei jõua mentaalselt ega füüsiliselt .Tore on kulturist kristost üle pika aja kuulda! Selle võistlemisega on nii, et küll jõuad veel tulevikus lavale kui samasuguse pühendumusega jätkad! Share this post Link to post Share on other sites
SanderG 1 Report post Posted March 2, 2012 Pikka juttu ei tee. Lisan kõigest mõned vormi pildid . Õhtul trenni ning plaanis õlg ja triitseps. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted March 2, 2012 Pikka juttu ei tee. Lisan kõigest mõned vormi pildid . Õhtul trenni ning plaanis õlg ja triitseps.Pikka juttu ei tee. Vorm on päris hea ning tuba on lõpuks koristatud. Ainult süntesaator ja redel oleks ka veel vaja kuhugi eest ära tõsta. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted March 2, 2012 Tagasiside oodatud !Tagasiside tuleb: Vorm on läinud paremaks. Kehakaal on küll suuremaks läinud, aga vorm on jäänud reljeefseks! Küll jõuavad jalad ka aja jooksul ülejäänud ihule järgi! Tubli töö igal juhul! Share this post Link to post Share on other sites
KristoR 3 Report post Posted March 3, 2012 Üks küsimus Imrele , et kas pühapäevasest bodypumpist võivad naised ka osa võtta ? = D Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted March 3, 2012 Üks küsimus Imrele , et kas pühapäevasest bodypumpist võivad naised ka osa võtta ? = DEi, kindlasti mitte! Selles asja mõte ongi, et tuleb ainult meestekas. Share this post Link to post Share on other sites
vAleksei 39 Report post Posted March 3, 2012 Krt suren ära vist varsti, veel hullemaks on läinud köha ja nohu , lootsin esmaspäeval juba trenni minna, aga vaevalt Share this post Link to post Share on other sites
aikido 1 Report post Posted March 3, 2012 Tere .Mu esimene targem jutuajamine siin siis Tekkis selline väike idee kirjutada oma tänasest imelikust trennist Soenduseks on 10min ratast ja 10 min stepperit.Ja nüüd trenni juurde trenni oli lükike kuid SUPER, Kükk 50kg x12, 2. seeria oli 70kg x10, 3. seeria oli 80kg x8, 4. seera 80kg x 8, 5. seeria 70kg x 82. harjutuseks oli mul jõutõmme 1. seeria 50kg x12, 2. seeria 70kg x12, 3. seeria 80kg x10, 4. seeria 90kg x6, 5. seeria 95kg x6, 6. seeria 97.5kg x 63. harjutus oli sääre-sirjutajaLoodan et saate midagi aru Share this post Link to post Share on other sites
aikido 1 Report post Posted March 3, 2012 Imre su pealkiri on aegunud Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted March 3, 2012 Tere .Mu esimene targem jutuajamine siin siis Tekkis selline väike idee kirjutada oma tänasest imelikust trennist Soenduseks on 10min ratast ja 10 min stepperit.Ja nüüd trenni juurde trenni oli lükike kuid SUPER, Kükk 50kg x12, 2. seeria oli 70kg x10, 3. seeria oli 80kg x8, 4. seera 80kg x 8, 5. seeria 70kg x 82. harjutuseks oli mul jõutõmme 1. seeria 50kg x12, 2. seeria 70kg x12, 3. seeria 80kg x10, 4. seeria 90kg x6, 5. seeria 95kg x6, 6. seeria 97.5kg x 63. harjutus oli sääre-sirjutajaLoodan et saate midagi aru Igasugune vaheldus on alati teretulnud! Jätka samas vaimus! Share this post Link to post Share on other sites
aikido 1 Report post Posted March 3, 2012 Igasugune vaheldus on alati teretulnud! Jätka samas vaimus! Aitähh, homme pumpi ja ilus olema Share this post Link to post Share on other sites