vend vähk 659 Report post Posted January 27, 2013 See oli küll kõva reklaam...aga jahh- FITLIFE -Klubi kust poistest saavad mehed ja meestest loomadHeal lapsel mitu nime Share this post Link to post Share on other sites
Realxone 32 Report post Posted January 27, 2013 Kurgi-Sergeil on kael tõepoolest väga jäme .Hetkel lõpetan söömist ning varsti jõusaali. Täna kavas selg, loodetavasti pole väga palju rahvast Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted January 27, 2013 Kurgi-Sergeil on kael tõepoolest väga jäme .Hetkel lõpetan söömist ning varsti jõusaali. Täna kavas selg, loodetavasti pole väga palju rahvast Muidugi kui staarkulturist Vigurivänt siia võimsa teate üles paneb, et läheb trenni, siis ei maksa imestada, miks küll jõusaal hullunud fänne täis on? Share this post Link to post Share on other sites
Realxone 32 Report post Posted January 27, 2013 Muidugi kui staarkulturist Vigurivänt siia võimsa teate üles paneb, et läheb trenni, siis ei maksa imestada, miks küll jõusaal hullunud fänne täis on? Olen harjunud metsiku tähelepanuga. Share this post Link to post Share on other sites
Realxone 32 Report post Posted January 31, 2013 Täna kell 4 saalis koos Alekseiga. Endal kavas vaikselt õlga teha ning jala esiosa. Lõpus tahaks umb 20-30min aeroobset ka teha. Share this post Link to post Share on other sites
xajez 1 Report post Posted January 31, 2013 (edited) Homme (1.Veebruar) hommikupoole trennis :]Loodan, et sel ajal pole palju rahvast Edited January 31, 2013 by xajez Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted February 1, 2013 Reede õhtul 16:00 poseerimine ja pildistamine! Share this post Link to post Share on other sites
RaulK 0 Report post Posted February 2, 2013 Teen täna varajase jalapäeva. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted February 2, 2013 Eile oli meil siis järjekordne poseerimine ja tegime mitmeid parandusi. Panin just meie facebooki kinnisesse albumisse albumisse uued pildid üles ja mõned välgatused ka siia: Tanelil vaja peenem käsi järgi aidata! Hr Lauri räägib fännidega Egle on Austraaliast tagasi Aleksei mängib meie bändis süntesaatorit Mees nagu Pavel Loskutov Share this post Link to post Share on other sites
RaulK 0 Report post Posted February 2, 2013 Jalatrenn möödas. Päris norm oli. Homme vaatan kas lähen jõusaali ja teen rinda & biitsa või tuleks bodypumpi. Share this post Link to post Share on other sites
Realxone 32 Report post Posted February 4, 2013 Täna kusagil 19:30 saalis, aeroobne . Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted February 8, 2013 Head mehed! Olin siis kaameraga kl 15:50-16:30 klubis ja keda ei olnud, need olid meie staarkulturistid. Share this post Link to post Share on other sites
vAleksei 39 Report post Posted February 8, 2013 Head mehed! Olin siis kaameraga kl 15:50-16:30 klubis ja keda ei olnud, need olid meie staarkulturistid. Mul läks täitsa meelest, et täna reede juba , ise jõudsin trenni 17.00ks . Share this post Link to post Share on other sites
Realxone 32 Report post Posted February 9, 2013 Head mehed! Olin siis kaameraga kl 15:50-16:30 klubis ja keda ei olnud, need olid meie staarkulturistid. Olin Rakveres.. Homme see-eest platsis, õhtupoole. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted February 11, 2013 Reedel, 15.veebruaril kl 16:00 toimub kindlasti tund! Eriti loodan näha suuremaid poisse. Poseerimine, pildistamine, arutelu. Kohalolek pigem kohustuslik! Kohtumiseni! Share this post Link to post Share on other sites
Realxone 32 Report post Posted February 11, 2013 (edited) Reedel, 15.veebruaril kl 16:00 toimub kindlasti tund! Eriti loodan näha suuremaid poisse. Poseerimine, pildistamine, arutelu. Kohalolek pigem kohustuslik! Kohtumiseni! Eks siis tuleb kohal olla ja metsikut trapetsit näidata.Eile sai kõvasti triitsa tehtud, üle pika aja tegin ka kitsalt surumist. 10x 90kg tuli päris hästi .Täna õhtupoole saalis ja tuleb korralik seljatrenn nagu eelmine nädal. Lisaks teen veel trapetsit ka Edited February 11, 2013 by Realxone Share this post Link to post Share on other sites
Realxone 32 Report post Posted February 11, 2013 Eks siis tuleb kohal olla ja metsikut trapetsit näidata.Eile sai kõvasti triitsa tehtud, üle pika aja tegin ka kitsalt surumist. 10x 90kg tuli päris hästi .Täna õhtupoole saalis ja tuleb korralik seljatrenn nagu eelmine nädal. Lisaks teen veel trapetsit ka Share this post Link to post Share on other sites
a n d y 41 Report post Posted February 16, 2013 http://www.facebook.com/pages/Maikali-f%C3%A4nnklubi/156037211102511?ref=ts&fref=tskõik liituma, kes mäletab sellist meest nagu Maikal Pikalev, kes sai tuntuks sellega, et tõmbas ennast lodevast 120. kilosest 80. kiloseks kulturistiks ja on võistelnud nii atlethic fitnessis kui ka kulturismivõistlustel. Tshekake feissbuugis fänniklubi üle ja ühinege.... Share this post Link to post Share on other sites
KristoR 3 Report post Posted February 22, 2013 Täna ise tundi ei tule , sest ei taha mitu korda edasi-tagasi käia . Lähen hiljem saali ja siis pärast veel tegemisi linnas. Share this post Link to post Share on other sites
aikido 1 Report post Posted February 27, 2013 Miks siin selline vaikus on ? Kuhu on jäänud kõik meie staarid ? Vaikus enne tormi ? (A) Share this post Link to post Share on other sites
Realxone 32 Report post Posted February 28, 2013 Miks siin selline vaikus on ? Kuhu on jäänud kõik meie staarid ? Vaikus enne tormi ? (A)Ei oska öelda jah, miks siin nõnda vaikseks on jäänud. Kõik võiksid siin oma tegemisi ikka rohkem kajastada.Võin ju otsa lahti teha.. Ise käin praegu füsioterapeudi juures, kes mudib mul põlve ja õlga. Õlaprobleem hakkab tasapisi paranema, aga põlvega on mingi probleem endiselt. Tavalist kükki isegi on valulik teha, nii et igasugune kangiga kükk on mul juba mitu kuud kavast väljas. Selles mõttes pole väga morjendav, kuna jalad on niigi ülakehast ees, ent kui isegi treppidest kõndides on valu tunda, on veits jama. Loodetavasti olukord paraneb lähiajal.. Ent hädaldada ei ole mõtet ja trenni saab ilusti teha. Jalale saan teha kõike peale kükkide ja jalapressi, nii et pole hullu midagi. Vorm läheb ehk tasapidi kuivemaks, kuid see pole hetkel prioriteet number 1. Minu nõrkuseks on selg, mis nüüd kõvasti vatti saab. Varsti hakkan tegema selga 2x nädalas ja küll see selg siis kasvama hakkab! Täna lähen umbes kl 5 trenni ja kavas on triits ning jala tagaosa, lisaks olen hakanud ka rohkem kõhtu tegema. Lõppu teen aeroobset ka (jooksmist põlve pärast ei tee, ent ellipsid, stepperid ja rattad on suured sõbrad ). Share this post Link to post Share on other sites
aikido 1 Report post Posted February 28, 2013 666 Massaazi salong ? ska öelda jah, miks siin nõnda vaikseks on jäänud. Kõik võiksid siin oma tegemisi ikka rohkem kajastada.Võin ju otsa lahti teha.. :D/> Ise käin praegu füsioterapeudi juures, kes mudib mul põlve ja õlga. õlaprobleem hakkab tasapisi paranema, aga põlvega on mingi probleem endiselt. Tavalist kükki isegi on valulik teha, nii et igasugune kangiga kükk on mul juba mitu kuud kavast väljas. Selles mõttes pole väga morjendav, kuna jalad on niigi ülakehast ees, ent kui isegi treppidest kõndides on valu tunda, on veits jama. Loodetavasti olukord paraneb lähiajal.. Ent hädaldada ei ole mõtet ja trenni saab ilusti teha. Jalale saan teha kõike peale kükkide ja jalapressi, nii et pole hullu midagi. :)/>Vorm läheb ehk tasapidi kuivemaks, kuid see pole hetkel prioriteet number 1. Minu nõrkuseks on selg, mis nüüd kõvasti vatti saab. Varsti hakkan tegema selga 2x nädalas ja küll see selg siis kasvama hakkab! Täna lähen umbes kl 5 trenni ja kavas on triits ning jala tagaosa, lisaks olen hakanud ka rohkem kõhtu tegema. Lõppu teen aeroobset ka (jooksmist põlve pärast ei tee, ent ellipsid, stepperid ja rattad on suured sõbrad :D/>). Share this post Link to post Share on other sites
Realxone 32 Report post Posted March 1, 2013 Eile sai tehtud kitsalt surumises rekord: 8x 100kg Pole saanud üldse pikemat aega suruda ja tulemus tuli kohe väga korralik. Ülirahul Täna õhtupoole jälle saalis ja kavas on üks korralik seljatrenn . Saali liigun umbes kl 5 Share this post Link to post Share on other sites
Realxone 32 Report post Posted March 9, 2013 Tere, kas keegi veel trenni ka teeb? Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted March 9, 2013 Kes FitLife'ist siis ka kevadel lavale tuleb?Lisaks, kas keegi autoga Reval Cupile läheb, saaks küttehinda klappida? Share this post Link to post Share on other sites