maleva 61 Report post Posted September 6, 2012 Parem söön tõesti oma kuiva kanafileed edasi.Sulle meeldib seda teha ju klubi suitsuruumis Share this post Link to post Share on other sites
vAleksei 39 Report post Posted September 6, 2012 Nii, tänane trenn: http://www.trennihunt.ee/workout/41662 . Nagu näha, siis viimane kükiseeria oli 150kg ja kordusi 8, seekord siis sidemeteta .Meenutusi aastast 2006, see oli vist talv, sama aasta suvel olin 30kg pekki alla võtnud, enne seda olin üks väga paks poiss 1 Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted September 7, 2012 Sulle meeldib seda teha ju klubi suitsuruumis Huvitav avaldus. Kas Kirpu on kusagil suitsuruumis nähtud? Väga põnev Share this post Link to post Share on other sites
Angelo 51 Report post Posted September 7, 2012 (edited) Terve!Kui pikad Paul ja Vära muidu on ? Edited September 7, 2012 by Angelo Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted September 7, 2012 Pühapäeval tund? Teeksin trenni ka siis Eedenis, tuli e-mail, et saan seitse päeva tasuta treenida -- eks ma kasutan siis võimalust. Jalg, õlg plaanis.Usun, et teem ikka tunni sellel päeval, aga millises saalis, see selgub koha peal. Loodan seekord suures aeroobikasaalis pildistada, aga kui ei saa, siis ikka rattasaalis. Share this post Link to post Share on other sites
vAleksei 39 Report post Posted September 7, 2012 Terve!Kui pikad Paul ja Vära muidu on ?Mina olen 185cm ja Paul 180cm. Share this post Link to post Share on other sites
trewe 7 Report post Posted September 7, 2012 Usun, et teem ikka tunni sellel päeval, aga millises saalis, see selgub koha peal. Loodan seekord suures aeroobikasaalis pildistada, aga kui ei saa, siis ikka rattasaalis. Rattasaali pildid annavad parema arusaama vormist, kuna on lähedamalt pildistatud ja valgus kuidagi teistsugusem. Äkki aeroobikasaalis pildistamise korral võiksid kaameraga lähemale tulla (või meie lähemale) Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted September 7, 2012 Rattasaali pildid annavad parema arusaama vormist, kuna on lähedamalt pildistatud ja valgus kuidagi teistsugusem. Äkki aeroobikasaalis pildistamise korral võiksid kaameraga lähemale tulla (või meie lähemale)Aeroobikasaal tegi suvel üle suured muudatused ja nüüd on seal rohkem valgust ja taustaks ei jää enam klaasseina, sest see vahesein võeti ära! Share this post Link to post Share on other sites
Realxone 32 Report post Posted September 7, 2012 Aeroobikasaal tegi suvel üle suured muudatused ja nüüd on seal rohkem valgust ja taustaks ei jää enam klaasseina, sest see vahesein võeti ära! Ülikõva ju. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted September 7, 2012 Ülikõva ju. Mis asi sul ülikõva on? Share this post Link to post Share on other sites
vAleksei 39 Report post Posted September 7, 2012 (edited) Täna oli triits+biits+kõht päev, http://www.trennihun.../workout/41858. Biitsepsi esimene harjutus, tavalise kangiga seistes, tuli päris hästi, 40x8 - 50x8 ja 60x8. Viimane seeria sai ka linti võetud ja 6 esimest kordust tulid puhtalt, sealt edasi juba selja abiga, aga ikkagi Mõned päevad tunnen juba kuidagi nõrgalt end, mõtlesin, et dieedist, aga jäin kergelt haigeks :/. Aga pühapäevaks-esmaspäevaks üritan ennast terveks ravida, praegu saab vist veel, kui köha ja nohu ei ole . Edited September 8, 2012 by vAleksei Share this post Link to post Share on other sites
vAleksei 39 Report post Posted September 8, 2012 Lisan video ka siis: Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted September 8, 2012 Lisan video ka siis: Vaikselt tuleb jõudu ja käsi läheb jämedamaks. Küünarnukid olid ehk natuke liiga taga, aga harjutamine teeb meistriks! Share this post Link to post Share on other sites
vAleksei 39 Report post Posted September 8, 2012 Vaikselt tuleb jõudu ja käsi läheb jämedamaks. Küünarnukid olid ehk natuke liiga taga, aga harjutamine teeb meistriks! Dieedi aeg peaks tegelt jõud natuke kaduma, aga noh, ma ikka üritan hoida ja isegi tõsta ... Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted September 8, 2012 Dieedi aeg peaks tegelt jõud natuke kaduma, aga noh, ma ikka üritan hoida ja isegi tõsta ...Ja nii peabki! Pühapäeval vaatame vormi ka üle! Share this post Link to post Share on other sites
vAleksei 39 Report post Posted September 8, 2012 Võin tagasihoidlikult öelda, et vorm on jällegi paremaks läinud . Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted September 8, 2012 Võin tagasihoidlikult öelda, et vorm on jällegi paremaks läinud .Loodame, et vorm ei ole tagasihoidlikult paremaks läinud, vaid ikka korralikult. Arvesta sellega, et Siim Kelner jälgib iga sinu sammu ja anna sellele mehele põhjust muretsemiseks Share this post Link to post Share on other sites
RaulK 0 Report post Posted September 8, 2012 Kas tund toimub homme kl 16.00? Arvatavasti saaksin ka tulla. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted September 8, 2012 Kas tund toimub homme kl 16.00?Arvatavasti saaksin ka tulla.Jah, pühapäeval toimub tund kl 16:00 Share this post Link to post Share on other sites
vAleksei 39 Report post Posted September 9, 2012 (edited) Ma olen kohal, aga täna vist vähe rahvast, Tanel pidi F1 vaatama ja Paul teeb täna juba enne TÜSKi saalis trenni ära.Ma muidu lähen juba 15.00ks, mul täna rind ja kõht või säär ka, HIIT ka, aga see vist peale poseerimist juba . Edited September 9, 2012 by vAleksei Share this post Link to post Share on other sites
Realxone 32 Report post Posted September 9, 2012 Mina lähen umbes kella kuueks. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted September 9, 2012 Mina lähen umbes kella kuueks. Hea mees! Mis on olulisem- kas mingi F1, mida pärast video pealt vaadata saab või tänane poseerimine koos legendaarse Alekseiga??? 1 Share this post Link to post Share on other sites
trewe 7 Report post Posted September 9, 2012 (edited) Uues aeroobikasaalis on tõeliselt hea valgus ja pildid tulevad seekord väga korralikud. Treenisin ka üle aasta aja nüüd esimest korda Eedeni Fitlife jõusaalis, aasta olen Turus treeninud ning võib-olla tulen mingiks ajaks Eedenisse tagasi treenima, see saal meeldib väga -- töökeskkonna tunne tekib, erinevalt mõnest teisest saalist. Motivatsioon on kõrge ja eks ma ikka järjepidevalt toimetan.Täna oli jalg & õlg, küki numbrid praegu tagasihoidlikud, olen viimasel ajal katsetanud erinevaid meetodeid jalale, aga ikkagi lühikesed seeriad ning suur raskus kükis panevad mu jala kõige paremini kasvama. Kuna pole tükk aega rasket kükki järjepidevalt & progresseeruvalt teinud, siis peangi veel "ära harjuma" raske kükiga. Peagi hakkavad ka rekordid taas tulema.Homme päeval selg. Edited September 9, 2012 by trewe 1 Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted September 9, 2012 Uues aeroobikasaalis on tõeliselt hea valgus ja pildid tulevad seekord väga korralikud. Treenisin ka üle aasta aja nüüd esimest korda Eedeni Fitlife jõusaalis, aasta olen Turus treeninud ning võib-olla tulen mingiks ajaks Eedenisse tagasi treenima, see saal meeldib väga -- töökeskkonna tunne tekib, erinevalt mõnest teisest saalist. Motivatsioon on kõrge ja eks ma ikka järjepidevalt toimetan.Täna oli jalg & õlg, küki numbrid praegu tagasihoidlikud, olen viimasel ajal katsetanud erinevaid meetodeid jalale, aga ikkagi lühikesed seeriad ning suur raskus kükis panevad mu jala kõige paremini kasvama. Kuna pole tükk aega rasket kükki järjepidevalt & progresseeruvalt teinud, siis peangi veel "ära harjuma" raske kükiga. Peagi hakkavad ka rekordid taas tulema.Homme päeval selg.Tubli töö ja ilus esitus poseerimise ajal. Tore, et Tartus selliseid tugevaid asjaarmastajaid on ja loodan, et Ergol ennast peagi ka Eesti MV-le kirja paneb. 1 Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted September 9, 2012 Mõned tänased pildid ka: Share this post Link to post Share on other sites