Jump to content
Kristjan-Johannes Konsap

FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!

Recommended Posts

Põikaks teemast korra kõrvale.

http://www.flexcart....p?m=PD&pid=3181

Kust oleks võimalik neid osa?)ma mõtlen ,et mu postikulu liiga suureks ei läheks) Mõni lähim riik kus müüakse?

Rauno, milleks sul neid üldse vaja on :D, raskem hoida ju või ongi selle jaoks mõeldud, et arendab haaret kuidagi?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pühapäeval kl 15:00 on tund! Tahaks võistlejatelt tagasisidet viimastest võistlustest ja tulevikuplaanidest. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Suured tänud kõigile, kes täna tundi jõudsid. Alustasime kl 15:00 viimase bodypumpi programmi kõhulihaste harjutusega ning tegime ka venitusi ning siis rääkisime pikemalt möödunud Eesti MV-st ja arutasime teisi jooksvaid küsimusi. Järgmine tund kolmapäeval. Kas keegi oma hetkevormist praegu pilti ka tahaks? Ma siis võtaksin fotoka kaasa kui oleks huvilisi. :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

krt:D ma alles poosi sisse võtmas... ja grimmi pean teinekord teisiti kasutama... ei jäänud rahule :S

Sinu vägevad võistlused on kindlasti kõik veel ees! Küll paned grimmi nii et mustab! :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mis Kell kolmapäeval tunnd on?

Teeme seekord 18:30 kuna minu bodypumpi tunni algust lükati edasi 15 minutit.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

TÄHELEPANU!

Kindlasti oli Planet-Spordis viimastel nädalatel päris palju segadust seoses meie grupi noorte meeste liikumisega erinevatel aegadel jõusaalis. Spordiklubi juhatus kutsus mind korduvalt vestlusele, et kas oleks võimalik, et meie grupi noored käiksid varasematel aegadel ja kui kõik õhtul tulevad, siis on liiga palju rahvast jne. Omalt poolt kaitsesin meie huve ja selgitasin, et koolipoisid ei saa ju varem trenni tulla kui ikka pärast kooli. Suure vaidlemise peale jõudsime kompromissile, mis peaks tooma selgust ja rahu meie tegemistesse: Kes tahavad nädala sees käia päevasel ajal (07:00-16:00), nendele on kuutasu endiselt 23 EUR, aga need, kes tahavad igal ajal käia(ka õhtuti), peavad uuest kuust(alates 10 november) maksma 28 EUR kuus(lisandus 5 EUR). Loodan, et see ei ole noorte jaoks ja nende vanemate jaoks väga suur summa ning ükski tubli sportlane trennitegemist pooleli ei jäta! NB! Kolmapäeval on tund kl 18:30!!! Kohtumiseni!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere kõigile!

Kolmapäeval oli meil siis jälle tund ja kohale tuli 4 meest! Eilses tunnis rääkisime pikemalt venitustest ja selle vajalikkusest. Näitasin ette bodypumpi venitused ükshaaval ja rääkisin ka lahti, millised harjutused, milliseid lihasgruppe kõige paremini venitavad. Pärast tegime kõik koos läbi ka bodypump 79 venitused ning tunni teises pooles arutasime erinevaid plaane seoses kevadhooajaga. Vähemalt eilsed 4 meest soovivad kõik kevadel võistelda noorte- ja juuniorite kategooriates ja see teeb ainult rõõmu! Leppisime ka kokku, et järgmine tund toimub pühapäeval kl 15:00!!! Siis võtan kaasa ka fotoka ning pildistamine!!! Nendel, kes viimastest Eesti MV-st osa võtsid, soovitan ka kindlasti poseerimisest osa võtta, et vaadata, kui palju teie vorm pärast võistluseid 2 nädalaga on muutunud.

Üks asi veel: Meie grupis käib praegu regulaarselt trennis umbes 10 noort spordisõpra. Vabasid kohtasid hetkel 5 ning kes tahavad kevadel võistelda, siis saaksite meie grupiga liituda ning alustada võistlusteks ettevalmistumist.(treeningud, toitumine, poseerimine jne)

Kohtumiseni pühapäeval!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere kõigile!

Pühapäevase tunni poseerimise pildid on orkutis saadaval ning sellel kolmapäeval kahjuks tundi ei tee kuna minu kumm on enne MM-i päris tühi ja parem lähen pärast bodypumpi puhkama. Võimalusel olge laupäeval Tallinnas võistluseid vaatamas, sest see on tohutu motivatsioon terveks eluks! Ma ei usu, et lähiaastatel nii kõrge tasemega võistlust veel Eestis toimub! Kohtume järgmisel kolmapäeval! Pidage vastu! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Avaldan kiitust tänastele spordipoistele, kes kl 15:00 tunnist osa võtsid! Loodetavasti teised saavad ka järgmisesse tundi tulla. Tänases tunnis tegime:

3 harjutust bodypump 79 programmist- rind, väljaasted ja venitused. Usun, et oli võimas vaheldus jõusaalimeestele. :)

Lisaks poseerisime ja pildistasime hetkevormi. Need pildid loodan orkutisse üles panna kas täna või homme.

Lõpetuseks arutelu erinevatel teemadel.

Arvatavasti lähipäevadel panen üles uute õpilaste vastuvõtmise teate. Meil on hetkel jälle 6 vaba kohta ennekõike nendele, kes tahaksid juba kevadel esimest korda elus kulturismivõistlustel oma eakaaslastega jõudu proovida, aga ka niisama jõusaalisõbrad on alati teretulnud!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tervist!

Tahtsin küsida ,et kas kolmapäeval ka tund on ja mis kell?

Et tuleks näitaks kah siis ennast üle pika pika aja.

Tore sinust üle pika aja kuulda! Kolmapäeviti teeme ilmselt jõusaalitunni, kus ma siis olen saalis ja vaatan, mida meie grupi mehed teevad ja kuidas teevad. Pühapäeviti oleks poseerimine-pildistamine-bodypump. Nii tundub loogilisem. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×