Jump to content
opensoul

Bodypump ja veenilaiendid

Recommended Posts

Selline küsimus teile:

kui kellelgi esineb veenilaiendeid, siis kuidas teile tundub, kas BodyPump võib kuidagi mõjutada asja ja kui jah, siis mis suunas? Endal polnud kunagi veenidega probleemi olnud (vanust 23 aastat), aga viimase aasta jooksul olin seisva töö peal, samal ajal aga alustasin ka (taas) Pumpiga, ning veenilaiendid platsis ühel jalal, eriti põlve all ja seda suht häirivalt. Panen selle seisva töö süüks (muidugi mängib rolli ka geneetika), aga tahaksin ära hoida nende laiendite hullemaks muutumise või uute juurdetekke. Laienditega kaasneb ka raskus- ja ebamugavustunne, palavate ilmadega on asi eriti hull.

Üleüldine lihaste treenimine on tavaliselt veenidele just soositav, aga kuidas on lugu raskustega squatidega kus seda pingutamist on ikka parajalt, sealjuures jalgadel suur koormus ja pinge? Kõik kogemused, arvamused ja faktid on teretulnud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Peaksid ehk arstile pöörduma kui asi nii hull on, leevendama peaks Lioton 1000- mu ema kiidab taevani seda. Endal õnneks veenidega jama pole, aga ma kujutan ette küll kui oleks- kükkides päris suured raskused ja jalad pinges seal :D Aga küsi, mida arvab Su treener sellest, kindlasti oskab aidata ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Arstil käisin maikuus (perearsti saatekirjaga läksin veeniarsti juurde). Tehti flebograafia (veenide ultraheliuuring), öeldi, et midagi väga hullu pole, aga et sügisel võiks siiski teha skleoteraapia. BodyPumpi kui mõjutava faktorina ma siis ei maininud, ja ma eriti ei usu, et ta oleks selle kohta midagi öelda osanud. Põhjuseks arvasime mõlemad olevat seisva töö. (9-10h päevas püstijalu ühe koha peal). Töölt olen nüüdseks õnneks ära tulnud, aga loodan lihtsalt, et Pump ei soodusta laiendite levimist ja hullemaks muutumist. Septembris-oktoobris peaksin uuesti arstile minema (ise eriti oma veene süstida ei tahaks lasta, kardan, et kui üks veen nö kutuks teha, siis teised saavad selle võrra rohkem koormust ja laiendeid võib juurde tulla. Aga no eks arst tea paremini...). BodyPumpiga jätkan siiski, kuna see on mu lemmiktrenn....Küsin treeneri käest ka nõu, vaatan, mis ta arvab sellest. (Olen trennis teiste jalgu piilunud, ei ole neil miskeid laiendeid.....pigem vast asi siiski geenides ja seisvas töös, imelik on ainult see, et mul need ainult ühel jalal....).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×