Raivo Piiber 21 Report post Posted August 18, 2009 Täna tähistab oma sünnipäeva 2008 a. Eesti absoluutne meister ja 2009 a. absoluutne karikavõitja bodyfitnessis Christina Alev! Palju õnne! Sünnipäevakingiks on ta lubanud omale ühe jalatreeningu ja paar Raffaellot Share this post Link to post Share on other sites
Kimber 5 Report post Posted August 18, 2009 Palju õnne ja rõõmu Su ellu! Share this post Link to post Share on other sites
Arnold 76 Report post Posted August 18, 2009 Palju õnne ja tervist!Ilusaid sportlikke kordaminekuid! Share this post Link to post Share on other sites
Lexusl 22 Report post Posted August 18, 2009 Palju õnne ja head maiustamist Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted August 18, 2009 Saatsin juba hommikul kaardi, aga soovin ka siin õnne- ega seda ju kunagi liiga palju ei ole Õnne Chriss! Ja ikka vihast trenni Sulle tänaseks kah Share this post Link to post Share on other sites
Wire 0 Report post Posted August 18, 2009 Palju õnne ka minu poolt minuga samal päeval sündinud Christina Alevile! Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted August 18, 2009 Minu õnnitlused talle! Keegi targem võiks öelda ka, kui vanaks neiu sai... Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted August 18, 2009 Minu õnnitlused talle! Keegi targem võiks öelda ka, kui vanaks neiu sai...Nagu öeldakse, siis naiste käest ei ole viisakas nende nooruse kohta küsida Share this post Link to post Share on other sites
argold 0 Report post Posted August 18, 2009 Kõike ilusat sulle ja edu edaspidiseks, klubikaaslane.....8-) Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted August 18, 2009 Täna tähistab oma sünnipäeva 2008 a. Eesti absoluutne meister ja 2009 a. absoluutne karikavõitja bodyfitnessis Christina Alev! Palju õnne! Sünnipäevakingiks on ta lubanud omale ühe jalatreeningu ja paar Raffaellot Palju 6nne! ...aga Raffaello sucks anytime... Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted August 18, 2009 Nagu öeldakse, siis naiste käest ei ole viisakas nende nooruse kohta küsida Ma ei küsinudki seda neiu enda käest . Aga lihtsalt huvitas ja mõtlesin, et keegi kirjutab ka sünniaasta kui suureks õnnesoovimiseks läks.. Share this post Link to post Share on other sites
-AJ-Styles 0 Report post Posted August 18, 2009 Palju õnne! Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted August 18, 2009 Palju õnne ja tervist ning palju kordaminekuid Share this post Link to post Share on other sites
wer-rax 0 Report post Posted August 18, 2009 Õnnitlused ka minu poolt ja edu! Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted August 18, 2009 Õnnitlused kogu Fitness.ee team - i poolt! Share this post Link to post Share on other sites
oks 0 Report post Posted August 18, 2009 Palju Õnne ka minu poolt Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted August 18, 2009 Palju õnne! Share this post Link to post Share on other sites
Sakurai 0 Report post Posted August 18, 2009 Palju, palju õnne! Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted August 18, 2009 Palju õnne! Ma ei küsinudki seda neiu enda käest . Aga lihtsalt huvitas ja mõtlesin, et keegi kirjutab ka sünniaasta kui suureks õnnesoovimiseks läks..Tunne Eesti tegijat Share this post Link to post Share on other sites
R.T 2 Report post Posted August 18, 2009 Palju Õnne! Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted August 18, 2009 Õnnitlen ! Share this post Link to post Share on other sites
Christina Alev 0 Report post Posted August 18, 2009 Vägev! Suurimad tänud kõikidele õnnitlejatele! Mis aga vanusesse puutub, siis just testisin: mulla lõhna veel juures ei olnud, või sulas jeeli - jeeli suus ära , aga, kui selja taha vaatasin, lendas kari porikaid järel küll! Järeldus - peaaegu vana !!! Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted August 18, 2009 Õnne!! Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted August 18, 2009 No kes nüüd söandab profiili piiluda, see saab ka vanuse teada Share this post Link to post Share on other sites
renku 54 Report post Posted August 18, 2009 Palju palju õnne ja jõudu kah! Share this post Link to post Share on other sites