Jump to content
camel

kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000?

Recommended Posts

:lol: süda läks soojaks sellist postitust lugedes. Pole ise lapsevanem, aga kunagi tahan ka selliselt käituda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mõni siin kahtles kas 4aastane jõuab 3 km joosta. Vabalt jõuab, kui teda on juba varakult sellele tegevusele suunatud. Telekas küll näidanud neid imelapsi, kes 6 aastaselt iga päev jooksevad 20km ja osalevad maratonil ja mitte ei jää viimaseks. Seda tõesti, nad ei tee seda vabatahtlikult vaid suht karm vanglakord oli tal seal. Lihtsalt selline väike info teile :lol:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Laps ei saa toidust piisavalt valku ja seetõttu oleks talle vaja valku sisaldavat toidulisandit anda? Ärge tehke nalja. :lol: Lapse valguvajadus (koguseliselt) on ju üsna väike. Kui laps absuluutselt valgurikkaid toite ei taha süüa, siis arvatavasti peate viga otsima iseendast, et te teda nendega harjutanud pole. Piim, kohupiim, juust, munad, liha... Mu poisi ühtedeks lemmikasjadeks, mida alati poest tahab, on kohupiimakreem, ka kohupiim rosinatega (erinevad, vist u. 10% valku) ja PikNik juustupulgad (u. 25%valku, 20% kaltsiumi...), vahel saia peale 40% valgusisaldusega juust, samuti on piim igapäevane ja ka liha erineval kujul (hakkliha, praetud liha, grillitud liha). Vahel võtab diivani tagant issi reguleeritava hantli ka välja, paneb paraja raskuse peale ja teeb mõne harjutuse. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

huvitav, mida teemaalgataja tegelikult mõtles, kas tohib natuke prooviks anda või kuidas. 4 aastane kindlasti tahab väga väga oma suurimat/parimat eeskuju järgida ja siis ka küsib ise juua valgu/taastusjooki. millegipärast tõrgub mu terve mõistus uskumast seda, et ta tahaks tavalist toitumist joogiga asendada :lol: . igal juhul maitseks/prooviks ei tee vastav toidulisand mitte midagi halba. ning valke vältiva toitumise vigu lapse puhul tuleb tõesti otsida vaid iseendast.

andestust uuesti kommenteerimast, kuid lapsevanemana on mul selle teema suhtes kuidagi teravalt isiklik suhe.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sheigi maitsemine ja massilisaja eesmärgipärane, regulaarne tarvitamine on ju samuti 2 täiesti eri asja!

Minu ligi 2-aastane tütar maitseb ka vahel näiteks õlut :) , aluseliseks tehtud vett ja Protein No 1 sheiki :lol: . Samuti lonksab vahetevahel minu latte kohvi. Ei näe üldse probleemi üheskis neist. Olekski lausa imelik, kui ta nende vastu huvi ei tunneks, kui ema ja isa nii ju ometi teevad. Mis aga ei tähenda, et ma tal neid asju "maitstes" lausa nö kaevul laseks olla ja end regulaarselt kurguni täis lubaks kaanida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×