inside14 1 Report post Posted August 16, 2009 Iga inimene on isemoodi isiksus, kõigile ei saagi meeldida!Super tulemus, arvasin, et Bolt võidab kuid, et nii paljuga parandab maailmarekordit, fantastiline! Share this post Link to post Share on other sites
daemonium 18 Report post Posted August 16, 2009 Inimese võrdlemine pärdikuga ei ole küll eetiline Millise inimese, Share this post Link to post Share on other sites
FrodoB 0 Report post Posted August 16, 2009 Inimese võrdlemine pärdikuga ei ole küll eetiline Just. Pärdikust oli ju juttu! Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted August 16, 2009 Uskumatu jooks, Gay oli ka tubli, aga Bolt ikka(Y)http://www.youtube.com/watch?v=kcHrNUg0lL0This video is no longer available due to a copyright claim by Eesti Rahvusringhääling. Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted August 16, 2009 Inimese võrdlemine pärdikuga ei ole küll eetiline , jookseb küll suurepäraselt ja kõike muud, kuid oma stardieelsed protseduurid võiks veidi vaoshoitumad olla.Aga see teebki ta ju teistest erinevaks. Samamoodi nagu Ali taidles , Tyson taidles , igaüks teeb midagi omamoodi ja meeldejäävat Isegi Assafa oli lõbusam Share this post Link to post Share on other sites
Kaspar90 0 Report post Posted August 16, 2009 200m jooks ja tuleb huvitav? Arvatavasti säravaim medal on jagatud, sõltub ainult kas ka uue WR-iga. Aga üldiselt eelmisele vennale, kes atleete pärdikuks sõimab, olles ise mitte kuhugile jõudnud, võiks küll keegi virtuaalselt üle tahi kütta. Minuarust selline "tembutamine" stardi eelselt ja järgselt on tänapäeva spordi üheks suureks osaks ning muudab võistluste jälgimise vaid positiivsemaks. Share this post Link to post Share on other sites
Fdvk 82 Report post Posted August 16, 2009 Millal 200m jooksud on? Share this post Link to post Share on other sites
Siim Kelner 91 Report post Posted August 16, 2009 Oeh. Kahju, et sellisele pärdikule nii kiired jalad antud on. No ei meeldi see Bolt! Kas on midagi nõmedamat kui tema käitumine enne ja pärast starti? Ja kõik on sellest õudsalt vaimustuses ka veel. Gay oli ainuke kes ei veiderdanudNo Bolti sugune mees võib endale sellist käitumist endale vabalt lubada. Share this post Link to post Share on other sites
pikkpoiss 0 Report post Posted August 16, 2009 Kõvad pärdikuks tembeldajad, mida te oma elus või spordis saavutanud olete? Midagi jah? Ja mulle meeldib küll see, kuidas nad enne lollitavad, see kütab publiku üles, vähemalt suudab ennast kokku võtta ja tulemuse ära teha.Talle ei ole vastast, ta sörgib selle 100m alla 10sek, teised punnitavad nii kuis jõuavad. Oma käitumise ja tulemustega on ta minu lemmik sportlane. Share this post Link to post Share on other sites
Vilps 1 Report post Posted August 17, 2009 Bolt on tõesti imemees - jäi mulje, et seekord ta vähemalt pingutas lõpuni. Arvan, et ka tal hakkab piir ette vaikselt tulema. Ei usu, et alla 9.50 aega saab. Gayst on kahju, jääda 9.71-ga teiseks on väga vastik. Jään huviga 200m jookse ootama. Usun, et ka seal teeb Bolt uue rekordi. Kui ta jälle kolmikduubli teeb, siis järgmisel aastal võiks ta proovida rohkem 400m jooksu. Allpool on link ja väike artikkel meie naiskõrgushüppaja kohta. Suu jäi lahti selle jõusaali osa pealt. Arvan, et seal on mingi viga. Ei taha uskuda, et ta surub 100 kg rinnalt - vähemalt endale jäi selline mulje http://sport.err.ee/index.php?0596946 Share this post Link to post Share on other sites
T6nu69 0 Report post Posted August 17, 2009 Bolt on tõesti imemees - jäi mulje, et seekord ta vähemalt pingutas lõpuni. Arvan, et ka tal hakkab piir ette vaikselt tulema. Ei usu, et alla 9.50 aega saab. Gayst on kahju, jääda 9.71-ga teiseks on väga vastik. Jään huviga 200m jookse ootama. Usun, et ka seal teeb Bolt uue rekordi. Kui ta jälle kolmikduubli teeb, siis järgmisel aastal võiks ta proovida rohkem 400m jooksu. Allpool on link ja väike artikkel meie naiskõrgushüppaja kohta. Suu jäi lahti selle jõusaali osa pealt. Arvan, et seal on mingi viga. Ei taha uskuda, et ta surub 100 kg rinnalt - vähemalt endale jäi selline mulje http://sport.err.ee/index.php?0596946Kõva naine!! Share this post Link to post Share on other sites
daman 0 Report post Posted August 17, 2009 Bolt on tõesti imemees - jäi mulje, et seekord ta vähemalt pingutas lõpuni. Arvan, et ka tal hakkab piir ette vaikselt tulema. Ei usu, et alla 9.50 aega saab. Gayst on kahju, jääda 9.71-ga teiseks on väga vastik. Jään huviga 200m jookse ootama. Usun, et ka seal teeb Bolt uue rekordi. Kui ta jälle kolmikduubli teeb, siis järgmisel aastal võiks ta proovida rohkem 400m jooksu. Allpool on link ja väike artikkel meie naiskõrgushüppaja kohta. Suu jäi lahti selle jõusaali osa pealt. Arvan, et seal on mingi viga. Ei taha uskuda, et ta surub 100 kg rinnalt - vähemalt endale jäi selline mulje http://sport.err.ee/index.php?0596946Ma ise arvan et pigem jalapress/kükk kui rinnalt 100kg Share this post Link to post Share on other sites
pikkpoiss 0 Report post Posted August 17, 2009 Loomulikult surus jalgadega, vaadake kui pisike ja peenike ta on. Share this post Link to post Share on other sites
Vilps 1 Report post Posted August 17, 2009 http://sport.delfi.ee/news/kergejoustik/be...e.d?id=25151505Siin siiski täpsemalt, mida ta selle kangiga tegi.Jumal tänatud. Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted August 17, 2009 Ulme tõesti, aga mulle just tundus, vaadates Bolti näoilmet jooksu ajal, et ta ei pingutanudki maksimumi välja. Share this post Link to post Share on other sites
pikkpoiss 0 Report post Posted August 17, 2009 Muidugi mitte, iga maailmarekordi eest saab ju päris kopsaka summa. Finišis ta jah vahtis jälle ringi mitte ei olnud lõpuni keskendunud. Share this post Link to post Share on other sites
Aimuu 0 Report post Posted August 17, 2009 haige vend.... tõesti haige. ootan huviga 200m jooksu. Share this post Link to post Share on other sites
-AJ-Styles 0 Report post Posted August 17, 2009 Bolt tõmbab palju tähelepanu ma vaatan:DKeegi teab , millal need 200m jooksud on? Share this post Link to post Share on other sites
rait83 26 Report post Posted August 17, 2009 Bolt on tõesti imemees - jäi mulje, et seekord ta vähemalt pingutas lõpuni. Arvan, et ka tal hakkab piir ette vaikselt tulema. Ei usu, et alla 9.50 aega saab. Gayst on kahju, jääda 9.71-ga teiseks on väga vastik. Jään huviga 200m jookse ootama. Usun, et ka seal teeb Bolt uue rekordi. Kui ta jälle kolmikduubli teeb, siis järgmisel aastal võiks ta proovida rohkem 400m jooksu. Allpool on link ja väike artikkel meie naiskõrgushüppaja kohta. Suu jäi lahti selle jõusaali osa pealt. Arvan, et seal on mingi viga. Ei taha uskuda, et ta surub 100 kg rinnalt - vähemalt endale jäi selline mulje http://sport.err.ee/index.php?0596946Ma arvan küll, et ta tegi vast istudes õlale kangiga surumist. Share this post Link to post Share on other sites
FrodoB 0 Report post Posted August 17, 2009 (edited) Kõvad pärdikuks tembeldajad, mida te oma elus või spordis saavutanud olete? Midagi jah? Ja mulle meeldib küll see, kuidas nad enne lollitavad, see kütab publiku üles, vähemalt suudab ennast kokku võtta ja tulemuse ära teha.Talle ei ole vastast, ta sörgib selle 100m alla 10sek, teised punnitavad nii kuis jõuavad. Oma käitumise ja tulemustega on ta minu lemmik sportlane. 200m jooks ja tuleb huvitav? Arvatavasti säravaim medal on jagatud, sõltub ainult kas ka uue WR-iga. Aga üldiselt eelmisele vennale, kes atleete pärdikuks sõimab, olles ise mitte kuhugile jõudnud, võiks küll keegi virtuaalselt üle tahi kütta. Minuarust selline "tembutamine" stardi eelselt ja järgselt on tänapäeva spordi üheks suureks osaks ning muudab võistluste jälgimise vaid positiivsemaks.Nojah. Tõstan "sõnavabaduse" lipu ja ütlen, et mul oli õigus enda arvamus välja öelda. Endiselt arvan, et see käitumine on nõme ning seda ei saa kindlasti pidada "tänapäeva spordi osaks". Tõesti jah, 100m jooksu juurde on see viimasel ajal küll käinud. Meenutades Maurice Greene oma keele perverssusega. See oli ka tore publiku üleskütmine eksole? Mis on minu jaoks veel ebasümpaatne Bolti juures, tundub, et põhjustab teistes jällegi vaimustust. Arvan, et Bolt võiks kaasvõistlejaid nii palju austada, et pingutab lõpuni vähemalt olümpia finaalis, mitte ei lase jalga lõdvaks, näitamaks üleolekut. Jah, jala lõdvaks laskmine on 100m kahjuks üsna tavaline, aga mitte nii nagu teeb seda Bolt. See on ebasportlik käitumine.Ja kui nüüd teemavälist juttu juba alustasin, siis sellega ka jätkan ja vastaks neile, kes minu sportlike saavutusi ründavad. Jah, tõesti Boltiga ma ennast võrrelda ei saa. Küll aga, julgen väita, et olen eeskõnelejatest rohkem saavutanud. Tahaks loota, et need arvukad Eesti meistri tiitlid rohkem kui kahes alas on vähemalt "kuskilegi jõudmine" Edited August 17, 2009 by FrodoB Share this post Link to post Share on other sites
pikkpoiss 0 Report post Posted August 17, 2009 Oled jah rohkem saavutanud, mina veel Eesti meister pole, olen teine, küll aga Tallinna ja Harjumaa meister. Ning jään ka selles alla, et olen seda ainult ühel alal.Oleks võinud end viisakamalt väljendada, kui ta sulle ei meeldi. Pärdik musta mehe kohta on päris julm solvang . . Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted August 17, 2009 (edited) Oled jah rohkem saavutanud, mina veel Eesti meister pole, olen teine, küll aga Tallinna ja Harjumaa meister. Ning jään ka selles alla, et olen seda ainult ühel alal.Oleks võinud end viisakamalt väljendada, kui ta sulle ei meeldi. Pärdik musta mehe kohta on päris julm solvang . .Mis ala peal oled? Edited August 17, 2009 by Mart Muru Share this post Link to post Share on other sites
jaagok 0 Report post Posted August 17, 2009 (edited) Tubli poiss see Bolt. Ei sega üldse et ta lollitab seal stardis. See just näitabki kui võimas ta on, et suudab kõike naljaga võtta ja milleks ta peakski lõpuni pingutama. Ta alles 22aastane ja karjäär veel pikk ees, milleks vaja kohe oma maksimum anda kui saab ka lonkides sama papi ja medali kätte.A ja tundub, et siin ei tohtinud sõna võtta sellised inimesed, kes ei ole midagi saavutanud.Mina olen siis 10x eestimeister ja 2 eesti rekordit teinud ja palju teisi kohti EDIT: maakondadest ei hakka rääkimagi. Edited August 17, 2009 by jaagok Share this post Link to post Share on other sites
pikkpoiss 0 Report post Posted August 17, 2009 Ei ma ei mõelnud seda nii, et sõna võivad võtta vaid a'la Eesti meistrid, lihtsalt see üleolev suhtumine. Las Bolt lollitab, ka minuarust see näitab vaid seda, et ta ei karda oma vastaseid.Ja Mart Muru, kõrgushüppega tegelen. Share this post Link to post Share on other sites
matroxx 22 Report post Posted August 17, 2009 (edited) ei ütleks et eilses finaalis just lonkis.tundus,et üsna maksimaalselt pingutas.pisike varu ehk jäi veel sisse. Edited August 17, 2009 by matroxx Share this post Link to post Share on other sites