Madis232 0 Report post Posted May 23, 2010 Sylvia omas ta mängleva kergusega ära. Rekkamehepäevitusega vunts, teab kuidas hoope jagada Share this post Link to post Share on other sites
Jumal666 0 Report post Posted May 23, 2010 palju nende kaalu vahe oli siis?Silvia peax olema 138 ja Putsia sama enam v2hem???? Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted May 23, 2010 palju nende kaalu vahe oli siis?Silvia peax olema 138 ja Putsia sama enam v2hem????Selle võistluse kaalumisel oli ca 124kg. Share this post Link to post Share on other sites
renku 54 Report post Posted May 23, 2010 Mulle jättis matš eriti kehva tunde just sellepärats, et ei uskunud kuidagi, et Marius on väljast suur ja hingelt nii väike, et kardab lööki juba peale esimest tabamust. Maasvõitluse kohta ei oska ma suurt öelda, aga om apoksi tasuta tõttu võib julgelt väita, et püstivõitluses on ta ikka väga kehva- olematu kaitse ja tulleveski löögid- nendega tavaliselt kaugele ei jõua. Kahju muidugi, olin Mariuse poolt ikka.Aga trenni ja veelkord trenni ning mingi taseme tulemused võivad tulla- kartus löögi vastu on aga sünniga kaasas ja seda on arendada juba palju keerulisem. Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted May 24, 2010 Mulle jättis matš eriti kehva tunde just sellepärats, et ei uskunud kuidagi, et Marius on väljast suur ja hingelt nii väike, et kardab lööki juba peale esimest tabamust. Maasvõitluse kohta ei oska ma suurt öelda, aga om apoksi tasuta tõttu võib julgelt väita, et püstivõitluses on ta ikka väga kehva- olematu kaitse ja tulleveski löögid- nendega tavaliselt kaugele ei jõua. Kahju muidugi, olin Mariuse poolt ikka.Aga trenni ja veelkord trenni ning mingi taseme tulemused võivad tulla- kartus löögi vastu on aga sünniga kaasas ja seda on arendada juba palju keerulisem.No ma ei tea... Mul kadus see poksis ikka suht kiiesti ära Share this post Link to post Share on other sites