UFC 0 Report post Posted July 31, 2009 et siis sai igavusest kolatud siuksel lehel. http://www.topshop.ee/index.asp?tn=product...8683&c=1188ning hakkasin mõtlema et kas siuksel asjal pointi kah on?et äkki keegi teadja võiks midagi rääkida nende teleturu super-hüper kiirete treenijate kohta Share this post Link to post Share on other sites
jaagok 0 Report post Posted July 31, 2009 Kindlasti ta midagi treenib aga päris nii see ka ei ole nagu nad seal räägivad. Et umbes telli toode ja 2 nädalat teed iga päev 7 minutit ja valmis ongi. Toitumine ja aeroobne peaks ka ikka korras olema, siis ta vist ikka abistab natuke. Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted July 31, 2009 Selle seadmega sa lihtsustad lihtsalt oma liigutusi. Efektiivne see pole arvatavasti. Share this post Link to post Share on other sites
tarmzz 0 Report post Posted July 31, 2009 See on nii tobe, kuidas nad nendes reklaamides alati räägivad, et tehes mingeid harjutusi, saad kohe sixpacki.. ja siis näitavad mingit tüüpi, kel on rasvaprotsent 5 vms Share this post Link to post Share on other sites
-AJ-Styles 0 Report post Posted July 31, 2009 Nad tahavad ka ju raha teenida:DSamas ma eelistaksin sellega kiikumise asemel kiiktoolis olla:D Share this post Link to post Share on other sites
TLC 0 Report post Posted July 31, 2009 BS! Reklaam on alati hea TopShopis!Saunabelt, Torsotiger jne.... Share this post Link to post Share on other sites
asdfghjkl 2 Report post Posted July 31, 2009 Enamik inimesi ei käi jõusaalis, ei tee õues aeroobset, ega muud trenni. Neile selline kodune vidin on parem kui mitte midagi.Aga mingit arengut selliste vidinatega oodata oleks mõeldamatu ma arvan. Share this post Link to post Share on other sites
R.T 2 Report post Posted July 31, 2009 Enamik inimesi ei käi jõusaalis, ei tee õues aeroobset, ega muud trenni. Neile selline kodune vidin on parem kui mitte midagi.Aga mingit arengut selliste vidinatega oodata oleks mõeldamatu ma arvan.Eks mingi väike areng ikka toimuks, aga arvan, et see ei aita eriti. Share this post Link to post Share on other sites
taliindrek 2 Report post Posted July 31, 2009 ma homme ostan selle, jõusaal on igav.. Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted July 31, 2009 Mõttetu saast on.. Share this post Link to post Share on other sites
TLC 0 Report post Posted July 31, 2009 ma homme ostan selle, jõusaal on igav..Mul sama plaan Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted July 31, 2009 Andke teada kuidas mõjub, saab ka kõhupekist lahti äkki Share this post Link to post Share on other sites
TLC 0 Report post Posted July 31, 2009 Andke teada kuidas mõjub, saab ka kõhupekist lahti äkki Ei tasu oodata....Kui ostad kohe saad SaunaBelti peale kauba Share this post Link to post Share on other sites
Pjoonas 0 Report post Posted August 17, 2009 Trenažöör aitab salendada kõhtu ja vabaneda liigsest keharasvast. Juba paari nädalaga saavutad suurepärased tulemused, treenides kõigest 3 – 4 minutit päevas. Ab Trainer Advance on kasutajale ohutu, sõltumata tema vormisoleku tasemest. Selle tagavad vastupidav raudraam, polsterdatud pink, silindrilised seljatoed ja polsterdatud peatugi. Seljatoe eriline disain masseerib selga ja ergutab vereringet. Trenažööril on polsterdatud hantlid jalgade treenimiseks ja takistusrihm õlgade, reite, sääremarjade ja tuharate treenimiseks. Võimalik seadistada 5 erinevat kallet: 38, 24, 15, 8 ja 2 kraadi.Sulatõtt räägivad Share this post Link to post Share on other sites
aivo1359 3 Report post Posted August 17, 2009 Olen ka kuulnud tuttavatelt,et see pidi efektiifne olema.Ise pole proovinud. Share this post Link to post Share on other sites
musmusmus 0 Report post Posted August 17, 2009 et siis sai igavusest kolatud siuksel lehel. http://www.topshop.ee/index.asp?tn=product...8683&c=1188ning hakkasin mõtlema et kas siuksel asjal pointi kah on?et äkki keegi teadja võiks midagi rääkida nende teleturu super-hüper kiirete treenijate kohta topshop on üks selline tore koht, kus erand ei kinnita reeglit =) Share this post Link to post Share on other sites
Aimuu 0 Report post Posted August 17, 2009 (edited) sõbral olemas, täielik p*sk, olen proovinud. Edited August 17, 2009 by Aimuu Share this post Link to post Share on other sites
-AJ-Styles 0 Report post Posted August 17, 2009 Kui korra juba sellega trenni teinud, ei ole ülejäänud elu trenni vaja teha, super vormi saad:D Share this post Link to post Share on other sites
muzuke 0 Report post Posted August 20, 2009 BS! Reklaam on alati hea TopShopis!Saunabelt, Torsotiger jne.... :D :DTorsotiger Share this post Link to post Share on other sites
LaurL 0 Report post Posted August 20, 2009 Ei usu eriti, ega see nagu TopShopi too toode, ega elusees ei usu et too vend kes TopShopis oma ilgete kõhulihastega on , et too oma kõhulihased nüüd tolle trenažööri pealt saanud on.. too teeb aint kergemaks vb harjutuste tegemise Share this post Link to post Share on other sites
T6nis_ 0 Report post Posted August 20, 2009 See on raskem kui te arvate, olen proovinud. Share this post Link to post Share on other sites
hipi 1 Report post Posted August 27, 2009 mu arust on need tooted shoppajatele mõeldud. paljudele inimestele meeldib osta, ilus reklaam. kodus paar korda proovib, kiidab sugulastele või tuttavatele ja siis rändab kuhugi kolikappi. enne seda vedeleb siiski mõned kuud keset elutuba kogudes tolmu.ei tahaks kuidagi uskuda et tõsiste huvidega inimene ostab sellise tilulilu endale trenniks. Share this post Link to post Share on other sites
Kask 2 Report post Posted August 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=22CghaTwpYU...PL&index=15Pole päris trenni teemaline, aga ikkagi TOP-SHOP! Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted August 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=22CghaTwpYU...PL&index=15Pole päris trenni teemaline, aga ikkagi TOP-SHOP!Täitsa Share this post Link to post Share on other sites
LB 0 Report post Posted August 28, 2009 (edited) Ma tahaks küsida kas selline asi võib töödata ??? http://fatgripz.com/ Küsin seetõttu, et Poliquin soovitas seda.Mõte ju iseenesest hea, ei pea käsivarsti eraldi treenima, aga mind huvitab just kas see tõesti nii efektiivne on väike edit: küsin seetõttu, et ise pole näinud, aga lugenud netist, et need paksu käepidemega hantlid pidid ikka ulmeraha muidu maksma. Edited August 28, 2009 by LB Share this post Link to post Share on other sites