dreamin 0 Report post Posted September 10, 2009 Parandus, Kristjan Kattai.Ja nagu kuulda oli, otsustas ta juba enne seda sõpruse pst show'd, et ei osale. Ei olnud viitsimist valmistuda piisavalt, kahjuks.Minu poolne apsakas tõepoolest, vabandust, L ja K lihtsalt kõrvuti. Share this post Link to post Share on other sites
tereummikust 1 Report post Posted September 13, 2009 Nonii Fightnight V vaadatud ja aeg muljeid vahetada. Kes siinsest foorumirahvast üldse huvitub sellisest asjast ja mis matchid rohem, mis vähem meeldisid?Minule isiklikult meeldis kõige rohkem Mirko match, lihtsalt brutal. MMA'd oleks tahtnud rohkem näha, see ainuke fight lõppes ikka liiga kiiresti . Kevini match oli tavaline, tuli nägi võitis. B klassi machid olid ka päris asjalikud ja no nagu alati taoliste ürituste puhul, päris huvitav oli vaadata, mis seltskond seal vaatajaskonnaks oli kogunenud, huhu Share this post Link to post Share on other sites
Mailman 0 Report post Posted September 13, 2009 Minu arvates jäi nagu üldiselt kogu matšide tase üpriski nõrgaks, seega olen selles ürituses veits pettunud.Hea töö muidugi Mirkolt, Kevin tegi tõesti seda mida ta oskab, MMA lõppes tegelikult täitsa ilusti.Ning veel milles ma olen natuke üllatunud, nö eeldatavat ''koduvilet'' ma vist ei näinudki. Share this post Link to post Share on other sites
maddox 0 Report post Posted September 13, 2009 Kahjuks ise ei saanud tulla, aga kas keegi teab on mirko fight kuskil ülesse ka laetud, kevini fight oli kyll, aga seal nagu pold v2ga midagi vaadata. Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted September 13, 2009 Ei saanud ka kahjuks tulla kuigi esialgu oli plaanis. Share this post Link to post Share on other sites
JACKO 10 Report post Posted September 13, 2009 Hea Fight Night oli. Kevin ja Mikko tegid hea töö! Share this post Link to post Share on other sites
tereummikust 1 Report post Posted September 14, 2009 Minu arvates jäi nagu üldiselt kogu matšide tase üpriski nõrgaks, seega olen selles ürituses veits pettunud.Nojaa aga eks kahjuks nõnda siin pisikeses eestis kipubki olema. Kui tahad täis-professionaalset üritust, saaks ehk vaid paar matchi, võttes eestist Kevini, Mirko, Raini ja Edvini ja otsides neile vastased. Põhimõtteliselt on nemad 4 ainukesed, kes sobiksid võistlema professionaalsele tasemele vastavalt. See on muidugi ainult minu arvamus. Share this post Link to post Share on other sites
MEE 0 Report post Posted September 14, 2009 käidud, nähtud... Share this post Link to post Share on other sites
LB 0 Report post Posted September 14, 2009 esimene fightnight kus ei käinud Share this post Link to post Share on other sites
Mailman 0 Report post Posted September 14, 2009 Nojaa aga eks kahjuks nõnda siin pisikeses eestis kipubki olema. Kui tahad täis-professionaalset üritust, saaks ehk vaid paar matchi, võttes eestist Kevini, Mirko, Raini ja Edvini ja otsides neile vastased. Põhimõtteliselt on nemad 4 ainukesed, kes sobiksid võistlema professionaalsele tasemele vastavalt. See on muidugi ainult minu arvamus. Nojah, olen sinuga nõus, kuid ma ei pidanud silmas sellist taset. Ka veits algajamad kutid suudavad näita paremat tehnikat ning vastupidavust, kuid seekord jäi sellest nagu vajaka.Kuid samas, see on jällegi minu tagasihoidlik arvamus Share this post Link to post Share on other sites
lightning 0 Report post Posted September 16, 2009 Kas klippe üritusest ei ole üles laetud? aint üks video siiamaani youtubes, Amid Magerramov Vs Marko Stolts 1. Raund ? Share this post Link to post Share on other sites
maddox 0 Report post Posted September 16, 2009 kevini fight Share this post Link to post Share on other sites
H. 0 Report post Posted September 16, 2009 (edited) FIGHTNIGHT V AMETLIKUD TULEMUSED JA ARUANNE Koht : Tallinn Aeg : 12 september 2009a. Osavõtjade arv: 22 Klubid: 7 Riigid: Eesti, Läti Peakohtunik — Leonardo Pihlakas Kohtunikud: Mihail Zotov, Aleksandr Danshin, Danil Sapljoshin, Leonardo Pihlakas, E. S. Tulemused -75 Muay Thai B 1 Aleksei Kudrin K-1 Gym Eesti võitis punktiga2 Urmas Närep TTPK Eesti -71 Muay Thai B 1 Artur Gorlov Lati võitis punktiga2 Roomet Tammistu SK Power Eesti -80 Muay Thai B 1 Pavel Karjukin Garant Eesti võitis punktiga2 Viktor Gricus Lati -71 Muay Thai B 1 Filipp Vonograd Garant Eesti võitis punktiga2 Tony Hitrov TTPK Eesti -69 Muay Thai A 1 Valeri Podojahin Lati võitis punktiga2 Igor Litvinjuk Gladiator Eesti -68 Muay Thai A 1 Mirkko Moisar TTPK Eesti võitis punktiga2 Valeri Mikalauskas Lati -102 K-1 1 Ardo Rakaselg Garant Eesti võitis punktiga2 Mihhail Telkov Garant Eesti -73 MMA B 1 Aleksandr Fjodorov Garant Eesti (1 round valuvõte)2 Juri Karpenko Lati -80 Muay Thai A 1 Aleksandr Bernjakov Garant Eesti (5 round - vastane alistus) 2 Nils Tjulkins Lati -68 K-1 1 Amid Magerramov EJ Karatedo Liit Eesti võitis punktiga2 Marko Stolts SK Power Eesti -75 Muay Thai A 1 Kevin Renno TTPK Eesti (1 round KO)2 Roland Mikaliauskas Lati Edited September 16, 2009 by H. Share this post Link to post Share on other sites