yomees 0 Report post Posted July 27, 2009 Vajan kvaliteetset protekat võimalikult odavalt. Ideid? Share this post Link to post Share on other sites
jaagok 0 Report post Posted July 27, 2009 Vajan kvaliteetset protekat võimalikult odavalt. Ideid?Söö muna. Share this post Link to post Share on other sites
R.T 2 Report post Posted July 27, 2009 Söö muna.Täpselt, päris odavalt. Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted July 27, 2009 http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=23649 Share this post Link to post Share on other sites
taliindrek 2 Report post Posted July 27, 2009 Kas suhkru tarbimine kuidagi kahjulik pole, kuna olen suur kohvi ning tee fänn ning tarbin teed ja kohvi vaheldumisi ja suhteliselt tihti..? Share this post Link to post Share on other sites
Vilps 1 Report post Posted July 27, 2009 Kas suhkru tarbimine kuidagi kahjulik pole, kuna olen suur kohvi ning tee fänn ning tarbin teed ja kohvi vaheldumisi ja suhteliselt tihti..?http://rheumatic.org/sugar.htmAsenda suhkur meega, kui tahad jooke magusamaks teha. Share this post Link to post Share on other sites
maxcar 0 Report post Posted July 27, 2009 hapukoor, toores muna, kohupiim Share this post Link to post Share on other sites
pikkpoiss 0 Report post Posted July 27, 2009 Segad kohupiima hapukoorega, paned maitseks ise midagi juurde ja on üli mõnus kohupiimakreem, valgupomm ju. Share this post Link to post Share on other sites
taliindrek 2 Report post Posted July 27, 2009 http://rheumatic.org/sugar.htmAsenda suhkur meega, kui tahad jooke magusamaks teha.See link on küll väga hull piibel, aga okei. Share this post Link to post Share on other sites
explode 0 Report post Posted July 28, 2009 Vajan kvaliteetset protekat võimalikult odavalt. Ideid?Soovitan http://reflex.ee/index.php?mark=5&prod...15Väga hea maitsega ning imenduvusega normaalse hinnaga valk. Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted July 28, 2009 (edited) http://rheumatic.org/sugar.htmAsenda suhkur meega, kui tahad jooke magusamaks teha.Ai, valus teaduse väänamine.Edit: see ei tähenda, et poleks parem suhkrut vähem tarbida. Aga no ausalt... see link tekitas minus küll tõsiselt halva tunde... peaks vist rahustuseks klaasi suhkruvett jooma;) Edited July 28, 2009 by jrx Share this post Link to post Share on other sites
navigaator 3 Report post Posted July 28, 2009 Ai, valus teaduse väänamine.Edit: see ei tähenda, et poleks parem suhkrut vähem tarbida. Aga no ausalt... see link tekitas minus küll tõsiselt halva tunde... peaks vist rahustuseks klaasi suhkruvett jooma;)Mõttetu kräpp artikkel. Suhkur oleks selle järgi nagu mingi radioaktiivne jääde. 100 häda tekitab. Hemoroidid? ftw Share this post Link to post Share on other sites
Bulletproof 2 Report post Posted July 28, 2009 http://rheumatic.org/sugar.htmAsenda suhkur meega, kui tahad jooke magusamaks teha.no 146 põhjust küll ei oodanud Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted July 28, 2009 Soovitan http://reflex.ee/index.php?mark=5&prod...15Väga hea maitsega ning imenduvusega normaalse hinnaga valk.Ai. Ma soovitan siis juba Fit Wheyd. Hoolimata sellest, et Fit Whey pole mitmekiloses pakis, on ta kilohind ikkagi väga soodne.Aga tavatoidust: munad, hakkliha, kohupiim ja kodujuust(odavaima marki saad ise poes välja sõeluda), piim pole ka vist väga kallis. Share this post Link to post Share on other sites
explode 0 Report post Posted July 28, 2009 (edited) Ai. Ma soovitan siis juba Fit Wheyd. Hoolimata sellest, et Fit Whey pole mitmekiloses pakis, on ta kilohind ikkagi väga soodne.Aga tavatoidust: munad, hakkliha, kohupiim ja kodujuust(odavaima marki saad ise poes välja sõeluda), piim pole ka vist väga kallis.Ma ei usu millegipärast ,et Fit Wey konkureerib antud inglise tootega.Olen nende sisu reval spordis purkide pealt uurinud... Edited July 28, 2009 by explode Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted July 28, 2009 Ma ei usu millegipärast ,et Fit Wey konkureerib antud inglise tootega.Olen nende sisu reval spordis purkide pealt uurinud...Kui su ainus argument oma toote(justnimelt oma, sest seda sa ju erinevate kasutajate alt reklaamid) paremusest on, et sinu toode on valmistatud in jolly ol´ Englandi, siis jääb sellest väheks.Kilohind tuleb sinu valgul 308.-, maitsestatud Fit Whey kilohind on 284.-. Kuna teemaalgataja tahtis võimalikult soodsat valgupulbrit, siis Fit Whey täidab selle kriteeriumi ära küll.Mitte et ma ütleks, et sinupakutud toode nüüd täiesti kõlbmatu oleks, täitsa ok koostis tundub. Lihtsalt mind häirib see varikontode kasutamine oma toote reklaamimiseks. Share this post Link to post Share on other sites
LaksiMati 0 Report post Posted July 28, 2009 Mind häirib see, et kui ma proovin abivajajat aidata normaalse tekstiga ning ma mainin mingit muud brändi, mida ei ole reobocopi poes siis see post kustutatakse. Ilma igasuguse promota. Ei meeldi mulle ka nõme ja labane promo siin foorumis. Share this post Link to post Share on other sites
pikkpoiss 0 Report post Posted July 28, 2009 Kui su ainus argument oma toote(justnimelt oma, sest seda sa ju erinevate kasutajate alt reklaamid) paremusest on, et sinu toode on valmistatud in jolly ol´ Englandi, siis jääb sellest väheks.Kilohind tuleb sinu valgul 308.-, maitsestatud Fit Whey kilohind on 284.-. Kuna teemaalgataja tahtis võimalikult soodsat valgupulbrit, siis Fit Whey täidab selle kriteeriumi ära küll.Mitte et ma ütleks, et sinupakutud toode nüüd täiesti kõlbmatu oleks, täitsa ok koostis tundub. Lihtsalt mind häirib see varikontode kasutamine oma toote reklaamimiseks. Aga "tema valgul" on ju aminohapped ka sees, Fit Whey tutvustusest mina neid ei leidnud. Ehk sealt ka kõrgem hind . . Ja ei, ma ei ole nendega pundis ning ei reklaami seda. Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted July 28, 2009 Aga "tema valgul" on ju aminohapped ka sees, Fit Whey tutvustusest mina neid ei leidnud. Ehk sealt ka kõrgem hind . . Ja ei, ma ei ole nendega pundis ning ei reklaami seda. Ausalt öeldes oleks mul täitsa huvitav näha "aminohapetevaba" valku Share this post Link to post Share on other sites
0ttt 12 Report post Posted July 28, 2009 Aga "tema valgul" on ju aminohapped ka sees, Fit Whey tutvustusest mina neid ei leidnud. Ehk sealt ka kõrgem hind . . Ja ei, ma ei ole nendega pundis ning ei reklaami seda. Valgud koosnevadki aminohapetest! Kindlasti on väike erinevus iga valgupulbri aminohappe profiilis. Fit Whey kilohind kõige soodsam kokkuvõttes Share this post Link to post Share on other sites
navigaator 3 Report post Posted July 28, 2009 Mind häirib see, et kui ma proovin abivajajat aidata normaalse tekstiga ning ma mainin mingit muud brändi, mida ei ole reobocopi poes siis see post kustutatakse. Ilma igasuguse promota. Ei meeldi mulle ka nõme ja labane promo siin foorumis.Igaüks otsustab ikkagi ise. See leht ju selleks loodigi, et oma poekaupadele promot teha. Ära lihtsalt loe enam neid teemasid, kus megasoodukaid mainitakse, nõmedaid tissidega fit whey reklaame vorbitakse. Kiiduväärt, et siin asjalikku nõu saab ja tervisest hoolivad inimesed arutleda saavad. Share this post Link to post Share on other sites
asdfghjkl 2 Report post Posted July 28, 2009 308.- ja 284.-. ja muud kopikad...See trennijärgne kriitiline paartund võib ka siirupit juua, milleks seda sheiki vaja, sööge liha, vahel ka nv-stel pits-kaks miskit kangemat.Kui aga sheiki valida, siis on nagu iga teise toote valimisel ikka üldised reeglid:* põrsast kotist ei osta (toote kohta pole piisavalt infot, näiteks aminohappe-kaart puudub)* ära alati usalda seda, mis on pakendi peal (isegi piima paki peal olev info on väär nagu elu näitab, Fit-tooted kindlasti sisaldavad ma arvan steroide ja narkootikume, olgugi et pakendil kirjas pole)* ära osta kõige odavamatOstke liha turult palju, saab palju valku, tulin just trennist ise muidu- õlg ja rind ja säär. Share this post Link to post Share on other sites
Mait1234 0 Report post Posted July 29, 2009 http://www.powersport.ee/index.php?main_pa...f9ba86f0f6484e2 Share this post Link to post Share on other sites
koit107 0 Report post Posted September 5, 2009 Kodujuust hea valgu allikas. Share this post Link to post Share on other sites
Madis232 0 Report post Posted September 5, 2009 hapukoor, toores muna, kohupiimhapukoor kyll hea raha eest hea valk ei olepigem need hetkel prismas maksvad 5,90 maitsetu kohupiima pakid !!! Share this post Link to post Share on other sites