Arnold 76 Report post Posted July 27, 2009 EKFL logo aastast 1998Halinga Rammumees 2009 logo Leia 10 sarnasust Share this post Link to post Share on other sites
Sadist 0 Report post Posted July 27, 2009 ei saanud reklaami m6ttest aru . Share this post Link to post Share on other sites
Mcken 0 Report post Posted July 27, 2009 See esimene pilt on nagu Batman ja Robini koomiksi kaanepilt Share this post Link to post Share on other sites
-AJ-Styles 0 Report post Posted July 27, 2009 Päris 10t kohe silma ei hakanud, aga 3e olen märganud:D Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted July 27, 2009 Ahjaa: ja vähemalt mingi aeg tagasi toksisin veel minagi sisse amazon.ee. ma teen seda siiamaani Share this post Link to post Share on other sites
Alfonze 0 Report post Posted July 27, 2009 (edited) Mul kodus bookmarkides on amazon ja muidugi irc kanal on #amazon, muuseas seal jookseb ka statistika 2003a septembrist:-) Minuarust kõik kes ennem 27 aug 2004 regasid on selle kuupäevaga, sest mina regasin raudselt kuskil 2003 aastal. Siis vist koliti see kasutajatebaas uue mootori peale vms ja seoses sellega jäi kuupäev selline... Edited July 27, 2009 by Alfonze Share this post Link to post Share on other sites
savi_ 1 Report post Posted July 27, 2009 ka mina ei viitsi endiselt fitness.ee kirjutada.. tuleb ikka amazon.... ei tea kas mehed lootsid omal ajal ka domeeni pealt rikastuda - sarnanedes amazon.com`ile Share this post Link to post Share on other sites
Rebane 102 Report post Posted July 27, 2009 Minuarust kõik kes ennem 27 aug 2004 regasid on selle kuupäevaga, sest mina regasin raudselt kuskil 2003 aastal. Siis vist koliti see kasutajatebaas uue mootori peale vms ja seoses sellega jäi kuupäev selline...Sellel hallil ammusel ajal kui Amazon.ee koodi kirjutati, ei pööratut sellise tühise asja peale nagu millal ennast registreeriti vähimatki tähelepanu. Kui tööle hakkas uus foorum, kantisin kõik kasutajad foorumisse ümber - sellega seoses ka see august 2004 aasta ja kuu - täpselt sellel ajal läks lahti uus foorum. Nii et kahjuks ei saa keegi ennem seda kuupäeva registreerunud kasutajad suure tõenäosusega kunagi teada, millal nad ennast täpselt meie kasutajateks said. Share this post Link to post Share on other sites