Jump to content
Sign in to follow this  
Arnold

Reklaamiklassika

Recommended Posts

Ahjaa: ja vähemalt mingi aeg tagasi toksisin veel minagi sisse amazon.ee.

;) ma teen seda siiamaani

Mul kodus bookmarkides on amazon ja muidugi irc kanal on #amazon, muuseas seal jookseb ka statistika 2003a septembrist:-) Minuarust kõik kes ennem 27 aug 2004 regasid on selle kuupäevaga, sest mina regasin raudselt kuskil 2003 aastal. Siis vist koliti see kasutajatebaas uue mootori peale vms ja seoses sellega jäi kuupäev selline...

Edited by Alfonze

ka mina ei viitsi endiselt fitness.ee kirjutada.. tuleb ikka amazon.... ei tea kas mehed lootsid omal ajal ka domeeni pealt rikastuda - sarnanedes amazon.com`ile ;)

Minuarust kõik kes ennem 27 aug 2004 regasid on selle kuupäevaga, sest mina regasin raudselt kuskil 2003 aastal. Siis vist koliti see kasutajatebaas uue mootori peale vms ja seoses sellega jäi kuupäev selline...

Sellel hallil ammusel ajal kui Amazon.ee koodi kirjutati, ei pööratut sellise tühise asja peale nagu millal ennast registreeriti vähimatki tähelepanu. Kui tööle hakkas uus foorum, kantisin kõik kasutajad foorumisse ümber - sellega seoses ka see august 2004 aasta ja kuu - täpselt sellel ajal läks lahti uus foorum. Nii et kahjuks ei saa keegi ennem seda kuupäeva registreerunud kasutajad suure tõenäosusega kunagi teada, millal nad ennast täpselt meie kasutajateks said.