Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted July 20, 2009 Täna, so siis 20.07 astus fitshop-i uksest tuikudes sisse, te ei arva seda iial ära kes. Mjah, see oli purupurjus Hr. Kalmus. Tuli ja tahtis koos Bonsunaga trenni teha. Mina Kirp Konsap, püüdsin küll mehele selgitada, et Bonsunat ei ole ja ei tule, aga kus siis tema. Et mehest lahti saada siis Ivo päästis poe au ja läks koos joodikuga trenni. Mis nad seal tegid, korda saatsid, näete allolevast fotoseeriast. Share this post Link to post Share on other sites
Sadist 0 Report post Posted July 20, 2009 Kalmusel on ettevalmistus enne tema terminaatorlikku etteastet . IvoP-il on v2ga hea selg, ma pole sellest varem teadlik olnud, nyyd oled sa minu eeskuju . Share this post Link to post Share on other sites
taliindrek 2 Report post Posted July 20, 2009 Täis mis täis tõesti! Kuigi ainult esimestel piltidel :D Share this post Link to post Share on other sites
-AJ-Styles 0 Report post Posted July 20, 2009 Kui keegi ,siis Marek Kalmus võib seda lubada endale, et täis peaga trenni tulla:DMulle msnis ennemgi saadetud pilte Ivo P. selja kohta, sest mis seal salata, üsna märkimisväärne;) Share this post Link to post Share on other sites
oks 0 Report post Posted July 20, 2009 Kalmus sai vist trenni lõpupoole kainemaks Väga head vormid on mõlemal Share this post Link to post Share on other sites
hunter 0 Report post Posted July 20, 2009 Kalmus oleks võinud rinda teha näiteks. Oleks huvi rohkem pakkunud. Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted July 20, 2009 (edited) Trenn see kurivaim jah jahutas sarve maha. Nüüd kodus juba ja uuesti peale võetud. Tunne on selline, et võiks kohe jälle trenni minna. Aga kui huvi pakub siis võib siia kõik trennid järjest ülesse pildistada. Bonsunat vast ära rääkida ei õnnestu, teadagi staari asi aga Ivol ma usun pole minuga koos trennitegemise vastu midagi.Järgmine trenn kolmapäeval, mul õlg triits, mis Ivol plaanis ei tea. Neljapäeval jalg ja teeks siis kükke, oleks endal ka hea vaadata millised need kükid siis kõrvalt vaadates on. Reedel puhkan, laupäeval siis rind, kellegile pakkus huvi, teeme pildiseeria ära loodan. /todapuhku siis aga Elva saalis/ Veel luban, et enne trenni ma enam Coca-Colat ei joo. Edited July 21, 2009 by Bonsuna Share this post Link to post Share on other sites
Sadist 0 Report post Posted July 20, 2009 V6iks isegi eraldi teema teha Tegijad @ Fittest . Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted July 20, 2009 Ma loodan, et Ivo Marekiga soome keeles rääkida ei püüdnud:P Share this post Link to post Share on other sites
rainisk 0 Report post Posted July 20, 2009 Mismõttes lõpuks täis ei olnud ? Enne trenni oli pea täis, peale trenni oli lihas täis ! Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted July 21, 2009 Ma loodan, et Ivo Marekiga soome keeles rääkida ei püüdnud:PEestlase jaoks on v2ga positiivne, kui ta yleyldse "suu lahti" saab. Kama kaks siis, mis keeles... Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted July 21, 2009 Ma loodan, et Ivo Marekiga soome keeles rääkida ei püüdnud:PSoomlased on ju P(p)õhja läinud eestlased Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted July 21, 2009 (edited) Ma loodan, et Ivo Marekiga soome keeles rääkida ei püüdnud:PKl vist rääkis küll, kas just minuga aga perkele ###### tuli iga seeria ja harjutuse takka. Edited July 21, 2009 by Bonsuna Share this post Link to post Share on other sites
joey 0 Report post Posted July 21, 2009 Teistel trennipoistel trenniisu läinud kohe Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted July 22, 2009 Tere jälle! Loodame, et Ivo õhtuks vihmasest suvest tingitud masendusest niipalju võitu saab, et on valmis jälle korraliku trenni tegema. Fotojäädvustused minu tänasest õla, triitsa trennist ja Ivo (ei tea mis tal täna kavas) ponnistustest saab siis ka nii kella 20 paiku ehk ülesse siia pandud.Loodame parimat! Seniks kena päeva! Share this post Link to post Share on other sites
JamesC 1 Report post Posted July 22, 2009 Tere jälle! Loodame, et Ivo õhtuks vihmasest suvest tingitud masendusest niipalju võitu saab, et on valmis jälle korraliku trenni tegema. Fotojäädvustused minu tänasest õla, triitsa trennist ja Ivo (ei tea mis tal täna kavas) ponnistustest saab siis ka nii kella 20 paiku ehk ülesse siia pandud.Loodame parimat! Seniks kena päeva! Härra "Bonsuna" Kalmus, kuna te tagasi lavale astute? Mis liigas? Share this post Link to post Share on other sites
Tarvi123 0 Report post Posted July 22, 2009 Tere jälle! Loodame, et Ivo õhtuks vihmasest suvest tingitud masendusest niipalju võitu saab, et on valmis jälle korraliku trenni tegema. Fotojäädvustused minu tänasest õla, triitsa trennist ja Ivo (ei tea mis tal täna kavas) ponnistustest saab siis ka nii kella 20 paiku ehk ülesse siia pandud.Loodame parimat! Seniks kena päeva! Väga teretulnud sellised "online" trenni uudised. Hea motivatsiooni allikas, kuidas sa ikka rahulikult kodus oled, kui näed, et teised samal ajal trenni teevad . Edu ja jaksu selle tänuväärse töö tegemisel! Share this post Link to post Share on other sites
IvoP 0 Report post Posted July 22, 2009 Täna plaanime üritust jätkata 16 00 ja 18 00 juba tahaks soojad pildid ka teile edastada! Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted July 22, 2009 Täna plaanime üritust jätkata 16 00 ja 18 00 juba tahaks soojad pildid ka teile edastada!Kiiduv22rt yritus! Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted July 22, 2009 (edited) Härra "Bonsuna" Kalmus, kuna te tagasi lavale astute? Mis liigas?Servus JamesC! Siht on selle aasta november. Liigadega on nii, et üks läinud... ülejäänud alles. Kui eelmisel sügisel vahetult peale kõigile teada äxidenti mõtlesin, et no kaua võib, võisteldud ka juba vahepausiteta 92-08. Olnud ka mõned eredamad hetked selles söömis, rassimis, magamis, grimmimis ja linadepesu jadas siis juba detsembri lõpus olin kindel, et ma ikka ei suuda lõpetada küll veel. Omades WFF liiga PRO kaarti aastast 2005 on siiski kange tahtmine ka sealt medal kätte saada. 2005 olin teatavasti WFF PRO MM-il bodybuilderite katis neljas. Eesmärgi olen muidugi seadnud maximumi aga hetkelist rahuldust pakuks ka ükskõik mis karva medal. Pealegi ma usun, et see MM ei jää mul viimaseks korraks. Edited July 22, 2009 by Bonsuna Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted July 22, 2009 Mina, Kirp Konsap lasin endale täna uue soengu lõigata, sest tahan välja näha nagu Ivo.See selleks.Vabandame, et nii kaua aega läks, pullid valisid enda pilte välja.Täna oli kavas õlg ja triitseps, eredamaid hetki sellest näete järgnevalt.Vaadake ja kommenteerige.Ette rutates olgu öeldud, et homme on kavas jalg ja säär. Share this post Link to post Share on other sites
hunter 0 Report post Posted July 22, 2009 Kas see smithil surumine haarab endaga kaasa ka rinna ülaosa? Mis raskust Ivo kitsalt surumisel kasutas? Share this post Link to post Share on other sites
Sadist 0 Report post Posted July 22, 2009 kUradi suured raskused .tugevad mehed olete, edu teile .HoP on hea, mul ka yks s2rk olemas . kirp miks sa ennast l6ikusid ? Share this post Link to post Share on other sites
-AJ-Styles 0 Report post Posted July 22, 2009 Neid pilte vaadates tekib suur isu trenni minna ja ylehomme lõpuks saabki:D Share this post Link to post Share on other sites
asdfghjkl 2 Report post Posted July 22, 2009 Milleks küünanuki-sokid head on?Ja kas on head siis?Ja kust neid saab? Share this post Link to post Share on other sites