timo116 0 Report post Posted July 22, 2009 TIT MASS haha Share this post Link to post Share on other sites
-AJ-Styles 0 Report post Posted July 22, 2009 Nonii, asi kisub üpris huvitavaks minema, tuleb seda toodet mõnigaile piffidele soovitada:D:D, saavad suuremad rinnad:) Share this post Link to post Share on other sites
tereummikust 1 Report post Posted July 23, 2009 Eelmine modell tekitas millegipärast kõvasti rohkem isu. (Toidulisandi järgi ofkoors ) Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted July 23, 2009 Mulle meeldib see viimane modell küll rohkem. Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted July 23, 2009 Mulle ka Share this post Link to post Share on other sites
VDO 0 Report post Posted July 24, 2009 Nibu vaatab mujale seepärast, et õlavars surub tissi vastu . Võivad olla ka 100% ehtsad rinnad.. aga jah, eks siis kadestage et teil/teie naisel pole selliseid ja petke end, väites kui rõve on pildil olev rinnapartii Kui need partiid on eksponeerimisele toodud, siis peabki arvestama, et sattudes suure huvi ja tähelepanu alla leiavad kasutajad kindlasti sealt mõne vea. Mis sest, et oma naisel halvem/parem on. Oma naise pilte vist sedasi konsiiliumis ei uurita. Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted July 24, 2009 Jah, seepärast olengi nüüd mõnda aega vait.. Share this post Link to post Share on other sites
savi_ 1 Report post Posted July 24, 2009 Jah, seepärast olengi nüüd mõnda aega vait..See on teema, mille arutamisel ei ole võimalik avaldada arvamust ja pääseda puhtalt Seepärast hoidun ka mina sõna võtmast, kuid jälgin pingsalt mängu ! Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted July 24, 2009 Maitse asi, mis te ikka vaidlete, sellel ei ole mõtet... Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted July 24, 2009 Maitse asi, mis te ikka vaidlete, sellel ei ole mõtet...Täpselt, ühele ema, teisele tütar Share this post Link to post Share on other sites
MoloM 14 Report post Posted July 24, 2009 Täpselt, ühele ema, teisele tütar Ja mõnedele mõlemad Share this post Link to post Share on other sites
builder 1 Report post Posted July 24, 2009 Imelik, ma hakkasin mõtlema ja mind see toode huvitaks rohkem, kui kulturist ikka reklaamiks seda. Pildid on ilusad, aga ma ei seostaks paljast naist selle pakendiga peaaegu üldse. Võibolla kedagi kutsub see reklaam ostma antud toodet, aga ennast pigem hirmutaks See sel puhul kui ma tootest midagist ei tea. Share this post Link to post Share on other sites
pumper 0 Report post Posted July 24, 2009 Imelik, ma hakkasin mõtlema ja mind see toode huvitaks rohkem, kui kulturist ikka reklaamiks seda. Pildid on ilusad, aga ma ei seostaks paljast naist selle pakendiga peaaegu üldse. Võibolla kedagi kutsub see reklaam ostma antud toodet, aga ennast pigem hirmutaks See sel puhul kui ma tootest midagist ei tea.oot, siin reklaamiti mingeid tooteid? Share this post Link to post Share on other sites
Bulletproof 2 Report post Posted July 24, 2009 oot, siin reklaamiti mingeid tooteid? ei, naisi Share this post Link to post Share on other sites
rinaldo 0 Report post Posted July 24, 2009 Siin reklaamitakse toidulisandeid, silikoonrindasid ning seksi Share this post Link to post Share on other sites
oks 0 Report post Posted July 24, 2009 kust te võtate, et need silikonrinnad üldse on ? Tit mass, väga hea kild ikka Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted July 24, 2009 kust te võtate, et need silikonrinnad üldse on ? Tit mass, väga hea kild ikka 1 modellil selgesti näha ju, et silikad... Share this post Link to post Share on other sites
rinaldo 0 Report post Posted July 24, 2009 kust te võtate, et need silikonrinnad üldse on ? Tit mass, väga hea kild ikka Liialt ümarad ja suured on sellise rasvaprotsendi juures. Lisaks sellele "hoiavad end liiga hästi üleval". Aga ega ses midagi halba pole Share this post Link to post Share on other sites
Vilps 1 Report post Posted July 24, 2009 Mina olen selline, et mulle reklaamid väga korda ei lähe. Kui mingit teatud toodet reklaamitakse, siis see ei pane mind selle järgi jooksma. Loomulikult, kui antakse teada, et kusagil on megaallahindlus, siis olen küll kohal. Aga need reklaamid, mis selles teemas välja on toodud, absoluutselt ei mõju mulle. Minu jaoks on lihtsalt ilusad naise pildil hoidmas mingit toodet ja kogu moos. Võib-olla olen ainus taoline. Share this post Link to post Share on other sites
-AJ-Styles 0 Report post Posted July 24, 2009 Naise saad kaasa selleks ,et teeb sulle sheigi valmis:D Share this post Link to post Share on other sites
muzuke 0 Report post Posted August 19, 2009 Naise saad kaasa selleks ,et teeb sulle sheigi valmis:Dpalja naise w? :huh: Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted August 19, 2009 palja naise w? :huh:riiete all on iga naine paljas. Share this post Link to post Share on other sites
Heix89 0 Report post Posted August 19, 2009 Fitness.ee...Tervis, jõud, ilu - kõik on siin! Ja nüüd veel lisaks ka erootika...Mehed, mis te piinate end siin pseudoprobleemidega (tissi suurus ja kuju; esteetiline või mitte)? Nautige parem! Mulle küll meeldib. Share this post Link to post Share on other sites
BRIKI 29 Report post Posted August 19, 2009 kust te võtate, et need silikonrinnad üldse on ? Tit mass, väga hea kild ikka Minu arust on see naine Miss Eesti Tiss 2006 võitja ja siis kirjutas Õhtulehes, et tal on silikoonid. Kui mu infi õige ikka on Share this post Link to post Share on other sites
Aimuu 0 Report post Posted August 20, 2009 no silikonid või mitte, mina kabistaks küll neid. Share this post Link to post Share on other sites