Jump to content
Ele7

Fitness toooted!

Recommended Posts

Sooviksin osta mingit nännni endale sealt fitnessi poest :D Aga ma ei teagi täpselt nüüd mis oleks hea? :rolleyes: Tahan midagi mis põletaks rasva, samas võiks ka kaalu alandada ja peale treeninguid mingit taastavat proteiiini joooki ja veel tahaks midagi mis jõutreeningutel aitaks lihast kasvatada! Tegelen erinevate treeningutega - enne suve oli nii, et esmasp kolmap reede käisin joooksmas ja teisip, neljap, pühap oli aerooobika! Ja vahest asendasin kolmapäevase joooksmise jõusaaliga. Nüüd kui aeroobika trennid ära jäid on nii, et esmasp, kolmap, reede joooksmas ja teisip ja neljap on sellised päevad kus teen siis mida iganes - ujun, sõidan rattaga, sõidan rulluiskudega või lähen kepikõndi tegema. Laupäeviti olen käinud ka jõusaalis, aga ma nüüd siin mõtlen et tahaks rohkem lihast ja jõudu arendada, et peaks vist mõne joooksmise jõusaali vastu välja vahetama? Mitu korda peaks käima jõusaalis selleks, mingi 3 korda? Ma töötan Soomes ja siin on kava nii, aga kui Eestis olen siis tegelen bodypumpi, jooksmise ja body balanceiga! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Rasva aitab põletada ja lihast kasvatada õige menüü. Konsulteeri mõne meie webtreeneriga!

Enne aeroobset trenni võid juua Fatburneri jooki. Kui tänu jõusaalile hakkab lisanduma lihasmassi, siis see juba iseenesest aitab ravu kergemini põletada, nii et ekstra mingeid imetooteid pole vaja tarbida.

Peale jõusaali võid teha veega segatud sheigi mõnest lisandist, mis sisaldab õiges koguses süsivesikuid ja valke (sel juhul ei pea hakkama neid ise kokku segama), näiteks Fasti Reco2.

Saali võiks olla jah vähemalt 3 korda nädalas, siis oleks ka lihaskasvu.

Body Balance on igati hea valik, taastab keha kenasti saalitrennist ära. Kui hakkad tegema korralikult jõusaali, siis muul ajal vähenda neid aeroobseid veidi- koormad end muidu üle. Mõni päev nädalas peaks jääma täiesti trennivabaks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hmm no ma tahtsin seda rasvapõletajat sellleks, et aasta tagasi, kui ma 6 kuuuks oma pideva treeningu minust mitte sõltuvatel asjaoludel ära pidin jätma, tuli ikka kolinal kaalu juurde, 15kg umbes... ja mõtlesin, et lihtsalt tahaks sellest vanast rasvast kiiiremini lahti saada, kõige mõnusamad piirkonnad kuhu mul see alati koguneb on kõht, jalad ja käed! Fatburner on hea asi ja Eestis olles ma ka kasutan seda pidevalt enne body pumpi või body balance-it aga Soome ei saa mitme kastiga neid kaasa vedad (Soomes neid ju ei ole), tavaliselt olen siin ikka kuuaega järjest, sellepärast tahaks mingit rasvapõletajat tablettide näol, mulle endale jäi see fast burner silma? :) Selle fat burneriga tekib mul ka see küsimus, et see roheline on 3000-ne et kas ma peaksin siis lahjendama seda, sest päevane kogus l-kartiiini mida keha suudab vastu võtta on vist 1500 vms? Ma muidu pole viitsinud ja olen ikka kulinaga selle ühe pudeli treeeningu käigus kurgust alla lasknud! :rolleyes: A nii vist ei tohiks? Ma nüüd ei teagi, kuidas ma tegema peaks, tahaks lihast küll aga mitte väga hullu ka,et jääks ikka naiselikkuse piiiresse asi ja sügisest hakkab jälle ka aerooobika,mida oleks võimalik 3 korda nädalas teha, et äkki siis 2korda jõusaal, 2 korda aeroobika ja 1 kord joooksmas (sest aeroobikas me teeme ka kõiki lihaseid) Ei teagi nüüd kuidas neid kolme õige kombineeerida oleks?! :D

Aga äitah Reco 2 soovitamisest, ma usun, et soetan endale selle! :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Hmm no ma tahtsin seda rasvapõletajat sellleks, et aasta tagasi, kui ma 6 kuuuks oma pideva treeningu minust mitte sõltuvatel asjaoludel ära pidin jätma, tuli ikka kolinal kaalu juurde, 15kg umbes... ja mõtlesin, et lihtsalt tahaks sellest vanast rasvast kiiiremini lahti saada, kõige mõnusamad piirkonnad kuhu mul see alati koguneb on kõht, jalad ja käed! Fatburner on hea asi ja Eestis olles ma ka kasutan seda pidevalt enne body pumpi või body balance-it aga Soome ei saa mitme kastiga neid kaasa vedad (Soomes neid ju ei ole), tavaliselt olen siin ikka kuuaega järjest, sellepärast tahaks mingit rasvapõletajat tablettide näol, mulle endale jäi see fast burner silma? :D Selle fat burneriga tekib mul ka see küsimus, et see roheline on 3000-ne et kas ma peaksin siis lahjendama seda, sest päevane kogus l-kartiiini mida keha suudab vastu võtta on vist 1500 vms? Ma muidu pole viitsinud ja olen ikka kulinaga selle ühe pudeli treeeningu käigus kurgust alla lasknud! :rolleyes: A nii vist ei tohiks? Ma nüüd ei teagi, kuidas ma tegema peaks, tahaks lihast küll aga mitte väga hullu ka,et jääks ikka naiselikkuse piiiresse asi ja sügisest hakkab jälle ka aerooobika,mida oleks võimalik 3 korda nädalas teha, et äkki siis 2korda jõusaal, 2 korda aeroobika ja 1 kord joooksmas (sest aeroobikas me teeme ka kõiki lihaseid) Ei teagi nüüd kuidas neid kolme õige kombineeerida oleks?! :D

Aga äitah Reco 2 soovitamisest, ma usun, et soetan endale selle! :D

Võid juua pool pudelit rohelist enne aeroobset, rohkem pole vajagi, aga kui tahad võid siiski, ega see halba ei tee kuidagi. Trenni ajal pole erilist mõtet, ikka enne trenni, siis jõuab mõjuma hakata. Trenni ajal joo vett kui tahad.

Lihase tulekut ära karda, usu, me näeme roppu moodi vaeva et seda omale saada ja see kui teed lihtsat hobikorras jõusaali, siis see sind küll lihasmäeks ei tee :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ma nüüd ei teagi, kuidas ma tegema peaks, tahaks lihast küll aga mitte väga hullu ka,et jääks ikka naiselikkuse piiiresse asi ja sügisest hakkab jälle ka aerooobika,mida oleks võimalik 3 korda nädalas teha, et äkki siis 2korda jõusaal, 2 korda aeroobika ja 1 kord joooksmas (sest aeroobikas me teeme ka kõiki lihaseid) Ei teagi nüüd kuidas neid kolme õige kombineeerida oleks?! :rolleyes:

Nii palju treeninguid nädalas ja kehakaal ei lange - probleem on vales toitumises, mitte fatburnerites ega rasvapõletustablettides.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hmm, no ma ikka jälgin oma sööömist ka, näiteks ma tarbin päevas kuskil 1000kcal ja ma pole väitnud, et ei lange, kui ma ilusti seda 1000kcal suudan pidada siis läheb küll alla, aga tõesti pean tõdema, et üsna aeglaselt, aga nii ongi parem, tahaks saavutada selle õige toitumise ja trenniga mitte näljutamisega, et pärast kõik kolinal tagasi tuleks kui normaalselt sööma hakkan! Dieeete ma ei pooolda! ... aga samas lihas tuleb ka ju järjest asemele ja eks ka lihas annab kaaalu või ma eksin? :D

Püüan süüa ikka tervislikult, palju on menüüs puuvilju ja juurvilju ja söömise kellaajad on ka paigas, tavaliselt on nii et hommikul on kaerahelbe puder või muna, lõunal soe sööök ( tavaliselt kartul, kaste, salat) kella kolme aeg söön müsilt või fitnessi helbeid jogurti või piimaga või hooopis puuuvilju või 1 ruisleiva sulatatud juustuga vms... ja siis kella viie kuuuaeg sööön viimane kord ja siis puder või midagi kergemat! Ja peale kuuute üritan mitte süüa, kui just mõni sööögikord vahele pole jääänud vms.. kuigi selle peale 6 söömise kohta on ka nii palju erinevaid arvamusi, paljud ütlevad et peaks sööma ja paljud jälle et ei peaks... Aga et fatburnerit hea enne trenni juua? :D Hmm okeii võtan teadmiseks! :rolleyes: Ja neid asju tahaks ma ainult nö kaaasa aitamiseks kõigele... mitte nii et ma nüüüd hakkan fatburnerit jooma ja neid tablette sööma ja, loodan ja ootan et kaal kolisedes alla kukuks! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vabandan ette, aga ma pole juba ammu midagi nii naljakat lugenud.

Sinu päevane kaloraaž on ~1000 ning arvad, et ei tegele enda näljutamisega. Esiteks seda on vähe, teiseks võiksid kindlasti seda poole võrra tõsta. Olen kindel, et selle madala kaloraaži pärast kaal just ei langegi. Rohkem söömine teeb imesid, usu mind. Seda võivad ka siin foorumis paljud inimesed kinnitada sulle. Võiksid endale ka dieedi mõiste selgeks teha.

Lõunane söök ei kõlba mitte kusagile, kartuli ja soustiga kaugele ei jõua. Kus on valgud, praegu on sul menüüs süsivesikud.

Samuti kella kolmene söök minu arust ei kõlba kusalegi. Miks peaks keset päeva helbeid (suhkrut) sööma, kui just pole tegu väikse kogusega süsivesikutega peale trenni. Ja õhtul enne kella kuut sööd veel putru...Müstika. Ma tõesti ei imesta, miks sul kaal ei lange. Hommikust õhtuni ainult süsivesikud. Puuduvad valgud ning rasvad.

Peale kella kuut mittesöömine on väga suur rumalus. Ütled, et õhtuti kõht tühjaks ei lähe? Väga suur vale müüt on mittesöömine peale mingit kellaaega õhtul.

Ära oota, et need toidulisandid või muud kammajaad sind aitavad. Kahtlen, kuna sinu praegune toitumine on valgusaastate kaugusel ideaalsest.

Telli endale toitumiskava või muidu sa ei jõua endaga mitte kusalegi.

Muudetud kasutaja _T_ poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Noooo tore, et ma nalja suuuutsin sulle teha! :) Vabandama sa aga küll ei peaks... Ega ma ju sellepärast küsingi, et ise kõike täpselt ei tea, minu meelest see õigesti toitumine iseenesest on juba müstika, ükstaspuha kuidas ma ei söööks, ma ikka sööön valesti! Ja kusjuures ma ei teagi kuidas õigesti süüa, sest kas ma jälgin siis kaloreid või seda mida vaja on, sest kõik asjad kus on valgud ja rasvad jne.. on väga suuure kalorsusega... mida ma siis vaaatama peaks? Üks ütleb ühte, teine teist! :rolleyes: Vajan tõesti toitumiskava...

Aga noo siiiski selle kalorivärgiga on niii, et alguses kui üldse seda toitumise asja jälgima hakkasin ma mõten just kaloreid, siis öeldi mulle et piirad kaloreid ja kaal langeb, siis ma veel nii palju trenni ei teinud ka,ainult aeroobika ja ma tean et tegelikult vist minu aktiiivsuse kohta peaks 2500 vms, aga siis kui trenni nii aktiivselt ei teinud võtsin 1000kcal ja nüüd pole julgenud tõsta ka, kartsin et äkki hakkab kaalu juuurde tulema! Valke saan ma muna ja piimatoodetest, samuti pähklitest, lihast, juustust, kohupiimast.. Ja peale 6 hmm, muidugi läheb aga kui väga hull on ampsan mingi puuvilja ja asi jälle korras!

:D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×