Jump to content
Ott Kiivikas

THE WORLD GAMES 2009 - selgunud on dop.kontrollide tulemused

Recommended Posts

Kuna Ott miskipärast ei pääse hetkel foorumi teemasse, siis tõstan siia tema kommentaarid southboxist:

"Saime mõlemad 4.kohad (Natalia kaotas kolmada koha kokkuvõttes 1 punktiga). Minu vabakava hinnati küll 3 koha vääriliselt, kuid kokkuvõttes lähenesin Slovakile ja eemaldusin Taipei mehest. Enesetunne oli tänasuperhea nagu ütlesin, et tuleb. Kõik ei ole meie jaoks veel kadunud, kuna 1. ja 2. koht läksid dopingukontrolli ja mõlemad mehed on varem ka dopingutarvitamisega maha võetud. Natalialt võeti samuti, lisaks temale veel 2. ja 3. koht dopingusse, seega ei ole antud kohad lõplikud. Quatari mees, kes 3. korda maailmameister olnud, olevat lausa 3 korral Aasia MV- l positiivse tulemuse andnud. Ukrainlased, kes võitsid, ei olnud ka väga rõõmsad selle üle, et nende mees võeti, seega loodame kõige paremat. Nataliast on kahju, sest oleks oma kohtunik olnud, nagu oli teistel medalistidel siis.... Kahjuks ei saanud Arnold seekord arusaadavatel põhjustel kaasas olla- seekord oleks see aidanud. Teised delgaadid ja treenerid- tehke ükskord ära rahvusvaheline eksam, siis saavad ka meie võistlejad kõrgemaid kohti! Vähemalt lava taga nägin ,et ei kaota seal esiotsa meestel küll mitte millegagi, vormi ja massi kompakt oli hea"

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõik eestlastest osavõtjad:

http://results.worldgames2009.tw/en/Root.mvc/CountryInfo/EST

Klikkides nime peal, avaneb isiku kaart, sealt siis tulemused näha.

Oti tulemused:

http://results.worldgames2009.tw/en/Comp.m...tList/BGM005102

Natalja tulemused:

http://results.worldgames2009.tw/en/Comp.m...tList/BGW006101

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kohtunike kohalt on Otil tuline õigus....olen näinud neid töös rahvusvahelistel võistlustel ja kui oma kohtunik teeb kiirelt väljakutseid juba see hakkab mõjutama mõnede teiste kohtunike meelsust kes on kahevahel.......näe võrreldakse ja veel potensiaalsete esimestega jne........... Oma kohtunik pingis ei otsusta veel midagi aga kui on asi piiri peal ja küsimus mõnedes punktides siis see on tähtis!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänud kõigile, kes kõik selle aja on selle teemaga kursis üritnud olla ja on kaasa elnud,see on tegelikuses väga tähtis osa sportlasele kui ta näeb, et tal on kaasaelajad ja toetus, sõltumata selelst milline tulemus saab olema. Lõpuks õnnestus foorumisse pääseda, istusisme siin ja sõime -jõime natuke, kuna olen viimase ööpäeva korralikult laadinud, siis erilist isu ei olegi. :D

Tänud operatiivsuse eest Aktivist, et mu kommentaarid siia ümber tõstsid ega väga midagi lisada ei ole. Dopingukontroll oli õnneks väga tugev, st. näiteks 6 fitnessi naisest käisid 4 dopingus, naiskulturistidest 7 võistlejast samuti 4 jne. Kulturismi meestes -80kg võitja lausakahel päeval järjest (selle kohta ütlesid Ukrainalsed ise gorit s bolwoi ogonem - põleb sure leegiga, siis võite aru saada millise ettevamistusega see seltskond kohale oli tulnud).Arvati nagunii vahele ei jää eks paistab, vähemalt on teoreeriline lotus medalveel saada, seegi hea, siia tulles ei julenud seda loota. Teisest kohast alates olid mehed võidetavad, seega näen, et grammike veel paremaks ja võime kõrgetelekohtadele tõusta.

Pull on muidugi see, et andsin apraadi jälle headesse kättesee, lootuses häid pilte saada, pilte küll on, pole veel jõudnud kõiki läbi vaadata, kuid minu kategooiast on vaid autasutamise pildid, seega pole mul endast ühtegi pilti välja panna. :D Mälestusekski oles hea olnu ehk kuskilt ilmuvad välja, sest kohaliku pressi oli terve rida väljas suurte objektiividega.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Olen rahul, kuna ise ennustasin mõlemad neljandale kohale ja seda tegid peale minu kaks kasutajat veel.

:D

Nagu juba öeldi, on kohad lahtised ja tõde selgub alles koos dopingukontrollide tulemusega.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Nagu juba öeldi, on kohad lahtised ja tõde selgub alles koos dopingukontrollide tulemusega.

Jah, loomulikult olen kursis sellega. Kui aus olla, siis isegi loodan, et keegi meestest põrub. Absoluutselt ei salli dopingu kasutajaid. Samas spordiala mainele kellegi põrumine nüüd head kindlasti ei tee.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma tahaks ka võimalikult ruttu teada, et keegi laseb Otil medali saada :D Tegelikult on hale natukene, kui minnakse amatööridesse dopinguga. Vabandage, aga minuarust on. Pettus ju ikkagi.

Muudetud kasutaja pkwild618 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eelmistel maailmamängudel olin mina ainuke, kes 5 raskekaalu mehest dopingukontrollis käis ja tulemus öeldi1 päev hiljem - sellist asja pole varem olnud, et nii kähku, see sõltub natuke sellest kus dopingulabor asub, tookord olid mängud Saksamaal ja samas asus ka eeldatav labor, ma ei ole kindel, et siin saare peal seline labor on, seega eeldan ,et siin nii kähku need asjad ei käi, riti is kui mingi jama on sees, siis võtab see kuem aega, et olla kindlad labori tulemustes. :D

Panen mõned pildi ka, sest te olete kannatlikult oodanud, mei ljookseb juba 4hommikutund ja magama ei ole veel saanud.

Pilt avamisel, mina olen pildi ääres punases t- särgis, keegi ei ülenud varem, t pab paraadil ka minema ja olin seal nagu tropp oma katistes grimmiga määritus pükstes ja vanas t- särgis, õnneks seisis tüdruk maa sildiga minu ees :D

post-22-1248030944_thumb.jpg

post-22-1248030961_thumb.jpg

post-22-1248030975_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×