joker 3 Report post Posted June 17, 2009 Tagasi uudise / artikli juurdeKas kõik kulturistid ja fitnessid olid suured, ilusad, targad ja osavad, enne kui nad lavalaudadele ja spordimaailma säravasse tippu jõudsid? Oli neil mingid tohutud geneetilised eeldused või kuidas nad üldse spordini jõudsid?Sedakorda võtsin nõuks siin natuke selgust luua, mis ehk oleks heaks silmaringi laiendajaks ja motiveerijaks tublidele algajatele. Võtsin ühendust mitme Tegijaga, kellelt palusin otsida pilte ajast, mil nad treeningutesse polnud veel pühendunud. Igaühelt on siin järgnevalt lisaks väike kommentaar, kuidas nad jõusaalini on jõudnud.Siinkohal tänan kõiki siiralt,...Nii, et Fitness.ee rahvas andke tulla Share this post Link to post Share on other sites
ingrid81 0 Report post Posted June 17, 2009 lisa ??? Annika ? Christina? Laura ? kas nende pildid on ka siia tulemas Share this post Link to post Share on other sites
joker 3 Report post Posted June 17, 2009 lisa ??? Annika ? Christina? Laura ? kas nende pildid on ka siia tulemas Pilte ja juttu rohkem ARTIKLIS Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted June 17, 2009 Vaga huviav tekst oli lugsin kõik läbi super Share this post Link to post Share on other sites
ingrid81 0 Report post Posted June 17, 2009 imetlus väärdsed Pildid sellise muutuse tahaks ise ka Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted June 17, 2009 Mesi pildid kõige paremad Share this post Link to post Share on other sites
asdfghjkl 2 Report post Posted June 17, 2009 Artiklist ei märganud niimõningaidki tegjaid.Esmalt meenus üks tegija Pärnust, seejärel mõned (minujaoks) vähetuntumad tegelased, nagu Voogla ja Uit näiteks. Share this post Link to post Share on other sites
Siim Rast 15 Report post Posted June 17, 2009 Joker lihtsalt uudishimust küsin,et kas sa oled Mustveest pärit?Artikkel oli väga huvitav, loodetavasti annab see motivatsiooni paljudele kellel praegu selle puudus peaks olema.PS: Mr.Mesi vastus ja pildid on lihtsalt liiga head . Share this post Link to post Share on other sites
joker 3 Report post Posted June 17, 2009 Joker lihtsalt uudishimust küsin,et kas sa oled Mustveest pärit?Artikkel oli väga huvitav, loodetavasti annab see motivatsiooni paljudele kellel praegu selle puudus peaks olema.PS: Mr.Mesi vastus ja pildid on lihtsalt liiga head .No suvevaheajad-nädalavahetused möödusid Mustvee ligidal jah. Täpsemalt siis Kasepää külas. Share this post Link to post Share on other sites
TaaviI 0 Report post Posted June 18, 2009 MAROSS 5+ päris naljakas on Share this post Link to post Share on other sites
soomusk 1 Report post Posted June 18, 2009 Morozov Totaalne muutumine. Share this post Link to post Share on other sites
L6viLeo 0 Report post Posted June 18, 2009 Otti muskle keskmisel pildil on küll midagi, mille taolist ma väga ennem näinud ei ole. Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted June 18, 2009 Morozov Totaalne muutumine.Word Liiga naljakad pildid Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted June 18, 2009 Minu meelest oli suurim-parim muutmine Telliskivi tänava müüjal Jurokil Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted June 18, 2009 (edited) Minu meelest oli suurim-parim muutmine Telliskivi tänava müüjal Jurokil Sa eksid, Mr.Mesil Edited June 18, 2009 by timo116 Share this post Link to post Share on other sites
soomusk 1 Report post Posted June 18, 2009 Sa eksid, Mr.Mesil Kui see just konnakulles pole, siis on see ju suht normaalne areng Share this post Link to post Share on other sites
L6viLeo 0 Report post Posted June 18, 2009 Ma vaatan, et Mesi on konkreetne vend ikka. Ütleb kõik ühelausega ära Share this post Link to post Share on other sites
Biitseps 1 Report post Posted June 18, 2009 Esimest korda külastasin jõusaali Leedus Klaipedas, kus olin merekooli laevaremondi tehases praktikal. Kuna keha reageeris ülikiiresti - 6 kuuga 6cm käe ümbermõõtu juurde ning jala ümbermõõtu tuli 10cm, siis oli selge, et ala sobis mulle."Nüüd ma siis tean ,miks Argol need käed ja jalad nii jämedad on Share this post Link to post Share on other sites
zon 1 Report post Posted June 18, 2009 No suvevaheajad-nädalavahetused möödusid Mustvee ligidal jah. Täpsemalt siis Kasepää külas. Väga naljakas olukord, kuna mina olen terve elu seal kylas elanud ja pole ühtegi Jokkerit näinud seal... heh Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted June 18, 2009 Väga naljakas olukord, kuna mina olen terve elu seal kylas elanud ja pole ühtegi Jokkerit näinud seal... heh Ega Joker ei käi enam ammu koolis kah, et vaheaegu pidada saaks... Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted June 18, 2009 Minu meelest oli suurim-parim muutmine Telliskivi tänava müüjal Jurokil ...selline vibalik tundus L6pmata pikkade k2te ja jalgadega ektomorf... ja nyyd mesomorf Veel v2ga hea...oli Rosin ...ja Aktivist n2gi v2lja nagu anoreksik Nyyd on ikka korralikult liha luudele saanud Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted June 18, 2009 ...ja Aktivist n2gi v2lja nagu anoreksik Nyyd on ikka korralikult liha luudele saanud Mitte ainult ei näind vaid ka ametlik diagnoos pandi, ja päevamenüü koosnes liitrist jogurtist ja paarist õunast...kui ma õieti mäletan.... Enne seda olin samas kaalus mis praegu, ainult trenni ei teinud rohkem kui kooli kehalises kasvatuses. Share this post Link to post Share on other sites
router 0 Report post Posted June 18, 2009 kunagi saab näha siis muutust tagasi kõhnema poole jälle Share this post Link to post Share on other sites
Vilps 1 Report post Posted June 18, 2009 No pagan, Herr Mee kommentaar ajas korralikult naerma:)Olen ma ainus, kes arvab, et Oti biits keskmisel pildil näeb kuidagi imelik? Praegune on super loomulikult. Share this post Link to post Share on other sites
asdfghjkl 2 Report post Posted June 18, 2009 (edited) Seal artikli pildidelt tundub mulle, et suurim areng on toimunud isikul:LAURA /ROSIN/ REISALUTreeninud niivähe aastaid, ja muutus hämmastav! Edited June 18, 2009 by CharlesRoos Share this post Link to post Share on other sites