jrx 142 Report post Posted June 13, 2009 Las mees teeb mis mees tahab. Ta on NCAA maadlustšempion muide. Võistelnud maasvõitluses (nogi BJJ) ja lõpetanud matše ise alistades. Tüüp elab täieverelist ja (nii) täisväärtuslikku (kui see tema seisundis võimalik) elu.Enamik tema olukorras oleksid depressioonis juurviljad, kes voodist välja ei saa. Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted June 13, 2009 Sellist jama on väga raske kommenteerida Share this post Link to post Share on other sites
Amarillo 1 Report post Posted June 13, 2009 väga kõva vend on, ma ei tea kas ma elaks veel kui selline oleks, aga igati tubli mees Share this post Link to post Share on other sites
noPAINnoGAIN 0 Report post Posted June 13, 2009 Vastastel natuke häbi teda lüüa pole või.. Share this post Link to post Share on other sites
Tener 0 Report post Posted June 13, 2009 Vastastel natuke häbi teda lüüa pole või.. Ma mõtlen ka...Jooksed eest ära igaks juhuks, et peale ei astuks.Nagu kutsikatega.Aga respekt muidu Share this post Link to post Share on other sites
Madis232 0 Report post Posted June 13, 2009 (edited) mul lihtsalt ei ole sõnu selle kohta respekt talle. Edited June 13, 2009 by Madis232 Share this post Link to post Share on other sites
Bulletproof 2 Report post Posted June 13, 2009 Vastastel natuke häbi teda lüüa pole või.. fight on fight. ise tuli ringi, mõelmad võidu eest Share this post Link to post Share on other sites
helenk88 0 Report post Posted June 13, 2009 Väga inspireeriv video.Ja mina veel mõtlesin, et minu elu on raske. Share this post Link to post Share on other sites
VeikoKriisk 8 Report post Posted June 13, 2009 See vend on kõvem kui meie kõik siin kokku... Share this post Link to post Share on other sites
moosese10k2sku 0 Report post Posted June 13, 2009 See on tõesti WTF?!?!siin koha Thumbs up öelda oleks vist mõnitav. Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted June 13, 2009 mida nagu... Share this post Link to post Share on other sites
BRIKI 29 Report post Posted June 13, 2009 Hea, et sellist julgust tal on. Teised tema sarnased istuvad arvatavasti kodus ja masetsevad. Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted June 13, 2009 väga haige...aga müts maha mehe ees Share this post Link to post Share on other sites
jorsik 12 Report post Posted June 13, 2009 Sügav respect selle venna vastu. Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted June 14, 2009 Ma ei saa su kommentaarist aru. Mille kohta sa tahaks halvasti 8elda? Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted June 14, 2009 Ma ei saa su kommentaarist aru. Mille kohta sa tahaks halvasti 8elda?Vb seda et see on ajuvaba, et selline suudab ringis läbi saada? Share this post Link to post Share on other sites
dirty scorpion 0 Report post Posted June 14, 2009 Ei taha kuidagi teda solvata aga mismoodi ta saaks matche võita? Share this post Link to post Share on other sites
Thomas 0 Report post Posted June 14, 2009 MManarchy kommentaar asjale (youtubes) kõlab küll väga murettundvalt. Share this post Link to post Share on other sites
taliindrek 2 Report post Posted June 14, 2009 Hea, et sellist julgust tal on. Teised tema sarnased istuvad arvatavasti kodus ja masetsevad.vaevalt see nii on, pigem mõni taoline tegeleb jällegi muu spordialaga, või on lihtsalt tubli! Share this post Link to post Share on other sites
taliindrek 2 Report post Posted June 14, 2009 Teine asi on muidugi see, et kuidas ta seal hakkama saab on, et ta on oma jalad ja käed osaliselt kaodanud, kuid ta võib väga julmalt nende käte ja jalgadega teha haiget. Tunnen meest, kes on maadlusõpetaja ning kaotas oma parema käe, auto õnnetuses. Ta on väga hea ja super õpetaja ning oma ala parim, või parimaid ning selle käega ta tekitab vastases metsikult valu Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted June 14, 2009 MManarchy kommentaar asjale (youtubes) kõlab küll väga murettundvalt.Murettundvalt jee... Eks igayks vaatab oma m2tta otsast. Share this post Link to post Share on other sites
PT London 0 Report post Posted June 14, 2009 Aile, pumaz vastas minu eest Share this post Link to post Share on other sites
Toivo295 0 Report post Posted June 14, 2009 Ei taha kuidagi teda solvata aga mismoodi ta saaks matche võita?Vaata ise järgi, siis saad aru. Share this post Link to post Share on other sites