Jump to content
NO PAIN NO GAIN

Noh kui keegi ei tea..

Recommended Posts

Sellistele küsimustele ei saa hästi paari lausega vastata. Kui sa oskad inglise keelt, siis soovitan amazonist osta see raamat: http://www.amazon.com/Practical-Programmin...e/dp/0976805413

Selles raamatus seletatakse lahti kuidas võiks/peaks treenima kui oled algaja, vahepealne või arenenud (Novice, Intermediate, Advanced ) treenija tasemel. Lisaks palju üldist treenimisega seotud teooriat. Raamat ei ole kulturismi ega ühegi muu spordiala spetsiifiline, lihtsalt üldine jõu treening (strength training). Minul on see raamat ostetud, läbi loetud ja julgen soovitada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Usu mind mul on see raamat loetud ja midagi uut ma sealt ei leidnud .

Kui sa sealt midagi uut ei leidnud, siis ei peaks sa siin nõu küsima vaid teisi õpetama :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ütleks teema algatajale lihtsalt, et liigne agarus on ka ogarus. Nagu eespool juba öeldi, siis katseeksitusmeetod on kõige parem meetod, sest kõigile ei sobi ühesugused asjad. Oluline on leida enda jaoks sobivaimad treeningmeetodid. Treeni, puhka ja katseta, küll sa aru saad, kui su keha millegile positiivselt või negatiivselt reageerib.

Muudetud kasutaja JT poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui inimene selliselt teiste poole pöördub,puudub mingil määral motivatsioon või on tüdinenud.Otsitakse jälle omale sobivat vastust.Alati on võimalik ise midagi ette võtta ja otsida omale sobiv variant.Võib olla ei ole see ala sobiv.Edu otsimisel.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×