Jump to content
Sign in to follow this  
joker

Salastatud info

Recommended Posts

Hea inimene kes sa seda loed, see salainfo on aint sulle, ära teistele edasi ei räägi. On kuulda, et jõusaalides liiguvad ringi salapeded (viimati neid nähtud Spartaspordis). Nad jälgivad kiivalt iga su liigutust, kui sa kõvemini hingad, jumal hoidku lased mõne häälitsuse seeria ajal suust ja kui sa ei aseta kangi või hantlit õrnalt nagu tibupoega murule ja juhtud kolistama või plastmasshantel juhtub katki minema - siis võid kindel olla, et see pannakse tallele varajatud jõudude poolt ja ettekanne sellest treenerile, juhtkonnale ja võibolla isegi edgar savisaarele tuleb.

Ja kindlasti ära unusta plokksüsteemil panna tagasi splint kõige väiksemale astmele ja kui harjutust lõpetad, siis kindlasti peale igat seeriat pane raskus oma kohale tagasi, võta lapp ja korista enda järelt. Peale seda jätka harjutust järgmise seeriaga. Sest kui sa seda ei tee, siis sa lihtsalt häirid teisi, kes lihtsalt suurest depressioonist ja vaimsest traumast võivad südameatakki saada.

Ole inimene, arvesta teistega. Jõusaal pole koht kus end välja elada. See on koht, kus kultuurne inimene otsib vaikust ja rahu. Kui seeriate vahel aega leiad, mine kaastreenija juurde, tee talle pai, anna põsele musi ja ütle midagi lohutavat või motiveerivat.

Hea sõber kes sa mu silmad avasid - tänan. Nüüd kus mind on valgustatud! Sestap soovin ka seda valgustatust ka sulle armas lugeja - mõelgem ligemesele - ärgem ajagem neid närvi, et nad kohe südametäiega jooksevad kitule ja luuletavd veel pool juurde. Sul lihtsam, temal lihtsam, treeneril lihtsam.

Aamen

Paistab, et keegi on Jokeri peale kaebanud. Aga jutt on päris naljakas :P

Mõni läheb tõesti liiale selliste asjadega. Ühte häirivad häälitsused, teist häirib, kui ketastega kolistad, kolmandat häirib see, et pärast igat seeriat raskusi tagasi ei pane jne. Nagu mingid hellikud oleksid jõusaali pääsenud.

Kettad tagasi jms on elementaarne.

Aga higi on personaalne, minul keha ei higista ja kui higistabki teinekord siis see higi ei haise,

seetõttu pole lappi kasutanud. Kui keegi ütleks, et haiseb küll, siis hakkaks lappi kasutama küll.

mind tõsiselt häirib kui ma teen seal ilma pikkade puhkepausideta trenni kõvasti ning siis lihtsalt mingi viis või kuus kutti kes ka nn trenni üritavad teha aga nad lihtsalt istuvad seal ja vahivad tõtt sulle, see ajab nagu eriti vihale mind, et umbes see on treenimise koht mitte koht kus imetleda terve aja teist inimest kes üritab rahus trenni teha

ketaste hääled on küll savi:D isegi need välja hingamised on vahest täitsa naljakad:D mõni vend ikka punnab täiega siis tuleb igasugus komöödiat talt seal suust:D aga jah mind häirib kui iga minu liigutust jälgib keegi pidevalt

Päris naljakas oleks, kui jõusaalis hääled häirima hakkaksid :P - vahest saab isegi nurga taga kõhutäie nerda, kui mõni mees punnitab kangi ja samal ajal Tarzani hääle valla laseb... Higi vastu aitavad salvakad ja endal õnneks alati rätik kasas, mille alla saab panna. Küll aga tahaks vastu pead anda mõnele inimesele kes vähe sellest, et oma kasutatud asju tagasi ei pane, o täishigistatud salvakaid näiteks asjade külge jätavad- täna üks teada tuntud mees sai sellega hakkama, ole teda vist 10 korda jõusaalis näinud ja absoluutselt alati viskab ta hantlid suvalt keset saali ja raskused aparaadi peale . Siis pole ka imestada, et ta pidevalt igal pool invakohale pargib- aga võibolla pannakse pooliku aju eest tänapäeval ka grupi peale...

No kettad võiks küll iga üks tagasi panna peale oma kasutamist.

NT: kui enne mõnda naist on teinud mingi jõujunn 400kg jalapressi. :)

Joker mõtles pigem seda, kui seeria lõpetad siis paned raskused tagasi. Kui alustad uut seeriat siis paned uuesti peale. Mitte seda, et laod 1000 kg peale ja siis lased sealt varvast.

Joker, kui keegi pani kitse, siis lase talle ketas järgminel korral varbale :P

Edited by OMG_WTF

Keegi vist pani kitse jap . :P

Aga samas ei tasu ka liiale minna, nt keegi jälgib su tegevust ja midagi tegemata jätad tuleb kommenteerib jne.

Mõistuse piirides ikka.

minu hüpotees, kui see polnud nii, siis palun mitte solvuda: perek jokker tegi trenni nii, et 1/3 või 1/2 saali oli okupeeritud ja vaatasid jube kurjade nägudega, kui keegi nende impeeriumisisse tungis.

eks see sissetungija käis kitumas ja saali töötajad tegid märkuse, mille tagajärjel solvuti.

Hmm, mind sõimati samas saalis ükspäev ühe kogukamat sorti meeskondaniku poolt libuks (sljuhaks täpsemalt siis), sest ma tegin plokil vaheldumisi ühe ja teise käega selga (süsteemil, ehk siis 3 ülejäänud trossi olid vabad) ja üks mees arvas, et tuleb ja lihtsalt segab vahele, sest "see plokk ei ole minu oma ja miks ma julgen seda järjest niimoodi üldse kasutada". Lisaks sljuhale kõlasid veel bljät, suka ja muu sarnane, nohh nagu ikka.

Olgu mainitud ka, et tegemist oli nädala sees keskpäevaga, kus rahvast saalis oli peale meie vist veel paar-kolm inimest... Vot nii tehakse trenni :S

Millegi okupeerimisest ei saa nagu eriti juttu olla, kuna üldjuhul käimegi lõuna ajal trennis, mil saal praktiliselt tühi. Nii et... Aga kui miski magu arvab, et ta lihtsalt tuleb ja bljätitab ja sukatab seal kõrval a´la mida sa tibi vehid siin, proff tuleb ja tee ruum vabaks, no sorry, selle eest tuleks vist isegi hambasse anda teinekord...

PS- see ei olnud nüüd konkreetse teemaalgatusega seotud, lihtsalt meenus üks hiljutine seik...

Hmm, mind sõimati samas saalis ükspäev ühe kogukamat sorti meeskondaniku poolt libuks (sljuhaks täpsemalt siis), sest ma tegin plokil vaheldumisi ühe ja teise käega selga (süsteemil, ehk siis 3 ülejäänud trossi olid vabad) ja üks mees arvas, et tuleb ja lihtsalt segab vahele, sest "see plokk ei ole minu oma ja miks ma julgen seda järjest niimoodi üldse kasutada". Lisaks sljuhale kõlasid veel bljät ja muu sarnane, nohh nagu ikka.

Olgu mainitud ka, et tegemist oli nädala sees keskpäevaga, kus rahvast saalis oli peale meie vist veel paar-kolm inimest... Vot nii tehakse trenni :S

ju ta vaatas et naine teeb tast kui mehest paremini harjutust ja suuremate raskustega:P ning ei suutnud säärast alandust taluda:P

Edited by suhtalgaja

Esiteks ma koristan peale harjutust enda järelt koguaeg. Võibolla tõesti olen paaril korral unustanud mõne hantli põrandale, aga kindlasti pole see olnud taotuslik, kuna mind ennast häirib kui inimesed peale harjutust (peale igat seeriat raskust tagasi panna on jabur ju) ei pane asju tagasi. Aga see, et ma 50kg hantleid ei pane hellalt maha, ei tähenda, et ma loobin neid millegipärast meelega. Ja kui nii raksetel hantlitel on plastmassist käsik, mis puruks läheb väikse koksu peale, siis sorry, see on juba varustuse viga. Loodetavasti mõistetakse seda ja plastmass asendatakse ikka rauaga nagu korralikule jõusaalile kohane.

Ja mis puutub 1/2 saali hõivamisse, siis on see täielik jura. 2 aparaati kasutada superseeriaks pole küll mingi näitaja (võta seda nii et üks mulle teine aktivistile) ja näha on, et järjest rohkem hakkavad inimsed aru saama, et superseeriad ka toimivad, sest järjest rohkem neid harrastatakse. Kui mõnel sileajul, kellel kava näeb ette just samal plokil harjutust ja ta ei suuda seda asendada teise plokiga või teise harjutusega, siis tuleb abi mujalt otsida, mitte halada :)

Ja kuidas saab hästi nagu suhtuda inimesse, kes tuleb seeria ajal nö hantlit käest rabama? Ajukas ju.

Lastetuba on sealsamas. Klotside mängimisega peaks ju igaüks hakkama saama kel jõusaal liigse raketiteadusena tundub.

Saalitöötaja tegi märkuse ... Spartas minuteada on profid treenerid ja töötajad ja teavad mis tähendab TREENING. Ala et nagu treener Morozov tuli ja ütles, et kle üks erudeeritud auliikme psühhika sai häiritud ja et ma oma treeniks kuskil nurgas vaikselt omaette? Pigem oli postitus mõeldud sellisena, et leidub ikka idioote, kel oma elu pole ja ilmselt mingi suure trauma tagajärjel üritavad maailma päästa või oma "ideaalsetesse" raamidesse suruda uskudes siiralt, et kitumine ja näpuga näitamine aitab.

Ja muidugi see suur et ma pole solvunud jne, miks peakski kottima kellegi taina arvamus - lihtsalt oli mõeldud postitus väikse vahepalana, et hea kui asi jõusaali piiridesse jääb. Lihtsalt mõni kaastreenija teab ettevaatlikum olla, kui asi jõusaalist kaugemale läheb ja kogemata juhtub dushi all mahakukkunud seepi üles korjama vms :P

Hmm, mind sõimati samas saalis ükspäev ühe kogukamat sorti meeskondaniku poolt libuks (sljuhaks täpsemalt siis), sest ma tegin plokil vaheldumisi ühe ja teise käega selga (süsteemil, ehk siis 3 ülejäänud trossi olid vabad) ja üks mees arvas, et tuleb ja lihtsalt segab vahele, sest "see plokk ei ole minu oma ja miks ma julgen seda järjest niimoodi üldse kasutada". Lisaks sljuhale kõlasid veel bljät, suka ja muu sarnane, nohh nagu ikka.

Millegi okupeerimisest ei saa nagu eriti juttu olla, kuna üldjuhul käimegi lõuna ajal trennis, mil saal praktiliselt tühi. Nii et... Aga kui miski magu arvab, et ta lihtsalt tuleb ja bljätitab ja sukatab seal kõrval a´la mida sa tibi vehid siin, proff tuleb ja tee ruum vabaks, no sorry, selle eest tuleks vist isegi hambasse anda teinekord...

PS- see ei olnud nüüd konkreetse teemaalgatusega seotud, lihtsalt meenus üks hiljutine seik...

Mina pahutsen v2iksemategi asjade peale... Kui n2iteks m6ni arvab, et tema v6ib seeria vahel kaaderv2rgil k6hutada. :P

Rohkem probleeme ei olegi j6usaalis olnud. V6tan natuke madalama tooni ja l2henen ratsionaalselt, senikaua ei ole veel keegi mind kuskilt yritanud k6rvale lykata :D ...kui juhuslikult on miski kaaderv2rk mis mulle vajalik ja asendusv6imalus puudub...siis ma kas lykkan ennast vahele (vaevalt, et ta seeriatevaheline puhkus lyhem on kui minu seeria...) v6i t6stan trenni ymber.

Vahest on v2hem tegemine rohkem v22rt :)

Mina pahutsen v2iksemategi asjade peale... Kui n2iteks m6ni arvab, et tema v6ib seeria vahel kaaderv2rgil k6hutada. :P

Rohkem probleeme ei olegi j6usaalis olnud. V6tan natuke madalama tooni ja l2henen ratsionaalselt, senikaua ei ole veel keegi mind kuskilt yritanud k6rvale lykata :D ...kui juhuslikult on miski kaaderv2rk mis mulle vajalik ja asendusv6imalus puudub...siis ma kas lykkan ennast vahele (vaevalt, et ta seeriatevaheline puhkus lyhem on kui minu seeria...) v6i t6stan trenni ymber.

Vahest on v2hem tegemine rohkem v22rt :)

oi tuletasid meelde kui närvimind täna ajas ehk siis endal oli nagu viimane harjutus teha ja suht aega nappis ning siis nägin kuidas mingi vend teeb seda minu viimast harjutust nohootasin vaikselt siis tegi oma seeria ära ja kutt lihtsalt istus seal oma 8 või 9 minutit ning siis tegi veel ühe seeria ja läks minema nagu täitsa haige

oi tuletasid meelde kui närvimind täna ajas ehk siis endal oli nagu viimane harjutus teha ja suht aega nappis ning siis nägin kuidas mingi vend teeb seda minu viimast harjutust nohootasin vaikselt siis tegi oma seeria ära ja kutt lihtsalt istus seal oma 8 või 9 minutit ning siis tegi veel ühe seeria ja läks minema nagu täitsa haige

Ja nüüd selle asemel, et minna ja küsida, kas sa saad ka äkki tema puhkepauside ajal sama masinat kasutada, seisid ja vihastasid seal ? :P

Kurat, meil on ikka hea saal. Kettad loobitakse sinna kuhu jumal juhatab, hantlid samamoodi, karjutakse nii, et vahel tuleb personal vaatama ega keegi kangi alla pole jäänud (ise ma ka karjun), kui higistad, siis öeldakse, et:"Täitsa poiss, oskab trenni teha." Need, kes ei higista, neile vaadatakse imelikult. Kangid lendavad alalõpmata sirgetelt kätelt või turjalt maha ja mitte üldse kerged kangid. Muusika on vahel nii kõva, et enda mõtlemist ka ei kuule. Hardcore.

Tore, et Joker sellise teema algatas, mulle omalegi käivad saalis pidevalt pinda tüübid, kes vahivad teisi kohe krimpsus näoga, kui vähegi tugevamalt hantli maha lased või suu lahti teed...Vahest ajan selliseid vendi meelega tahtlikult veel rohkem närvigi, seni vähemalt pole keegi veel midagi ütlema tulnud.

Sama teema on meie saalis ka raadioga, mis asub keset saali ehk siis igaüks saab seda reguleerida... toon näite et 10 inimest on saalis, raadio mängib kusagil 14/20 võimsusel ning siis tuleb saali mingi vanem mees ning lihtsalt keerab soundi nulli lähedale...ilma kelleltki luba küsimatta ning kui uuesti lähen raadio ligi vahib vend mind vihase pilguga või keerab asja uuesti maha..., selline asi lihtsalt ajab närvi.

Samas peale harjutuse lõppu tuleks hantlid muidugi tagasi panna ning pink puhtaks teha, seerjate vahel ei näe sel mingit mõtet.

Kurat, meil on ikka hea saal. Kettad loobitakse sinna kuhu jumal juhatab, hantlid samamoodi, karjutakse nii, et vahel tuleb personal vaatama ega keegi kangi alla pole jäänud (ise ma ka karjun), kui higistad, siis öeldakse, et:"Täitsa poiss, oskab trenni teha." Need, kes ei higista, neile vaadatakse imelikult. Kangid lendavad alalõpmata sirgetelt kätelt või turjalt maha ja mitte üldse kerged kangid. Muusika on vahel nii kõva, et enda mõtlemist ka ei kuule. Hardcore.

Mis saaliga on tegemist? :P