Jump to content
Sign in to follow this  
joker

Salastatud info

Recommended Posts

Ja nüüd selle asemel, et minna ja küsida, kas sa saad ka äkki tema puhkepauside ajal sama masinat kasutada, seisid ja vihastasid seal ? :P

Kui masinat vaja, siis ma ytlen, et talle esiteks kasulikum seeriate vahel liikuda ja teiseks... teised tahavad ka teha. Kogu muusika...

Ronitakse maha kyll, kuid vahest juhtub, et n2gu l2heb neil hirmus virilaks...

Endalgi tore seik, 2 venelast mängisid surumispingil telefonimänge :P kihutasin nad sealt siis minema ja terve saalis oleku aja nad vahtisid mind sellise pilguga nagu ma oleks neile võlgu või molli lubanud anda :):D

Edit: Nad olid seal mingi 20minutit juba olnud, endal mingi 150kg ringi raskused peale topitud...

Edited by timo116

Pink puhtaks??? Ma ei saa aru, miks te peate poolalasti trennis k2ima?

Mul on tavaliselt mitu kihti asju seljas + kindad, st ei mingeid higilaike. Kuskilt tahan midagi vaadata, siis koorin natuke v2hemaks. ...ja mida mul seal pingil lamades ikka vaadata on :P

Soojemalt riides on teil v2hem traumav6imalusi.

Mis puutub eelpool mainitud super/kombineeritud seeriate tegemisse, mitmel seadmel korraga, siis, seda teen ka ise, aga selleks olen valinud ka aja ja jõusaali, kus niipalju rahvast pole, kui juhtub rohkem rahvast olema, siis ma oma gigaseeriaid ei tee niiväga.

Kui järgi mõelda, siis tõenäosus, et kellegi trenn isegan, oma gigaseeriaga, on üpris tõenäone.

Spartas on ka minul selliseid asju juhtunud, et kui peale mõnda seeriat pilgu üle saali muuseas lasen või peeglit taban, märkan seal tihti inimesi endale silma jõllitamas, aga who cares? Absoluutselt ei lase ennast häirida.

Edited by tereummikust

oi tuletasid meelde kui närvimind täna ajas ehk siis endal oli nagu viimane harjutus teha ja suht aega nappis ning siis nägin kuidas mingi vend teeb seda minu viimast harjutust nohootasin vaikselt siis tegi oma seeria ära ja kutt lihtsalt istus seal oma 8 või 9 minutit ning siis tegi veel ühe seeria ja läks minema nagu täitsa haige

Ja sa ei julge paluda, et ta pinki vabastaks? Istud vaikselt nurgas ja nutad, et keegi on midagi ära hõivanud ja välja öelda ei julge? Ma ka vahel istun pingil ja kui keegi ei julge öelda, et tahab seda kasutada, siis kust ma peaks aru saama, et ta seda tahab?

:P Ise ka ei vaevu eriti püsti tõusma, kui ma näen, et kedagi läheduses pole eriti.

Ma arvan küll, et te võiksite järgmine kord öelda. Ise ütlen alati ja pole kellegil midagi selle vastu.

Suhelda on kaaa vaja´. :)

mina olen kohanud selliseid vennikesi, kes tulevad nüüd ennem suve "kõva" treeningut tegema, et end võimalikult "kiiresti" vormi saada. Nad tulevad sisse, passivad, jõllitavad sind, siis valivad ühe kõige elementaarsema ja lihtsama masina ning teevad sellega seeriaid vähemalt 10. Tule taevas appi! No kas tõesti saab sinust vormis ja kõva rannapoiss, kui teed terve oma 45 minutit 10 seeriat järjest triitsepsi?! Jõledamalt ajab naerma, kohutav..

mina olen kohanud selliseid vennikesi, kes tulevad nüüd ennem suve "kõva" treeningut tegema, et end võimalikult "kiiresti" vormi saada. Nad tulevad sisse, passivad, jõllitavad sind, siis valivad ühe kõige elementaarsema ja lihtsama masina ning teevad sellega seeriaid vähemalt 10. Tule taevas appi! No kas tõesti saab sinust vormis ja kõva rannapoiss, kui teed terve oma 45 minutit 10 seeriat järjest triitsepsi?! Jõledamalt ajab naerma, kohutav..

Selle asemel, et naerda, mine ja õpeta neid vennikesi parem, kuidas õigesti trenni teha.

Olgem ausad, tihti arvavad edasijõudnud, et neil on saalis rohkem õiguseid kui algajatel, tegelikult maksavad kõik ühtemoodi. Enamasti kehtivad saalides ka kodukorra eeskirjad, nende rikkujaid on õigus korrale kutsuda.

PS. See ei käi Jokeri loo kohta - antud loo kontekst on teada vaid teatud isikutele, seega ei hakka ma fantaseerima, kuidas asi täpselt võis välja näha.

Spartas on ka minul selliseid asju juhtunud, et kui peale mõnda seeriat pilgu üle saali muuseas lasen või peeglit taban, märkan seal tihti inimesi endale silma jõllitamas, aga who cares? Absoluutselt ei lase ennast häirida.

Hmm...huvitav, juba teine inimene mainib seda nö jõllitamise asja. Peaks ju olema just "tegijate" koht, kus ei käi niisama aja surnukslööjaid. Mis seal ometi siis lahti on?

Aga uuriks, mis te arvate sellest sotsiaalselt suhtlemisest saalis üleüldse? Vahel on küll nii, et ka tippajal jäädaks pikemaks rääkima, nii et trenazöör on hõivatud, aga seda on vist ikka harva juhtunud. Või mis kogemused teil on?

Edited by Schlange

Eks jah igal spordiklubil/jõusaalil on omad reeglid ja kui sul oma isiklikku jõusaali pole ning kellegi teise oma tahad kasutada siis peab ka neid reegleid järgima. Kui saal on selline, kus spetsiaalset tõstepõrandat ei ole, siis tihti ka ei lubata raskuseid hooga maha lasta kukkuda jne.

Selline käitumine võib mitte meeldia, aga sa ei saa sellist kätumist keelata - kui inimesele meeldib saalis higihaisu nautimas käia ja ta on nõus selle eest maksma, samal ajal korrast kinni pidades, siis on tal see õigus. Ujulates käivad ka paljud niisama sull-mullamas, jooksu- ja suusarajal jäävad aeglasemad kiirematele jalgu, aga selle eest ei saa neid pikalt saata. Juu siis oleks vaja eraldi spordisaale algatele ja edasijõudnutele või oskust ennast teistest mitte mõjutada lasta. :P

PS. Sellest jõllitamise teemast ma ei saa aru - kellelegi ei meeldi, kui neid jälgitakse, aga samas oskavad paljud ise kirjeldada nö jõusaalijobude tegemisi? Kas peale vaatluse (jälgimise, jõllitamise) on veel mingeid meetodeid, kuidas sellist informatsiooni kogutakse? :)

Selline käitumine võib mitte meeldia, aga sa ei saa sellist kätumist keelata - kui inimesele meeldib saalis higihaisu nautimas käia ja ta on nõus selle eest maksma, samal ajal korrast kinni pidades, siis on tal see õigus. Ujulates käivad ka paljud niisama sull-mullamas, jooksu- ja suusarajal jäävad aeglasemad kiirematele jalgu, aga selle eest ei saa neid pikalt saata. Juu siis oleks vaja eraldi spordisaale algatele ja edasijõudnutele või oskust ennast teistest mitte mõjutada lasta. :)

PS. Sellest jõllitamise teemast ma ei saa aru - kellelegi ei meeldi, kui neid jälgitakse, aga samas oskavad paljud ise kirjeldada nö jõusaalijobude tegemisi? Kas peale vaatluse (jälgimise, jõllitamise) on veel mingeid meetodeid, kuidas sellist informatsiooni kogutakse? :D

Aga võib-olla polegi tegemist otseselt nö jõllitamisega, vaid lihtsalt - et saal pole ka megasuur ja kui parajasti puhkepaus, siis kuskile peab ju silmad suunama...Kui nii võtta, siis ma olen ka üritanud salaja piiluda, kuidas mõni tegija trenni teeb :P Aga salaja muidugi ja imetlusega.

Edited by Schlange

Esiteks ma koristan peale harjutust enda järelt koguaeg. Võibolla tõesti olen paaril korral unustanud mõne hantli põrandale, aga kindlasti pole see olnud taotuslik, kuna mind ennast häirib kui inimesed peale harjutust (peale igat seeriat raskust tagasi panna on jabur ju) ei pane asju tagasi. Aga see, et ma 50kg hantleid ei pane hellalt maha, ei tähenda, et ma loobin neid millegipärast meelega. Ja kui nii raksetel hantlitel on plastmassist käsik, mis puruks läheb väikse koksu peale, siis sorry, see on juba varustuse viga. Loodetavasti mõistetakse seda ja plastmass asendatakse ikka rauaga nagu korralikule jõusaalile kohane.

Ja mis puutub 1/2 saali hõivamisse, siis on see täielik jura. 2 aparaati kasutada superseeriaks pole küll mingi näitaja (võta seda nii et üks mulle teine aktivistile) ja näha on, et järjest rohkem hakkavad inimsed aru saama, et superseeriad ka toimivad, sest järjest rohkem neid harrastatakse. Kui mõnel sileajul, kellel kava näeb ette just samal plokil harjutust ja ta ei suuda seda asendada teise plokiga või teise harjutusega, siis tuleb abi mujalt otsida, mitte halada :)

Ja kuidas saab hästi nagu suhtuda inimesse, kes tuleb seeria ajal nö hantlit käest rabama? Ajukas ju.

Lastetuba on sealsamas. Klotside mängimisega peaks ju igaüks hakkama saama kel jõusaal liigse raketiteadusena tundub.

Saalitöötaja tegi märkuse ... Spartas minuteada on profid treenerid ja töötajad ja teavad mis tähendab TREENING. Ala et nagu treener Morozov tuli ja ütles, et kle üks erudeeritud auliikme psühhika sai häiritud ja et ma oma treeniks kuskil nurgas vaikselt omaette? Pigem oli postitus mõeldud sellisena, et leidub ikka idioote, kel oma elu pole ja ilmselt mingi suure trauma tagajärjel üritavad maailma päästa või oma "ideaalsetesse" raamidesse suruda uskudes siiralt, et kitumine ja näpuga näitamine aitab.

Ja muidugi see suur et ma pole solvunud jne, miks peakski kottima kellegi taina arvamus - lihtsalt oli mõeldud postitus väikse vahepalana, et hea kui asi jõusaali piiridesse jääb. Lihtsalt mõni kaastreenija teab ettevaatlikum olla, kui asi jõusaalist kaugemale läheb ja kogemata juhtub dushi all mahakukkunud seepi üles korjama vms :P

Jokeri poolt konkreetse juhtumi puhul mõtetu teema algatus muidugi mida siis foorumis arutada. Kuna olen Spartas jõusaaliperemees siis minu asi on ka vaadata, et kord oleks saalis. Kui Jokerit kellegi arvamus ei koti nagu ta väidab siis poleks ta ka antud teemat üles võtnud. Mina lihtsalt andsin talle sõnumi edasi mida klient tuli mulle ütlema, kui jutt läks raskemate hantlite peale millel võivad käepidemed puruneda kui kõrgemalt hooga hantel ühe otsa peale maha lasta. Juhuslikult oli Jokeril see juhtunud. Asi ei olegi selles käepidemes, ma vahetan selle 3 minutiga ära uue vastu. Asi on austuses teiste vastu. Ma ei süüdistagi nõrgahingelist Jokerit vaid soovin, et seda meelega ei tehtaks kui on teada, et nii võib juhtuda. Sama mõistlik on kõigil ka raskused pärast kasutamist oma kohale tagasi panna, eriti austuses nõrgema poole vastu. Ei ole näiteks eriti mugav 50 kilosel naisel 25 kiloseid kettaid jalapressilt maha võtta.

Lugedes siin erinevaid postusi, siis tekib mul küsimus: mida te üldse saalis tegemas käite? Käite te trenni tegemas või teisi jälgimas ? :P

Minumeelest pole selles midagi halba, kui saalis silmad lahti hoida. Ma ei räägi kellegi silmad krillis jõllitamisest vaid lihtsalt, et märgata, mismoodi näiteks kogenumad mehed või naised harjutavad. Ise olen küll saanud seeläbi teada mõned head nõksud, kuidas mingit harjutust teistmoodi/efektiivsemalt teha, mille peale ise poleks ehk tulnudki.

Joker va kurivaim on ise paras pedant. Mina arvan, et tema ongi koputaja. Ja siin teeb lihtsalt vett sogaseks, et endalt kahtlusi eemale saada.

koputaja.jpg

Ei ole näiteks eriti mugav 50 kilosel naisel 25 kiloseid kettaid jalapressilt maha võtta.

Word!

MV's on näiteks suht tihti 50kg kettad peale jäetud. Vaesed naised (ja ka nõrgemad mehed)! :P

Kui masinat vaja, siis ma ytlen, et talle esiteks kasulikum seeriate vahel liikuda ja teiseks... teised tahavad ka teha. Kogu muusika...

Tundub täiesti otstarbetu ülbus

Aga kui näiteks küsin, et kas tohib vaheldumisi teha ja selle peale öeldakse, et "ei tohi" - kas siis võib sellest järeldada, et inimene teeb nt superseeriaid?

Milllegipärast paljudele vist ei meeldi see vaheldumisi tegemise asi...

Edited by Schlange

Hmm. Mind ei ole sõimatud, ei ole ka midagi lõhkunud ning olen kettad oma kohale samuti tagasi pannud ja kasutanud ka puhastamise taktikat, kuid häälitsusi olen kindlasti teinud raskemate raskuste puhul ja ei ole ka ploki masinatel raskust kõige kergema peale tagasi pannud. Andestage...

hantel võib kogemata käest kukkuda - juhtunud endalgi. Mõned erinevad hääled harjutuste puhul - seda tuleb ka näiteks Otil ette ja kedagi ei häiri. hantlite ja ketaste mitte tagasipanek häirib aga mind ennastki väga. lihtsalt siin on puudu austus teiste vastu, kes peavad soojenduse tegemiseks hakkama raskusi maha võtma, mis ei ole kuigi mugav ja meeldiv - samuti on Spartas Mareki enda poolt (mäletan, kuidas ta silte kleepis) kirje, et peale kasutamist pange raskused samasse kohta tagasi. Kas plokksüsteemil panna raskus kõige kergemale peale harjutuse lõpetamist - pole kunagi teinud ja ei näe ka ise probleemi, kui näiteks kõige raskemal tasemel on, väga lihtne on ju raskust muuta... Higistamise vastu kasutan küll lappi ja puhastuspritsi, kui olen pingi/masina täis higistanud juhuslikult, samas kasutan 90 % juhtudel rätikut enda ja pingi vahel. Lisaks proovin käia sellistel aegadel saalis, kui inimesi on vähe, sest siis on häirijaid vähem. samuti käivad sellel ajal saalis inimesed, kes on tõsisemaks tegutsemiseks seal ning ei tule oma lobaga sind segama. vahel tore 30 sekundit juuttu puhuda, aga osad inimesed jääksidki rääkima.