Jump to content
Sign in to follow this  
scubamonkey

õlavarre närvipõletik

Recommended Posts

Tere,

Nagu te kõik tähele panite, siis olin sarnaselt alan b astardile foorumist mõnda aega eemal. Naiivne lugeja sai praegu tünga aga tegelikult salaja ikkagi lugesin teiste postitusi. Pinge on üleval okei okei- 5 kuud kestnud õlavarre närvipõletik hakkab ilmselt taanduma. Täna, pärast esimest tõsiselt võetavat trenni, on tuju jälle midagi kirjutada.

Valu on taandunud.

"Mis on õlavarre närvipõletik?" küsib noor lugeja värin hinges. Õlanärvi põletik väljendus selliselt, et kõik harjutused, mis olid kuidagigi õlavarrega seotud, tegid põrgu piina- välistatud. "Aaaga miks sa kükke ei teinud?" küsib noor lugeja innukalt. Isegi kükke ei saanud teha sest kangist oli tarvis kinni hoida ja pingutuse faasis tundsin ennast nagu hutu keda tutsi matšeetega kätte peksis (või oli see vastpidi).

"Aga kas spordiarsti juures käisid?". Jah, Audenteses, kus kirjutati 20 p diklofenakki- ei toiminud.

"Kas joosta said?" Ei saanud, nii kui käe järsult taha viisid, irvitas tige tutsi ja patsutas matšeetega peopesa.

Karm aeg oli.

Paranemise tõi ilmselt soe ilm ja treeningutest eemal olek (algul ikkagi ei leppinud ja väntasin läbi valu edasi).

Samuti ei taha närv saada tuult.

Jagage kogemust, kes sarnase asjaga hädas on olnud . Teeme MTÜ:o

Oleks sa seda eelmisel aasta rääkinud, siis oleksin isegi kampa löönud. Nimelt tegi parem õlg põrguvalu. Kätt sai minimaalselt liigutada. Hobusesalviga sain asja korda.

"Aga kas spordiarsti juures käisid?". Jah, Audenteses, kus kirjutati 20 p diklofenakki- ei toiminud.

Nii arvad ainult sina.

Nii arvad ainult sina.

Sellise kommentaari peale tahaks öelda, et haridus matsi ei riku.

Olen ennegi siinset foorumit külastades märganud, et sappi ja üleolevust pillutakse ohtralt välja... ja aru ma ei saa, et miks seda tehakse. Eriti on seda märgata antud meesterahva kohta.

Pidevad vastused küsimustele on peamiselt sellised, et "kasuta otsingut" ja "sellest on juba korduvalt kirjutatud" aga... olen isegi neid "vastuseid" vaadanud ja nende lugemine võib veidigi kogenematuma inimese veel rohkem segadusse ajada, sest nii palju kui on siin foorumis liikmeid, samapalju on ka arvamusi, kogemusi ja "nõuandeid". Ja keda neist uskuda ja kes tõesti ka "spetsialist" on, on väga raske välja sõeluda.

Minu isiklik seisukoht on, et põhitõdesid võib tõesti ehk kõigile rakendada, kuid lõpuks on kõik inimesed erinevad - erinevat sugu, vanust, ainevahetust, toitumist jne, jne. ja see mis toimib ühel inimesel, ei toimi teisel ja eks tõde ole seal kuskil vahepeal ja seetõttu on vaja eelkõige kuulata oma sisetunnet ja kõhuhäält ning et see, mida sa spordisaalis teed on sulle tõeliselt nauditav ja jätab pärast dushi alt tulles meeldiva tunde ja surina lihastesse. Ja alles jääb tahe homme taas tagasi tulla.

Seepärast arvan, et äkki võiks sellise halvustava ja mahatampiva suhtumise ära jätta ja kui mingi asi ikka ei meeldi või millega just "sina" nõus ei ole, siis see ka enda teada jätta, mitte mürkipritsiva lausekesega foorumit risustada.

Seepärast on Imre Vähi ja Ott Kiivikase soe ja sõbralik suhtumine kõigile teistele eeskujuks, eelkõige inimesele, kes ennast Rotteri nime all esindab.

Ta võib tõesti "spetsialist" olla, kuid kui suhtumine kõigisse ja kõike on suhteliselt negatiivne, siis minul ei teki küll tahtmist, ja ega pole julgustki, midagi küsida, sest vastuse toon on juba ette teada.

Aga edu ja kaunist sportlikku suve kõigile!

Kallis Uranius, sa vist ei ole ROtteri postituste tuumale pihta saanud. Tegu ei ole sapi ja üleoleva hoiakuga, vaid ta tahab, et inimesed eelkõige ise uuriks-puuriks ja mõtlema hakkaks. Tänapäeva inimesed on nii laisad, et ei viitsi ise otsida ja ootavad, et kõik kuldsel kandikul ette kantakse. ROtter soovib, et nad natukenegi oma halle ajurakke liigutaks.

Ja peaks lisama, et tema suhtumine on kõike muud kui negatiivne!

natuke ROtteri vastustest veel, vähe teemaväline, aga siiski. Tema küsimustes ei paista 95% juhtudest sappi/sarkasmi. küsimus on hoopis sedasi püstitatud, et hakkasid otsima mõtlema ja veel, põhjendama oma ütlust. kui alust seisukohavõtuks vähe või puudulikult, siis ikka nn soovitust anda on küllaltki kuritegelik.

Inimene läheb tigedaks siis kui ei ole arvatavasti saanud sellist vastus,mida ta ootab.Kõige vähem võiks solvuda asjalike nõuandjate peale.Pean silmas pädevate nõuannete eest ROtterit.Ise olen praegu õlaga hädas ja kasutan raviks mesilasi.Tundub päris tõhus olevat.Trenniga pean täielikult pausi,et lasta õlal korralikult paraneda.

Sellise kommentaari peale tahaks öelda, et haridus matsi ei riku.

Olen ennegi siinset foorumit külastades märganud, et sappi ja üleolevust pillutakse ohtralt välja... ja aru ma ei saa, et miks seda tehakse. Eriti on seda märgata antud meesterahva kohta.

Pidevad vastused küsimustele on peamiselt sellised, et "kasuta otsingut" ja "sellest on juba korduvalt kirjutatud" aga... olen isegi neid "vastuseid" vaadanud ja nende lugemine võib veidigi kogenematuma inimese veel rohkem segadusse ajada, sest nii palju kui on siin foorumis liikmeid, samapalju on ka arvamusi, kogemusi ja "nõuandeid". Ja keda neist uskuda ja kes tõesti ka "spetsialist" on, on väga raske välja sõeluda.

Minu isiklik seisukoht on, et põhitõdesid võib tõesti ehk kõigile rakendada, kuid lõpuks on kõik inimesed erinevad - erinevat sugu, vanust, ainevahetust, toitumist jne, jne. ja see mis toimib ühel inimesel, ei toimi teisel ja eks tõde ole seal kuskil vahepeal ja seetõttu on vaja eelkõige kuulata oma sisetunnet ja kõhuhäält ning et see, mida sa spordisaalis teed on sulle tõeliselt nauditav ja jätab pärast dushi alt tulles meeldiva tunde ja surina lihastesse. Ja alles jääb tahe homme taas tagasi tulla.

Seepärast arvan, et äkki võiks sellise halvustava ja mahatampiva suhtumise ära jätta ja kui mingi asi ikka ei meeldi või millega just "sina" nõus ei ole, siis see ka enda teada jätta, mitte mürkipritsiva lausekesega foorumit risustada.

Seepärast on Imre Vähi ja Ott Kiivikase soe ja sõbralik suhtumine kõigile teistele eeskujuks, eelkõige inimesele, kes ennast Rotteri nime all esindab.

Ta võib tõesti "spetsialist" olla, kuid kui suhtumine kõigisse ja kõike on suhteliselt negatiivne, siis minul ei teki küll tahtmist, ja ega pole julgustki, midagi küsida, sest vastuse toon on juba ette teada.

Aga edu ja kaunist sportlikku suve kõigile!

Aga miks sa üldse sekkusid minu ja scubamonkey dialoogi? Võib-olla olin mina ka solvunud, et ta ei osanud hinnata spordiarstide panust tema tervenemisse.

Aga miks sa üldse sekkusid minu ja scubamonkey dialoogi? Võib-olla olin mina ka solvunud, et ta ei osanud hinnata spordiarstide panust tema tervenemisse.

Tere,

Kahjuks pean kõiki, eelkõige küll iseennast, kurvastama, kuna kaldpingilt on raskuste surumine endiselt komplitseeritud.

Mis puudutab nüüd lugupeetud Rotteri avaldusse, siis tegelt ka, käsi südamele pannes ma ei kahtle absoluutselt Audentese ravitsejate pädevuses, küll aga tekitab tuska see, et kange ravim, mis lausa peanaha ketendama pani ei toiminud karvavõrdki. Jah seda arvan mina kuna minu käsi ei ole kellegi teise küljes olukorrast ülevaadet andmas. Minu teadmised meditsiinist piirduvad sellega, et punaste ristide järgi sõites jõuab haiglasse- vähemalt välismaal oli nii (lugege kuidas soomes mannerheim mind lõi).

Tahan ainult trenni teha, on seda palju palutud? :angry:

Aga Rotten. Ole hea ja anna mõni soovitus- kas anda käele täielikult rahu, minna uuesti spordiarsti juurde, vaikselt võimelda.....

Lugupidamisega

Scubamonkey

Jagage kogemust, kes sarnase asjaga hädas on olnud . Teeme MTÜ:angry:

Ülaseljas oli närvipõletik, valu läks ikka päris vastikuks juba, trennid küll päris ära ei jäänud, kuid kõike enam ka teha ei saanud. Läksin kohaliku füsioterapeudi juurde, tegime diadünaamika kuuri. Nädalaks aitas, siis oli valu tagasi. Siis tegime massaažikuuri ja nüüd sülitan kolm korda üle õle - siiamaani on selg valutu olnud. Muidugi teen ka arsti näidatud võimlemisharjutusi. Nii hull mul see asi ei olnud, et ta mulle kohe muud proovimata diclofenac'i oleks kirjutanud, kuid jutt jäi, et kui nimetet variandid ei aita, siis lähme rohtude peale.

Edited by hehee

Tere,

Kahjuks pean kõiki, eelkõige küll iseennast, kurvastama, kuna kaldpingilt on raskuste surumine endiselt komplitseeritud.

Mis puudutab nüüd lugupeetud Rotteri avaldusse, siis tegelt ka, käsi südamele pannes ma ei kahtle absoluutselt Audentese ravitsejate pädevuses, küll aga tekitab tuska see, et kange ravim, mis lausa peanaha ketendama pani ei toiminud karvavõrdki. Jah seda arvan mina kuna minu käsi ei ole kellegi teise küljes olukorrast ülevaadet andmas. Minu teadmised meditsiinist piirduvad sellega, et punaste ristide järgi sõites jõuab haiglasse- vähemalt välismaal oli nii (lugege kuidas soomes mannerheim mind lõi).

Aga Rotten. Ole hea ja anna mõni soovitus- kas anda käele täielikult rahu, minna uuesti spordiarsti juurde, vaikselt võimelda.....

Lugupidamisega

Scubamonkey

Vastu tulles foorumikülastajate soovidele, parandan ma ennast ja edaspidi hakkan kirjutama oma hobidest ja näitama pilte ja kõik on rahul ning kiidavad mind taevani.

Vastu tulles foorumikülastajate soovidele, parandan ma ennast ja edaspidi hakkan kirjutama oma hobidest ja näitama pilte ja kõik on rahul ning kiidavad mind taevani.

Vägev! Lõpuks ometi saame sust rohkem teada. Jään su blogi ootama :(:angry::( :(

Tere,

Lugupidamisega

Scubamonkey

Õla piirkonna vigastused ongi väga visad taanduma ja võivad korduda väga sageli. Tervenemiseks kulubki tavaliselt pool aastat ja vahel kauemgi. Endiseks ei saa kahjustatud koht enam kunagi.Sind on siiani ravitud õigesti. Raskematel juhtudel kasutatakse isegi kirurgilist ravi.

Põletiku tagajärjel hävineb osa koest ja organism hakkab mingil määral taastama kahjustatud kohta,(lisa kapillaarid, tundlikkuse muutus), aga see on küllaltki pikaldane protsess ja sellepärast sulle tundubki, et ravimid ei mõju. :(

Selleks, et kiiremini taastuda, tuleb vaikselt võimelda, aga nii, et mitte uuesti vigastada tervenevat kohta. Verevarustuse parandamine aitab alati taastumisele kaasa.