Alexander Andrusenko 52 Report post Posted May 20, 2009 Kreatiini. Tavatoitu piisavas koguses Ostan ka mõne päeva pärast kreatiini purgi. Arvatavasti siis "Fasti" toote. http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=307 edu!Äkki proovid algul ise ära ja siis hakkad teistele soovitama? Share this post Link to post Share on other sites
L6viLeo 0 Report post Posted May 20, 2009 Kui sa tahad lihasmassi eelkõige(?) ja rahakot väike on siis soovitan parem Mass2 -te. Ei ole väga palju kallim Hera80 -st.Hea on veel see, et Mass2 -es on süsivesikud sees, aga Herale pead neid ise juurde panema(näiteks viinamarjasuhkrut)Üldiselt soovitan ikkagi otsingut kasutada, sest Hera80 -st on päris palju räägitud foorumis. Share this post Link to post Share on other sites
hirmusmees 0 Report post Posted May 20, 2009 http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=307 äkki mõni targem oskab õelda või soovitada sedaneid jõu pulbreid on igasuguseid sellel head omadused on mis sobiks mulle• Kasvatab puhast lihasmassi• Lisab jõudu ja seeriavastupidavust• Kiirendab taastumist rasketest treeningutesttundub tuleb mingi toode ära proovida usun ära ei tapa ükskikahju et vähe järelkaja,arvamusi toodetel saaks sealtki väikse ülevaate kuidas mõjub Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted May 20, 2009 http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=307 äkki mõni targem oskab õelda või soovitada sedaneid jõu pulbreid on igasuguseid sellel head omadused on mis sobiks mulle• Kasvatab puhast lihasmassi• Lisab jõudu ja seeriavastupidavust• Kiirendab taastumist rasketest treeningutesttundub tuleb mingi toode ära proovida usun ära ei tapa ükskikahju et vähe järelkaja,arvamusi toodetel saaks sealtki väikse ülevaate kuidas mõjubKontrolli linki, toodet ei leitud näitab mul. Share this post Link to post Share on other sites
vaher 0 Report post Posted May 20, 2009 Kontrolli linki, toodet ei leitud näitab mul.http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=307http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=307 tundub tuleb mingi toode ära proovida usun ära ei tapa ükskikahju et vähe järelkaja,arvamusi toodetel saaks sealtki väikse ülevaate kuidas mõjubÄra just ei tapa, aga välismaa foorumites on liikvel jutud, et mõni mees on vale kasutamise tagajärjel oma suguelu sinnapaika jätnud. Kreatiin pigem tõsisem lisand ja seda kasutatakse alles siis, kui tahad seisakust jagu saada, tavatoiduga enam nii väga ei tule. Minu soovitus on alustada lisanditeta, aga kui väga tahtmist midagi tarvitada on, siis võta Herat. Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted May 20, 2009 http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=307Ära just ei tapa, aga välismaa foorumites on liikvel jutud, et mõni mees on vale kasutamise tagajärjel oma suguelu sinnapaika jätnud. Kreatiin pigem tõsisem lisand ja seda kasutatakse alles siis, kui tahad seisakust jagu saada, tavatoiduga enam nii väga ei tule. Minu soovitus on alustada lisanditeta, aga kui väga tahtmist midagi tarvitada on, siis võta Herat.Kreatiin kindlasti nüüd nii jube asi ka pole. Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted December 30, 2009 Sooviks osta Hera 80 aga ei ole kindel milline maitse kõige meeldivam on.Kes on tarbinud, võivad midagi soovitada.Tänud. Share this post Link to post Share on other sites
Lexusl 22 Report post Posted December 30, 2009 Sooviks osta Hera 80 aga ei ole kindel milline maitse kõige meeldivam on.Kes on tarbinud, võivad midagi soovitada.Tänud.Isiklikult mulle meeldivad eelisjärjekorras: karamell, vanilje, ananass. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted December 30, 2009 Sooviks osta Hera 80 aga ei ole kindel milline maitse kõige meeldivam on.Kes on tarbinud, võivad midagi soovitada.Tänud.Vali see, mis sulle tegelikult meeldib. Näiteks kui meeldib vaniljejäätis räigelt siis proovi vaniljet jne. Igaühe maitsemeel on erinev. Share this post Link to post Share on other sites
ants16 0 Report post Posted December 30, 2009 Vaarika! Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted December 30, 2009 Vaheta maitset, koguaeg ühte sama juua viskab pikapeale üle, šokolaadi oma on hea, vanilje viskab endal juba koppa.. Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted December 30, 2009 Selge Ära oli valitud tegelt karamell, aga tahtsin üle küsida.Muidu maitseb karamellijäätis Nii et esimene pakk tuleb siis karamell. Share this post Link to post Share on other sites
Lexusl 22 Report post Posted December 30, 2009 Vaheta maitset, koguaeg ühte sama juua viskab pikapeale üle, šokolaadi oma on hea, vanilje viskab endal juba koppa..Seda väidet toetan ka, et pikapeale viskab üle üks ja sama maitse.Kui nüüd offi minna siis peale Ultralife'i Lean Gain'i proovimist ei taha kõht kohe kuidagi enam Hera 80-ga harjuda Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted December 30, 2009 Aga millega seda kõige parem võtta oleks?Ja millal? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted December 30, 2009 Aga millega seda kõige parem võtta oleks?Ja millal?Peale trenni viinamarjasuhkruga ehk? Taastumiseks nagu. Share this post Link to post Share on other sites
Arx07 0 Report post Posted December 30, 2009 Maitse poolest on hea rasvavaba piimaga võtta, kuigi ma Hera80 pole tarbinud, aga pea kõik valgupulbrid piimaga paremad kui veega . Ja peale trenni jah viinamarja suhkrut sisse või kui ei viitsi osta siis tavalist suhkurtki natuke sisse. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted December 30, 2009 Endale meeldib: karamell, ananass ja vanilje Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted December 30, 2009 Ise olen proovinud vaarika ja kuna see oli esimene maitse mis proovisin, ei ole ma muud tahtnud. Tõsiselt hea, eriti piimaga. Ehtne kokteil. Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted December 30, 2009 Sai jällegi väga palju selgemaks.Kaua umbes SmartPostiga aega läheb? Share this post Link to post Share on other sites
S.S 0 Report post Posted January 2, 2010 (edited) Sai jällegi väga palju selgemaks.Kaua umbes SmartPostiga aega läheb?Minul läks umbes 2 päeva, st. teise päeva lõunal tuli sms koos koodiga. Edited January 2, 2010 by S.S Share this post Link to post Share on other sites
tarmzz 0 Report post Posted January 2, 2010 Sooviks osta Hera 80 aga ei ole kindel milline maitse kõige meeldivam on.Kes on tarbinud, võivad midagi soovitada.Tänud.Olen proovinud vanilje, vaarika, maasika, shokolaadi, shokolaadi-piparmündi, karamelli, ananassi...Kõik on väga head, kuid pikemalt olen peatuma jäänud 2 maitsele: praegu ananassi ja minevikus shokolaadi-piparmündi. Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted January 2, 2010 K Täna hommikul sain sõnumi, et pakk on kohal. Share this post Link to post Share on other sites
veikot 0 Report post Posted January 2, 2010 ...mulle meeldib karamell! Share this post Link to post Share on other sites
Skini 0 Report post Posted January 2, 2010 Endal kõik variandid läbi proovitud ja vanilje on konkurentsitult parim! Kuigi jah, maitse üle ei vaielda.. Share this post Link to post Share on other sites
LaurL 0 Report post Posted January 2, 2010 šokolaadi - piparmündi! Share this post Link to post Share on other sites