Jump to content
Bert

Hera80

Recommended Posts

kui süsivesikuid lisad juurde siis maitse tugevneb ja on hea. Ise joon Hera80(vaarika) peale trennni uue õuna Arcticuga ja on väga hea. Kui kodus vahest koksi teen, siis teen piimaga ja maitse on väga hea ja mõnusalt magus. Piimaga juues maitse tugevam.

Kui võtta keskmine joogiklaas (250ml), siis pool klaasi Herat on ca 30gr valku.

Ise teengi tavaliselt sheigi 30gr valku + 60gr süsivesikut + 300-400ml vett.

60gr süsivesikut (ise kasutan tavalist glükoosi, aga ka Dextro puhul on asi sama) on umbes veerand klaasi. Ja 30gr valku on umbes pool klaasi.

Pärast poolteist klaasi vett peale valada ja ongi ok. Suht lihtne.

Edited by mrk

Pole küll isiklikult selle "uue" Hera80-ga kokku puutunud. Millegi pärast julgeksin väita, et see on 30g kopsik. Vähemalt Muscletech-i bränd teeb küll kopsiku vastavalt soovitatud kogusele. 30g hera on sheikeris kuskil 80ml jooneni.

Edited by xzburnoutzx

Mõõtekopsik vist pulbri alla nii ära maetud (uus Hera80), et mina seda ülesse ei leiagi hetkel B)

Sama siin, ma üks päev üritasin läbi kombata selle aga lootusetu :)

Kasutan parem teelusikat(~5g) metoodikat :D

Sama siin, ma üks päev üritasin läbi kombata selle aga lootusetu :D

Kasutan parem teelusikat(~5g) metoodikat :P

supilusikaga lihtsam ju B) vähem käe liigutamist :)

Kui paarsada krooni liiga suur raha pole, siis ostke endale digitaalne köögikaal ning saate kõik asjad grammilise täpsusega ära mõõta.

Guest Külaline_mees_*

tere siin see pere

selline küsimus teen 3-4 korda nädalas ainult antlitega tenni vahest ka rohkem

küsimus seisnebki selles kas soovitate peale treeningut manustada Hera80

Guest mõnusmees

küsimus siiski selline hera80 annab midagi?

teen trenni paneb lihased paremini kasvama annab vajalike aineid lihaste kasvuks?

Minu jaoks on imelik see, et küll reklaamitakse iga päev Hera80 super hinna pakkumisi ja kõike muud, kuid kui keegi soovib küsida, et kas tasub osta või kuidas tarvitada (tarvitamise kohta okei, kasutage otsingut, nõus!), siis tihti peale ongi vastusteks, et söö tavatoitu või pole tal mingit effekti. Kallame seega raha kurgust alla või kuidas? Kas kõik, kes te seda tarvitate, võite panna käe südamele ja öelda, et teil on tavatoitumine 100% korras? Siinkohal on igalühel oma TÕEHETK. Aga see selleks. Võib-olla peaks pigem uusi kasutajaid rohkem ikkagi informeerima ja soovitama, kuidas antud toode ikkagi mõjuks, mitte neist sellest eemale peletama, sest ega ostama ei jääks see neil ka siis. Sest "keelatud vili" on ikka ju IN! (mis tegelikult küll pole keelatud). Aga see oli minu poolne väike mõtteaine.

Aitäh!

Minu jaoks on imelik see, et küll reklaamitakse iga päev Hera80 super hinna pakkumisi ja kõike muud, kuid kui keegi soovib küsida, et kas tasub osta või kuidas tarvitada (tarvitamise kohta okei, kasutage otsingut, nõus!), siis tihti peale ongi vastusteks, et söö tavatoitu või pole tal mingit effekti. Kallame seega raha kurgust alla või kuidas? Kas kõik, kes te seda tarvitate, võite panna käe südamele ja öelda, et teil on tavatoitumine 100% korras? Siinkohal on igalühel oma TÕEHETK. Aga see selleks. Võib-olla peaks pigem uusi kasutajaid rohkem ikkagi informeerima ja soovitama, kuidas antud toode ikkagi mõjuks, mitte neist sellest eemale peletama, sest ega ostama ei jääks see neil ka siis. Sest "keelatud vili" on ikka ju IN! (mis tegelikult küll pole keelatud). Aga see oli minu poolne väike mõtteaine.

Aitäh!

Selle jaoks on otsing. Igapäev vastata pikalt samale küsimusele on suhteliselt mõttetu.

HERA80 Ultrafiltreeritud vadakuvalk uute mõnusate maitsetega

• kiirendab taastumist rasketest treeningutest

• sisaldab aminohappeid ja glutamiini

• sisaldab funktsionaalseid mikrofraktsioone

HERA80 on kvaliteetne kergelt imenduv vadakuvalgu pulber kõikidele sportlastele ja atleetidele. Uuringud näitavad, et vadakuvalk kiirendab taastumist rasketest treeningutest nagu näiteks on jõutreeningud või kontaktspordialad. Hera80 sisaldab lihaste kasvuks ja taastumiseks vajalikke aminohappeid ja glutamiini. Tänu moodsale ultrafiltreerimistehnikale on Hera80-es säilinud aktiivses olekus ka funktsionaalsed mikrofraktsioonid.

Kellele?

HERA80 on väga sobiv taastumiseks pärast raskeid treeninguid ja ka lisaproteiinina sportlastele, kellel on suurenenud valguvajadus. Hera80 seguneb hästi vedelikes ja on heamaitseline. Võib lisada ka putrudele või jogurtitele.

tere

aga mida te soovitate mis on või oleks hea lihasmassi tõśtja

mida ise kasutate(toode)

tänud

Korralik positiivse kaloraažiga toitumine (valgud, rasvad ja süsikad), intensiivne regulaarne treening (kindel kava) ja Hera80 on sulle piisav fo sho. Saan aru, et rannahooaeg uksele koputamas, aga parem hoidu veel kreatiinist, kuni võimalik ja ürita maksimum tulemusi võimalikult naturaalselt saavutada. Aga see on vaid minu arvamus!