Wire 0 Report post Posted April 2, 2009 kui süsivesikuid lisad juurde siis maitse tugevneb ja on hea. Ise joon Hera80(vaarika) peale trennni uue õuna Arcticuga ja on väga hea. Kui kodus vahest koksi teen, siis teen piimaga ja maitse on väga hea ja mõnusalt magus. Piimaga juues maitse tugevam. Share this post Link to post Share on other sites
H2TheO-Z 0 Report post Posted April 2, 2009 ok,peaks mahlaga proovima vist Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted April 2, 2009 1.5 supilusikat pole ju 30g....Ivo Pärle ütles mulle, et 3Supilusikat on umbes 30g Share this post Link to post Share on other sites
whitesox 0 Report post Posted April 2, 2009 1.5 supilusikat pole ju 30g....Ivo Pärle ütles mulle, et 3Supilusikat on umbes 30g Oleneb supilusikast. Share this post Link to post Share on other sites
mrk 0 Report post Posted April 2, 2009 (edited) Kui võtta keskmine joogiklaas (250ml), siis pool klaasi Herat on ca 30gr valku.Ise teengi tavaliselt sheigi 30gr valku + 60gr süsivesikut + 300-400ml vett.60gr süsivesikut (ise kasutan tavalist glükoosi, aga ka Dextro puhul on asi sama) on umbes veerand klaasi. Ja 30gr valku on umbes pool klaasi.Pärast poolteist klaasi vett peale valada ja ongi ok. Suht lihtne. Edited April 2, 2009 by mrk Share this post Link to post Share on other sites
Leib 0 Report post Posted April 7, 2009 Toivo on päästnud mu. Aitäh! Share this post Link to post Share on other sites
xzburnoutzx 0 Report post Posted April 18, 2009 (edited) Pole küll isiklikult selle "uue" Hera80-ga kokku puutunud. Millegi pärast julgeksin väita, et see on 30g kopsik. Vähemalt Muscletech-i bränd teeb küll kopsiku vastavalt soovitatud kogusele. 30g hera on sheikeris kuskil 80ml jooneni. Edited April 18, 2009 by xzburnoutzx Share this post Link to post Share on other sites
tarmzz 0 Report post Posted April 18, 2009 Mõõtekopsik vist pulbri alla nii ära maetud (uus Hera80), et mina seda ülesse ei leiagi hetkel Share this post Link to post Share on other sites
Goleteral 0 Report post Posted April 18, 2009 Mõõtekopsik vist pulbri alla nii ära maetud (uus Hera80), et mina seda ülesse ei leiagi hetkel Sama siin, ma üks päev üritasin läbi kombata selle aga lootusetu Kasutan parem teelusikat(~5g) metoodikat Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted April 18, 2009 Sama siin, ma üks päev üritasin läbi kombata selle aga lootusetu Kasutan parem teelusikat(~5g) metoodikat supilusikaga lihtsam ju vähem käe liigutamist Share this post Link to post Share on other sites
Goleteral 0 Report post Posted April 18, 2009 supilusikaga lihtsam ju vähem käe liigutamist Palju siis korralik supilusikas on? 15? Share this post Link to post Share on other sites
rinaldo 0 Report post Posted April 18, 2009 Palju siis korralik supilusikas on? 15?Peaks olema 15, aga mulle tundub et on rohkem 10g. Share this post Link to post Share on other sites
tomster 2 Report post Posted April 18, 2009 Kui paarsada krooni liiga suur raha pole, siis ostke endale digitaalne köögikaal ning saate kõik asjad grammilise täpsusega ära mõõta. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Külaline_mees_* Report post Posted May 18, 2009 tere siin see pereselline küsimus teen 3-4 korda nädalas ainult antlitega tenni vahest ka rohkemküsimus seisnebki selles kas soovitate peale treeningut manustada Hera80 Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted May 18, 2009 Paha ta loomulikult ei tee. Iseasi, kas sel suuremat efekti on, kui sul tavatoitumine korras pole. Share this post Link to post Share on other sites
Guest mõnusmees Report post Posted May 19, 2009 küsimus siiski selline hera80 annab midagi? teen trenni paneb lihased paremini kasvama annab vajalike aineid lihaste kasvuks? Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted May 19, 2009 Tee endale selgeks mis on valk ja milleks seda vaja on!? Share this post Link to post Share on other sites
rinaldo 0 Report post Posted May 19, 2009 (edited) Jah, see paneb lihasvama, kuid sa saad sama efekti ka toitu süües. Edited May 19, 2009 by rinaldo Share this post Link to post Share on other sites
Kaspar90 0 Report post Posted May 19, 2009 Minu jaoks on imelik see, et küll reklaamitakse iga päev Hera80 super hinna pakkumisi ja kõike muud, kuid kui keegi soovib küsida, et kas tasub osta või kuidas tarvitada (tarvitamise kohta okei, kasutage otsingut, nõus!), siis tihti peale ongi vastusteks, et söö tavatoitu või pole tal mingit effekti. Kallame seega raha kurgust alla või kuidas? Kas kõik, kes te seda tarvitate, võite panna käe südamele ja öelda, et teil on tavatoitumine 100% korras? Siinkohal on igalühel oma TÕEHETK. Aga see selleks. Võib-olla peaks pigem uusi kasutajaid rohkem ikkagi informeerima ja soovitama, kuidas antud toode ikkagi mõjuks, mitte neist sellest eemale peletama, sest ega ostama ei jääks see neil ka siis. Sest "keelatud vili" on ikka ju IN! (mis tegelikult küll pole keelatud). Aga see oli minu poolne väike mõtteaine.Aitäh! Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted May 19, 2009 Plaanin ise kah Hera80-t osta suve alguses. Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted May 19, 2009 Minu jaoks on imelik see, et küll reklaamitakse iga päev Hera80 super hinna pakkumisi ja kõike muud, kuid kui keegi soovib küsida, et kas tasub osta või kuidas tarvitada (tarvitamise kohta okei, kasutage otsingut, nõus!), siis tihti peale ongi vastusteks, et söö tavatoitu või pole tal mingit effekti. Kallame seega raha kurgust alla või kuidas? Kas kõik, kes te seda tarvitate, võite panna käe südamele ja öelda, et teil on tavatoitumine 100% korras? Siinkohal on igalühel oma TÕEHETK. Aga see selleks. Võib-olla peaks pigem uusi kasutajaid rohkem ikkagi informeerima ja soovitama, kuidas antud toode ikkagi mõjuks, mitte neist sellest eemale peletama, sest ega ostama ei jääks see neil ka siis. Sest "keelatud vili" on ikka ju IN! (mis tegelikult küll pole keelatud). Aga see oli minu poolne väike mõtteaine.Aitäh!Selle jaoks on otsing. Igapäev vastata pikalt samale küsimusele on suhteliselt mõttetu. Share this post Link to post Share on other sites
helenk88 0 Report post Posted May 19, 2009 HERA80 Ultrafiltreeritud vadakuvalk uute mõnusate maitsetega• kiirendab taastumist rasketest treeningutest• sisaldab aminohappeid ja glutamiini• sisaldab funktsionaalseid mikrofraktsiooneHERA80 on kvaliteetne kergelt imenduv vadakuvalgu pulber kõikidele sportlastele ja atleetidele. Uuringud näitavad, et vadakuvalk kiirendab taastumist rasketest treeningutest nagu näiteks on jõutreeningud või kontaktspordialad. Hera80 sisaldab lihaste kasvuks ja taastumiseks vajalikke aminohappeid ja glutamiini. Tänu moodsale ultrafiltreerimistehnikale on Hera80-es säilinud aktiivses olekus ka funktsionaalsed mikrofraktsioonid.Kellele?HERA80 on väga sobiv taastumiseks pärast raskeid treeninguid ja ka lisaproteiinina sportlastele, kellel on suurenenud valguvajadus. Hera80 seguneb hästi vedelikes ja on heamaitseline. Võib lisada ka putrudele või jogurtitele. Share this post Link to post Share on other sites
hirmusmees 0 Report post Posted May 19, 2009 tereaga mida te soovitate mis on või oleks hea lihasmassi tõśtjamida ise kasutate(toode) tänud Share this post Link to post Share on other sites
Beljo 0 Report post Posted May 19, 2009 tereaga mida te soovitate mis on või oleks hea lihasmassi tõśtjamida ise kasutate(toode) tänudKreatiini. Tavatoitu piisavas koguses Ostan ka mõne päeva pärast kreatiini purgi. Arvatavasti siis "Fasti" toote. http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=307 edu! Share this post Link to post Share on other sites
tereummikust 1 Report post Posted May 20, 2009 tereaga mida te soovitate mis on või oleks hea lihasmassi tõśtjamida ise kasutate(toode) tänudKorralik positiivse kaloraažiga toitumine (valgud, rasvad ja süsikad), intensiivne regulaarne treening (kindel kava) ja Hera80 on sulle piisav fo sho. Saan aru, et rannahooaeg uksele koputamas, aga parem hoidu veel kreatiinist, kuni võimalik ja ürita maksimum tulemusi võimalikult naturaalselt saavutada. Aga see on vaid minu arvamus! Share this post Link to post Share on other sites