lifer 0 Report post Posted June 10, 2009 miks üldse põletada rasva, kas selleks etlihaseid paremini esile tuua, samas endal on tekkinud väike rasvaprotsent, olen vist toidulisadega liialdanud, kas see õjutab kuidagi massitrenni? Share this post Link to post Share on other sites
Arntz 0 Report post Posted June 10, 2009 Mul vastupidine probleem, ei suuda enam isegi 200g kohupiima desserti peale sõõki kuidagi makku ajada, süda läheb lihtsalt pahaks kui magusat sõõn kuigijoon teed 2tki suhkruga ja kalja joon ka ning seal ka suhkur sees kuid nende vastu ei ole nagu mingit reaksiooniHommikusöök kell 6-7 praekartul 100-200g, 2-3 kotleti praetud 50g juustuga ja 100g hapukoortLõuna 10:30- 13:30 Selveri ahjukartul 200g, 1-2 hapukurki, 200g looma/sea või kanalihapäevane snäkk kell 14-15 1-2 bannani või 3-4 viilu sepikut maapähklivõiga(selle soolasega)Õhtusõõk peale tööd 18-20 200-300g praekartult 200g looma/sea või kanaliha, 50g juustu, 100-200g hapukoorthilisõhtune söömine 22-24 400g'ne tops kodujuustu hapukoorega või pakk kalapulki/ või mõnisada grammi mingit liha olen proovind ka muidu seda kaerahelbe pudru varianti hommikuti aga kuidagi ei suuda, kõht on 2 tunni pärast juba täitsa tühitoidu kõrvale joon tavaliselt ploomi teed 2tk suhkruga või vähese alkoholi sisaldusega kalja nagu ennist õelda sai Share this post Link to post Share on other sites
NatalieKelly 0 Report post Posted June 11, 2009 Mul vastupidine probleem, ei suuda enam isegi 200g kohupiima desserti peale sõõki kuidagi makku ajada, süda läheb lihtsalt pahaks kui magusat sõõn kuigijoon teed 2tki suhkruga ja kalja joon ka ning seal ka suhkur sees kuid nende vastu ei ole nagu mingit reaksiooniHommikusöök kell 6-7 praekartul 100-200g, 2-3 kotleti praetud 50g juustuga ja 100g hapukoortLõuna 10:30- 13:30 Selveri ahjukartul 200g, 1-2 hapukurki, 200g looma/sea või kanalihapäevane snäkk kell 14-15 1-2 bannani või 3-4 viilu sepikut maapähklivõiga(selle soolasega)Õhtusõõk peale tööd 18-20 200-300g praekartult 200g looma/sea või kanaliha, 50g juustu, 100-200g hapukoorthilisõhtune söömine 22-24 400g'ne tops kodujuustu hapukoorega või pakk kalapulki/ või mõnisada grammi mingit liha olen proovind ka muidu seda kaerahelbe pudru varianti hommikuti aga kuidagi ei suuda, kõht on 2 tunni pärast juba täitsa tühitoidu kõrvale joon tavaliselt ploomi teed 2tk suhkruga või vähese alkoholi sisaldusega kalja nagu ennist õelda saiVeab sul:DMul on vist mingi aine puudus,, koguaeg tahaks midagi magust MA ei tea, kuidas seda isu rahuldada, ilma, et läheks kahe suu poolega magusa poole Share this post Link to post Share on other sites
Toivo295 0 Report post Posted June 11, 2009 Veab sul:DMul on vist mingi aine puudus,, koguaeg tahaks midagi magust MA ei tea, kuidas seda isu rahuldada, ilma, et läheks kahe suu poolega magusa poole RASVAD on puudu. Ja tarbid liigselt kiireid süsivesikuid, mis ajab veresuhkru kõrgeks. Selle tõttu eritub kõvasti insuliini, mille tulemusel jälle veresuhkur läheb madalaks. Ja kui veresuhkur madal siis tuleb jälle kange magusaisu peale ja kogu protsess algab otsast peale. Surnud ring ,kui oma toitumist ei muuda. Sinu seesamune probleemne kõht ja vööpiirkond on samuti põhjustatud sellest veresuhkru üles-alla pendeldamisest. Share this post Link to post Share on other sites