Jump to content
Beljo

Rüht

Recommended Posts

Siin oli küll sellest põgusalt juttu, aga palun seletage puust ja punaselt ette, mida ma peaks ette võtma kui mul on selg liiga nõgus. Ühesõnaga kõht on ees ja alaselg on ebanormaalselt nõgus. Kus täpsemalt asetseb niude-nimmelihas ja kuidas seda treenida/venitada? Mina oskaks selja ülinõgusaks muutumise põhjusena otsida vaid seda, et ma olen liiga vähe võrreldes teiste asjadega treeninud alaselga. Ühesõnaga olen rõhku pannud kõigele muule, aga olen jätnud alaselja tähelepanuta. Kas põhjus võib olla selles, et alaselg võrreldes kõhulihastega nõrk või destabiliseerivad seda mingid muud lihased? Kas jõutõmme ja ülakehatõsted seljale võiks asja parandada? Peale selja nõgususe probleem ka ette vajunud kaelaga, kuna töö juures on istumisasend lohakas. Püüan ennast kontrollida, aga see on harjumuste tõttu suht raske. Kas selle vastu kah mõne lihase treenimisega abi saab? Tean, et kõik ei ole lihaste treenimises kinni ja rühil palju pistmist oma hoiaku ja harjumuste paikasaamisega, aga kõigepealt sooviksin jõusaalis treeningud tasakaalu saada, et need ei soodustaks rühi halvenemist vaid soodustaks selle paranemist. Ma olen selle teema läbi lugenud, aga jah sooviksin nõgususe vähendamise ja kaela ettevajumise vastu konkreetseid harjutusi või soovitusi. Jooga ja pilatesega hetkel pole võimalik tegeleda, kuna elutempo on lihtsalt liiga kiire.

Nimme-niude l. saad k2tte reie nelipealihast venitades. Puusa asendit pead kontrollima.

Kuid liiga n6gus selg... Probleeme v6ib olla mitmeid. Oleneb kuidas su yldine lihastoonus on. Pigem v6ib arvata, et k6hulihas on n6rgem pool ja ei toeta seljaga v6rdselt korsetti. Selja sirutaja on pinges.

Kui siin nyyd veel lisaks teha selja sirutajat...l2hed rohkem kreeni.

Lase kellelgi vaadata.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ma veel üritan oma hoiaku harjumusi parandada. Jõusaalis trenni teha+ pilates, kui ei aita tuleb tõesti asjatundjal üle vaadata. :)

Ega sa ometi jumala eest ei taha ALUSTADA sellest, et lased mõnel füsiol või spordiarstil selja enne üle vaadata kui jõusaalis suvalisi harjutusi tegema hakkad? (mida sa võid kogemata valesti teha ja mis äkki üldse sulle ja sinu probleemile ei sobi)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×