Jump to content
timo116

Villid

Recommended Posts

Tere R.Otter, tuttaval selline probleem, et tal on suus villid, keelepeal ja vahepeal ka mujal suus, öeldi, et immuunsüsteem pidavat nõrk olema ja soovitati mingit vitamiini kuuri. 2kuud 1800krooni, vitamiini nime kahjuks ei mäleta, oskad midagi soovitada ? Ei oska nii väga kirjeldada, loodan, et oskad nõu anda :)

Muudetud kasutaja timo116 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kahjuks ei oska praegu öelda, hiljem ehk saan veel infot anda :D:rolleyes:

Imuunsüsteemi kõige lihtsamad tugevdajad ju antioksüdandid küüslauk ja sibul? Kui eriline tervisefriik oled, võid proovida ka piima elusbaktereid, kuid nende kättesaamiseks pead piimaseenega jändama, mis on tiba keerulisem, kui küüslaugu söömine.

Villide koha pealt nii palju, et mul ka elus olnud 2 tükki vist kokku aga mõlemad korrad igeme peal, ei teinud nende raviks midagi, kannatasin paar päeva, olin kodus soojas ja läksid ise minema. Tulid külma saades.

Muudetud kasutaja tereummikust poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Endal täpselt sama probleem aegajalt.Suus läheb nagu vill pmts katki,ja nii jube valus,et kui keel vms vastu läheb,siis hea et pisar silma ei tule.Lasin paar aastat tagasi arstil sealt tüki välja rebida ja analüüsida.Vastus tuli,et nad ei saa aru,mis asi see on...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×