Jump to content
Sign in to follow this  
jorsin

Jooksmise kohad Tartus?

Recommended Posts

Seoses saabuva suvega plaan hakata käima jooksmas. Kus on Tartus normaalsed pehme teekattega kohad jooksmiseks. Ei taha eriti asfaldil joosta ülekaalu pärast.

Seoses saabuva suvega plaan hakata käima jooksmas. Kus on Tartus normaalsed pehme teekattega kohad jooksmiseks. Ei taha eriti asfaldil joosta ülekaalu pärast.

Ihastes on metsas rajad.

Jänese matkarajal ka väga mõnus maastik.

Jänese matkarada on suht halb minu meelest. Kõva ja samas konarlik ja kitsas.

Jänese matkarada on suht halb minu meelest. Kõva ja samas konarlik ja kitsas.

Mulle meeldibki, et see konarlik ja künklik on.

Ihastes on tasane muidu.

Tartu politseimaja vastas Riia tn. pargis on väga korralik terviserada.

Jänese matkarada on praegusel hetkel poolenisti vee all, aga kes just sukeldumist tahab harrastada....

Tartu politseimaja vastas Riia tn. pargis on väga korralik terviserada.

Jänese matkarada on praegusel hetkel poolenisti vee all, aga kes just sukeldumist tahab harrastada....

Jutt polegi praegusest. Kui ära kuivab, siis minu meelest ülimõnus koht.

Edited by Wire

Tähtvere park, Toomemäe piirkonnas saab HIITi hästi teha :lol: , Jänese rajal on kohati liiga jämedat kruusa aga saab joosta küll.

Mulle meeldibki, et see konarlik ja künklik on.

Ihastes on tasane muidu.

Raske jalga stabiilsena hoida kui juba 10 kilti selja taga... Anoh, maitse ja treenituse asi :lol:

Raske jalga stabiilsena hoida kui juba 10 kilti selja taga... Anoh, maitse ja treenituse asi :lol:

Ega ma tglt suurem jooksu mees pole ja tavaliselt seal 10 ei jookse. 8 jooksen aga meeldib millegi pärast :D

Jänese rajal pole muidu viga midagi, hea looduselähedane koht, kuid paraku hetkel kõik vee all. Ise soovitaks Tamme Staadionit... aiaringid, on ka väikesi tõuse-langusi küngaste näol. Üldiselt aga üleskutse kõigile, kel soov täna jooksma minna: Elvas Tartu Jooksumaratoni avatud rada - 10 km ja 16 km. Tulge!

Tamme staadionil ja tähtvere spordipargis on head rajad. Samas võid joosta ka ükskõik millises suuremat sorti pargis. :lol:

laululava juures on ju hea jooosta . kuigi seal asfaldiga rada aga jooksed selle kõrval :lol: mulle meeldis seal väga ja meeldib :D need jõudu ja jaksu ... kui auto on siis saad ju Tartust välja sõita ja mujal jooksu teha :D

laululava juures on ju hea jooosta . kuigi seal asfaldiga rada aga jooksed selle kõrval :rolleyes: mulle meeldis seal väga ja meeldib :P need jõudu ja jaksu ... kui auto on siis saad ju Tartust välja sõita ja mujal jooksu teha :D

Jah, aga kuskil 10ndal ringil muutub see rada jube tüütuks...

Jah, aga kuskil 10ndal ringil muutub see rada jube tüütuks...

nuh mina ei oska sellepeale midagi öelda , kuna ma ei mõtle jooksmise ajal kas muutub tüütuks.. tuleb leida motivatsioon ...........