jorsin 0 Report post Posted April 27, 2009 Seoses saabuva suvega plaan hakata käima jooksmas. Kus on Tartus normaalsed pehme teekattega kohad jooksmiseks. Ei taha eriti asfaldil joosta ülekaalu pärast. Share this post Link to post Share on other sites
Wire 0 Report post Posted April 27, 2009 Seoses saabuva suvega plaan hakata käima jooksmas. Kus on Tartus normaalsed pehme teekattega kohad jooksmiseks. Ei taha eriti asfaldil joosta ülekaalu pärast.Ihastes on metsas rajad.Jänese matkarajal ka väga mõnus maastik. Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted April 27, 2009 Jänese matkarada on suht halb minu meelest. Kõva ja samas konarlik ja kitsas. Share this post Link to post Share on other sites
Wire 0 Report post Posted April 27, 2009 Jänese matkarada on suht halb minu meelest. Kõva ja samas konarlik ja kitsas.Mulle meeldibki, et see konarlik ja künklik on. Ihastes on tasane muidu. Share this post Link to post Share on other sites
Uranius 0 Report post Posted April 27, 2009 Tartu politseimaja vastas Riia tn. pargis on väga korralik terviserada.Jänese matkarada on praegusel hetkel poolenisti vee all, aga kes just sukeldumist tahab harrastada.... Share this post Link to post Share on other sites
Wire 0 Report post Posted April 27, 2009 (edited) Tartu politseimaja vastas Riia tn. pargis on väga korralik terviserada.Jänese matkarada on praegusel hetkel poolenisti vee all, aga kes just sukeldumist tahab harrastada....Jutt polegi praegusest. Kui ära kuivab, siis minu meelest ülimõnus koht. Edited April 27, 2009 by Wire Share this post Link to post Share on other sites
jorsik 12 Report post Posted April 27, 2009 Tähtvere park, Toomemäe piirkonnas saab HIITi hästi teha , Jänese rajal on kohati liiga jämedat kruusa aga saab joosta küll. Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted April 27, 2009 Mulle meeldibki, et see konarlik ja künklik on. Ihastes on tasane muidu.Raske jalga stabiilsena hoida kui juba 10 kilti selja taga... Anoh, maitse ja treenituse asi Share this post Link to post Share on other sites
Wire 0 Report post Posted April 27, 2009 Raske jalga stabiilsena hoida kui juba 10 kilti selja taga... Anoh, maitse ja treenituse asi Ega ma tglt suurem jooksu mees pole ja tavaliselt seal 10 ei jookse. 8 jooksen aga meeldib millegi pärast Share this post Link to post Share on other sites
uskumatu 0 Report post Posted April 27, 2009 Ümber Anne kanali näiteks.. Share this post Link to post Share on other sites
Kaspar90 0 Report post Posted April 27, 2009 Jänese rajal pole muidu viga midagi, hea looduselähedane koht, kuid paraku hetkel kõik vee all. Ise soovitaks Tamme Staadionit... aiaringid, on ka väikesi tõuse-langusi küngaste näol. Üldiselt aga üleskutse kõigile, kel soov täna jooksma minna: Elvas Tartu Jooksumaratoni avatud rada - 10 km ja 16 km. Tulge! Share this post Link to post Share on other sites
ErikK 0 Report post Posted April 27, 2009 Seoses saabuva suvega plaan hakata käima jooksmas. Kus on Tartus normaalsed pehme teekattega kohad jooksmiseks. Ei taha eriti asfaldil joosta ülekaalu pärast.Tamme staadionil ja tähtvere spordipargis on head rajad. Samas võid joosta ka ükskõik millises suuremat sorti pargis. Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted April 27, 2009 Tartus on suht nüri kaheksast pikemat ringi teha ikka:( Share this post Link to post Share on other sites
kikikeit 0 Report post Posted April 28, 2009 laululava juures on ju hea jooosta . kuigi seal asfaldiga rada aga jooksed selle kõrval mulle meeldis seal väga ja meeldib need jõudu ja jaksu ... kui auto on siis saad ju Tartust välja sõita ja mujal jooksu teha Share this post Link to post Share on other sites
kiljotiin 0 Report post Posted May 5, 2009 Kui on auto kasutamisvõimalus, siis mina soovitaks minna linnast välja sportima, nt VOoremäele(20km) või siis hoopis otepääle kui on soovi Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted May 6, 2009 laululava juures on ju hea jooosta . kuigi seal asfaldiga rada aga jooksed selle kõrval mulle meeldis seal väga ja meeldib need jõudu ja jaksu ... kui auto on siis saad ju Tartust välja sõita ja mujal jooksu teha Jah, aga kuskil 10ndal ringil muutub see rada jube tüütuks... Share this post Link to post Share on other sites
kikikeit 0 Report post Posted May 25, 2009 Jah, aga kuskil 10ndal ringil muutub see rada jube tüütuks...nuh mina ei oska sellepeale midagi öelda , kuna ma ei mõtle jooksmise ajal kas muutub tüütuks.. tuleb leida motivatsioon ........... Share this post Link to post Share on other sites