Jump to content
trin

Bodypump ja toitumine

Recommended Posts

Kuidas toituda, kui käin 3 x nädalas bodypumpis ja eesmärgiks on heavorm ja 4kg maha võtta. Siiani olen arusaanude, et enne trenni ja pärast trenni pole soovitav süüa. Sellisel juhul võtab organism taastumiseks kehas olevat rasva. Kui sööd vahetult peale trenni, siis kasutab uut energiat ja vana jääb alles. Teine arusaam, et peale trenni ei tohi valku süüa, sest see soodustab lihaste kasvu. Kas need on nüüdseks iganenud teooriad või olen millestki valesti arusaanud?

Bodypumpi foorumis kirjutab Arnold, et valk peale trenni on vajalik ja ka minu treener räägib, et valk aitab kaasa lihase taastumisel. Vastasel juhul tekib varsti üleväsimus ja ei jõua trenni teha. Kuidas siis sellest 4kg lahti siis saada?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Enne ja peale trenni peab sööma!Aga küsimus mida?Valk peale trenni on tõesti vajalik, kuna see aitab kaasa taastumisele, kui süüa süsivesikute rikast toitu siis võib tekkida oht paksuks minna, kuna süsiveikuid kasutab organism energiaks.Nii et söö peale trenni valku ja mõningal määral süsivesikuid nt.juurvilju.Koostan ka toitumis programme, juhul kui on soov täpsemat infot saada siis meili lora.ilus@mail.ee

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×