kuuliks 0 Report post Posted October 12, 2010 (edited) tuli 4 - kui oled kindel ostja panen kohe 3 sulle ja tuled täna läbi?Sry, ei käinud enam arvutis eile. Tulen esmaspäeval 18. okt, oled ise tööl? 65 EEK tk?Kui juhtub, et ma ei saa tulla, siis ma kriban. Soovin veel teada, kas oskad öelda, kas neid GASP pudeleid jääb müüki ka või ongi vaid need 4 praegu? Kas nov. algul ka ntx on olemas. Kui kindlalt on nov. algul olemas, siis ma ehk tulen siis. Edited October 12, 2010 by kuuliks Share this post Link to post Share on other sites
Jurok 0 Report post Posted October 13, 2010 Sry, ei käinud enam arvutis eile. Tulen esmaspäeval 18. okt, oled ise tööl? 65 EEK tk?Kui juhtub, et ma ei saa tulla, siis ma kriban. Soovin veel teada, kas oskad öelda, kas neid GASP pudeleid jääb müüki ka või ongi vaid need 4 praegu? Kas nov. algul ka ntx on olemas. Kui kindlalt on nov. algul olemas, siis ma ehk tulen siis.tere! 18 olen mina tööl.. hetkel jah ainult 4 tk müügil - et kui kindlasti tahad need osta siis võin need eemale panna esmaspäevani! Novembr kohta ei oskas kommenteerida kas selleks ajaks uus partii tuleb või?! Share this post Link to post Share on other sites
Laura Reisalu 2 Report post Posted October 14, 2010 Taas on riiulid täitunud ja seekord tootja Fast toodete näol!!! Share this post Link to post Share on other sites
kuuliks 0 Report post Posted October 14, 2010 (edited) tere! 18 olen mina tööl.. hetkel jah ainult 4 tk müügil - et kui kindlasti tahad need osta siis võin need eemale panna esmaspäevani! Novembr kohta ei oskas kommenteerida kas selleks ajaks uus partii tuleb või?!Ok, pane praegu 3 tk kõrvale. Kui varem ei tule, siis esmasp. ikka. Laup. on seal Kirp?Tänud. Edited October 14, 2010 by kuuliks Share this post Link to post Share on other sites
Jurok 0 Report post Posted October 14, 2010 Ok, pane praegu 3 tk kõrvale. Kui varem ei tule, siis esmasp. ikka. Laup. on seal Kirp?Tänud.Ei, laupaeval Vootele, Kirp võistleb ju !!! Share this post Link to post Share on other sites
Laura Reisalu 2 Report post Posted October 15, 2010 Saabus uued BetterBodiese riideid naistele!Seekord tuli erinevaid pükse - pikki ja lühikesi. Laienes ka valik toppide osas. Tule kohale ja shoppa:)!Mõned näited: Share this post Link to post Share on other sites
Laura Reisalu 2 Report post Posted October 15, 2010 Laupäeval, 16.oktoober oleme avatud 12:00 -16:00Poes toimetab Vootele Share this post Link to post Share on other sites
Laura Reisalu 2 Report post Posted October 19, 2010 Kõik nüüd shoppama, sest kõik Gasp ja BetterBoidiesriided on -40% soodsamalt!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
AllCar 0 Report post Posted October 19, 2010 Kõik nüüd shoppama, sest kõik Gasp ja BetterBoidiesriided on -40% soodsamalt!!!!!!!Kas meeste Raw Logo Sweat pant pikad püksid ka? Share this post Link to post Share on other sites
Midri 0 Report post Posted October 19, 2010 Mis hinnaga saaks naiste Soft hoodie valge pusa ?Aitäh vastamast! Share this post Link to post Share on other sites
Laura Reisalu 2 Report post Posted October 20, 2010 Mis hinnaga saaks naiste Soft hoodie valge pusa ?Aitäh vastamast! Algne hind 1400.- nüüd 840.- Share this post Link to post Share on other sites
Laura Reisalu 2 Report post Posted October 20, 2010 Kas meeste Raw Logo Sweat pant pikad püksid ka? On algne hind 1045.- nüüd 627.- Share this post Link to post Share on other sites
Laura Reisalu 2 Report post Posted October 20, 2010 Mõnda aega on Fitshop Spartas proovimiseks uhke kaal. Tule testima!Saad teada oma rasva%, kehamassi indeksi. Kui suur on sinu lihasmassi % ja veel palju muudki Share this post Link to post Share on other sites
jos 0 Report post Posted October 20, 2010 (edited) Ostsin see kuu endale teilt Fast'i randmesidemed. Juba teisel trennil, kui neid kasutama hakkasin, rebenes ühel sidemel kinnitus lahti. Tundub, et tegemist on praak-õmblustega, ei tahaks uskuda küll, et Fast'i sidemed nõnda rebenema peaksid. Jõudu nende peal ei kasutanud.SIDEMEDTähendab, küsimus siis järgmine: Kas Fast'i toodetele ka mingi garantiivõimalus olemas on? Või pean nad ise mingisuguse tamiiliga laskma kinni õmmelda? Edited October 20, 2010 by jos Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted October 20, 2010 Ostsin see kuu endale teilt Fast'i randmesidemed. Juba teisel trennil, kui neid kasutama hakkasin, rebenes ühel sidemel kinnitus lahti. Tundub, et tegemist on praak-õmblustega, ei tahaks uskuda küll, et Fast'i sidemed nõnda rebenema peaksid. Jõudu nende peal ei kasutanud.SIDEMEDTähendab, küsimus siis järgmine: Kas Fast'i toodetele ka mingi garantiivõimalus olemas on? Või pean nad ise mingisuguse tamiiliga laskma kinni õmmelda?Kergem on ju ise kinni õmmelda. Pole mingit jändamist. Need paar pistet pole raske teha ju Share this post Link to post Share on other sites
jos 0 Report post Posted October 20, 2010 Kergem on ju ise kinni õmmelda. Pole mingit jändamist. Need paar pistet pole raske teha ju Tegelikult on kergem praak toode tagasi anda, kui ma nagunii peaaegu iga päev Spartas trennis käin. See selleks. Kas tavaline niit peab sellele elastsele materjalile ja nö. pingele vastu? Pole varem sellise probleemiga kokku puutunud. Share this post Link to post Share on other sites
AllCar 0 Report post Posted October 20, 2010 On algne hind 1045.- nüüd 627.-Kas M suurust on? Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted October 20, 2010 Tegelikult on kergem praak toode tagasi anda, kui ma nagunii peaaegu iga päev Spartas trennis käin. See selleks. Kas tavaline niit peab sellele elastsele materjalile ja nö. pingele vastu? Pole varem sellise probleemiga kokku puutunud.Jah, loomulikult kahju, kui nõnda juhtub, et side rebened esimestel treeningutel. Küll aga siin on see koht, et me ju ei tea, kuidas Sa trenni tegid, kuidas sidemed kinnitatud olid, seega ühinen Jarmo ettepanekuga Share this post Link to post Share on other sites
jos 0 Report post Posted October 21, 2010 Jah, loomulikult kahju, kui nõnda juhtub, et side rebened esimestel treeningutel. Küll aga siin on see koht, et me ju ei tea, kuidas Sa trenni tegid, kuidas sidemed kinnitatud olid, seega ühinen Jarmo ettepanekuga Nojah, aga kas teil polegi siis oma toodetele mitte-mingisugust ekspertiisi või garantiikorda? Share this post Link to post Share on other sites
Jurok 0 Report post Posted October 21, 2010 Kas M suurust on?Ei, kahjuks M suurust seda pole.. jaanud aint XL ja XXL Share this post Link to post Share on other sites
Jurok 0 Report post Posted October 21, 2010 Tänansast algasid Oti leiva ja sepiku päevad!!!!Iga ostjab saab tasuta kauba peale kas leiba või seepikut!!!! Kiirusta Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted October 21, 2010 Nojah, aga kas teil polegi siis oma toodetele mitte-mingisugust ekspertiisi või garantiikorda?Kui on praak tule kohale ja vaheta ümber, loomulikult on see võimalus olemas nagu on iga kaubaga kui see praagiks osutub, enne soovitan sinna poodi ette helsitada, kas on olemas lihtsalt kohapeal. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted October 21, 2010 Tänansast algasid Oti leiva ja sepiku päevad!!!!Iga ostjab saab tasuta kauba peale kas leiba või seepikut!!!! KiirustaMa võtan Põhjamaadele oma leiva ja sepiku laadimiseks kaasa...ja laksud hakkavad käima, laupäeval ärge siis Põhja - Eesti rahavas ära ehmatage kui Soome poolt taevas helendama hakkab, need ei ole virmalised.... Share this post Link to post Share on other sites
jos 0 Report post Posted October 21, 2010 Kui on praak tule kohale ja vaheta ümber, loomulikult on see võimalus olemas nagu on iga kaubaga kui see praagiks osutub, enne soovitan sinna poodi ette helsitada, kas on olemas lihtsalt kohapeal.Selge, suured tänud! Üritan ennast säästa helistamise-vaevast, ja uurin, et kes täna siis FitShop Spartas umbes 18:30 tööl on? Ja kas neid sidemeid muidu mõni paar riiulis on?Ette tänades. Share this post Link to post Share on other sites
Jurok 0 Report post Posted October 21, 2010 Selge, suured tänud! Üritan ennast säästa helistamise-vaevast, ja uurin, et kes täna siis FitShop Spartas umbes 18:30 tööl on? Ja kas neid sidemeid muidu mõni paar riiulis on?Ette tänades. tööl 20.00 ni täna mina.. ja randmesidemed on kohal olemas. Share this post Link to post Share on other sites