Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted September 19, 2011 Täna degusteerime Fitshop Robocopis uut maasikamaitselist FASTi uudistoodet Protein Block!Tegu aeglase imendumisega valguga, mis hoiab kehas antikataboolset keskkonda ja positiivset lämmastikubilanssi, et tagada pidev lihaste kasv. Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted September 19, 2011 Ma loodan, et maasikas on sama hea kui šokolaadi-piparmündi:) Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted September 19, 2011 Ma loodan, et maasikas on sama hea kui šokolaadi-piparmündi:)Ei saa kurta, aga ma ise olen seda juba kuu aega joonud, tahaks midagi muud Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted September 19, 2011 Tuletan meelde, et iga vähemalt 100 € ostuga saate kauba peale FASTi uudistoote: Amino Rush! Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted September 20, 2011 Täna on degusteerimisel FASTi uus taastusjook Recovery Feed! *Kiirendab märgatavalt lihaste taastumist treeningutest *Taastäidab keha energiavarud *Korvab kaotatud soolad ja mineraalained *Taastab närvi-lihassüsteemiSoovitatakse kasutada koos Amino Rushiga. Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted September 20, 2011 Fitshopist hüppas kergel sammul läbi ka foorumist tuntud, comebacki plaaniv elustiiliguru Aile, kes tühjendas enda ratastega kotti poole loodustoodete riiulist!Otil jäi üle vaid vaadata ja imestada... Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted September 21, 2011 Fitshop Robocopis on täna degusteerimisel American Pro Isolate!Tegu ühe FASTi kvaliteedi kuid ülisoodsa hinnaga tootesarjaga.Pro Isolate sisaldab 88% valku ja kõigest 1,5 g rasva!Hetkel veel superhinnaga ehk 30 € asemel tutvumishind 22,50€!Isolaat kontsentraadi hinnaga!Kaupa on hetkel korralikult ja hoidke täna silmad lahti, sest kavas on palju üllatusi! Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted September 21, 2011 ... ja alustame nänni jagamisega!Töönädala selgroog saab täna murtud, kuid et motivatsioon nädala teises pooles trenni jõuda ei murduks, jagame täna "motivatsioonipakette"! Tule kohale ja ütle parool: "Vajan motivatsiooni!" ja saad valida endale ergutus- või taastuspaketi! Aeg läks käima nüüd! Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted September 21, 2011 Kas need asjad mida hommikul ette valmistasin, on üllatus või? Ma ei näinud neid siin reklaamis, mis võiks ehk siia mõne fänni tuua. Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted September 21, 2011 Kas need asjad mida hommikul ette valmistasin, on üllatus või? Ma ei näinud neid siin reklaamis, mis võiks ehk siia mõne fänni tuua.Kes siis ikka nii omakasupüüdlikult asju vaatab. Praegu piisab teadmisest, et küll kohaletuleku vaev tasutud saab. Kui esimene fänn kohale jõuab, siis näitan, mida head-paremat ja rariteetset ma jagan. Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted September 21, 2011 Oma energialaksule tuli järele ka üks maailma parimaid fitnessiste Oleg Anissimov!Tähelepanelikum vaataja võib pildilt leida ka teid ootavad motivatsioonipaketid. Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted September 21, 2011 Ja üks ergutav motivatsioonipakike on jagatud!Komplekti kuulub Metal Pump, Olimpi AAKG ja maailma parim vesi Novellelt. PLUSS rariteetne, täna hommikul ahjusoojalt Oti pühenduse saanud pilt Oti jõutõmbe rekordist!Pakke on veel, avatud oleme kella 18.00ni! Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted September 21, 2011 Väljajagamisele läks ka taastuspaketike: Reco2 uus ühekordne pakk, sheiker, pudel maailma parimat vett trenniks Novellelt ja loomulikult Oti pühendusega pilt!Peale kauba veel pilt Fitshopi parima müügimehega. Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted September 22, 2011 Täna on poes võluv Janika Jürgenson!SeltsiMEHED unetud, kiirustage! Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted September 22, 2011 Täna on poes võluv Janika Jürgenson!SeltsiMEHED unetud, kiirustage! Ma tänan liigutava sissejuhatuse poolt, Kristjan, aitäh Minul on aga suur-suur au Teile teatada, et FitShoppidesse, esmajoones FitShop Robocopi on jõudnud Fitness.ee treeningkindad. Nahast või võrgust, suurustes XS-XLVõrkkindad:Kodumaine sinineMüstiline must jaHarmooniline valge Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted September 23, 2011 Fitshop Robocop on tänagi avatud ja lisaks nii võrgust kui ka NAHAST kinnaste comebackile on meil au teile esitleda uut Fitness.ee jõusaalivööd!Veel parem kui enne: eriti laia seljapealsega!NB! Lisaks saabus eile FASTi kaup, sh Workout Shocki nõutud kirsi maitse, Amino Rushi mõlemad maitsed, Dextro, HT-R jpm! Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted September 26, 2011 Osta Fithsopist FASTI tooteid vähemalt 50€ eest ja võida ühistreening Jari "Bull" Mentulaga! Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted September 27, 2011 Jätkuvalt käimas "Bulli" kampaania - Võida ühistreening!Iga ostuga kaasa Motiveeriv A4 pilt kui ütled poodi tulles sõna "Motivatsioon"Mida siis kohapealt osta? Isolaat=Konsentraadi hinnagaIgas suuruses ja värvis võrkkindad hinnaga 9,5€ (kliendikaardiga -10%) Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted September 28, 2011 Täna olen ise kella 18 - ni Telliskivis müüja - kui soovid nõuandeid toidulisandite ,toitumis ja trenni kohta , hüppa läbi!Workout Shock saabus kirsimaitselineSangpommid kodus treenimiseksKülmetuse vastu ja et tervis ikka korras oleks - võtan ise punase päevakübara ekstraktiMaitseainetest minu lemmikudJa kui palgapäevani on veel aega, siis ehk leiad endale sobivad tooted - Soodustoodete riiulist -50% allahindlusegaKui ei soovi osta -tule tutvu ajaloonurgaga Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted September 28, 2011 Täna saabus ka FASTI kõiki põhitooteid mis vahepeal otsas olid: Minu lemmik HTR, Mass2, Reco2, Muscle+ jne. Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted September 29, 2011 FitShop Robocopis täna Teil kell 10:00-18:00 vastas Janika.Värske, puhanud, heas tujus, Teile nōu ja jōuga abiks Kohtumiseni! Share this post Link to post Share on other sites
lkv 362 Report post Posted September 30, 2011 Täna olen Fitshop Robocopis Teid teenindamas mina, Liis Kristiin. Tulge läbi, sest Teil on eksklusiivne võimalus osta reamees Konsapi autogrammiga GASPi lühikesed püksid!Endiselt on võimalus võita ÜHISTREENING PÕHJANAABRI JARI "BULL" MENTULAGA. Selleks tuleb osta 50 € eest FASTi tooteid ning täita loosikupong.Tuletan ka meelde, et 100 € ostu puhul saate kaubale lisaks TASUTA PROTEIN BLOCKi! Hetk tagasi just andsin kliendile maasikamaitselise Protein Blocki kauba peale! Maasika maitset on võimalik ka täna proovida!Ootan Teid!FitShop RobocopTelliskivi 51, TallinnLeia meid Tallinna kaardilt:Kliki siia...E-N 9:30-18:00R 8:30-17:30www.fitshop.ee Share this post Link to post Share on other sites
Nana 2 Report post Posted September 30, 2011 No nii ja oledki ennast lõpux sisse seadnud sinna, egas muud kui EDU!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted September 30, 2011 Kullake, pean Teid parandama. Nüüd tuleb mind kutsuda õppur Konsap. Aga edu ja see paarsada euri miinust õhtuks: pole hullu. Share this post Link to post Share on other sites
lkv 362 Report post Posted October 5, 2011 Täna ootan Teid poes jällegi mina. Proovida saab täna American Pro Isolate VANILJEMAITSELIST valgupulbrit.Sobib kõikide spordialade harrastajatele lisavalguna enne ja pärast trenni ning valguvajaduse katmiseks päeva jooksul. Aitab taastuda rasketest treeningutest.Robocopis on saadaval nii vanilje- kui ka vaarika maitset. PS! Kliendikaardi omanikele see toode -25% Avatud oleme täna kella 18.00ni!Ootan Teid!FitShop RobocopTelliskivi 51, TallinnLeia meid Tallinna kaardilt:Kliki siia...E-N 9:30-18:00R 8:30-17:30www.fitshop.ee Share this post Link to post Share on other sites