Jump to content
arvo180

III. Strongman võistlus

Recommended Posts

III. Lahtised varustuseta jõutõstmise meistrivõistlused Võru Raskejõustiku Klubi “Strongman” karikale.

EESMÄRK:

Populariseerida varustuseta jõutõstmist.

Arendada koostööd klubide ja sportlaste vahel.

Selgitada parimad varustuseta jõutõstjad.

Säilitada ja arendada võistlustraditsioone.

AEG JA KOHT:

18.aprill 2009, Võru spordikeskuses aadressil Räpina mnt. 3.a , kaalumine kell 09:00-10:30, võistluste algus 11:00

KORRALDAJA: Võru Raskejõustiku Klubi “STRONGMAN”

KATEGOORIAD:

mehed -85 kg, -100 kg, +100 kg

naised- absoluut

AUTASUSTAMINE:

Autasustatakse iga kategooria kolme esimest diplomi ja medaliga, ning võitjat karikaga. Lisaks iga kategooria kolmele esimesele rahaline auhind. Võistlustulemused arvutatakse kolme tõste kogusummana.

REEGLID:

Kükk: Sportlane võtab iseiseisvalt kangi pukkidelt ja seab ennast valmis kükkimiseks, valmisolekust annab sportlane teada vaadates peakohtunikule otsa. Peale seda annab peakohtunik käskluse „KÜKK“, ning võistleja sooritab küki. Kükk loetakse sooritatuks, kui puusanuki ja põlvenuki vaheline nurk on rohkem kui 90 kraadi.

LUBATUD VARUSTUS: 1x põlvesidemed, randmesidemed ja tõstevöö.

Lamades surumine: Sportlane võtab iseiseisvalt kangi pukkidelt. Suruma hakatakse peakohtuniku käskluse peale „START“. Peale seda kui kang on puudutanud rinda ja teinud rinnal peatuse annab peakohtunik käskluse „SURU“, peale mida võistleja surub käed küünarnukkidest sirgeks. Seejärel annb peakohtunik käskluse „PUKKIDELE“, ning kang asetatakse tagasi pukkidele. Tulemus loetakse mittesooritatuks kui surumise ajal tõuseb tagumik pingilt, kui kang ei tee rinnal peatust, kui ei suruta peakohtuniku käsklusi järgides.

LUBATUD VARUSTUS: Randmesidemed ja tõsterihm.

Jõutõmme: Sportlane alustab iseseisvalt oma tõste sooritamist, kui sportlane on raskuse tõmmanud üles annab peakohtunik käskluse „ALLA“, peale mida lastakse kang kätega saates maha. Tõste loetakse mittesooritatuks kui võistleja ei saa selga sirgeks, kui kang liigub tõmbe ajal allapoole, kui tõmme sooritatakse mitme tõmbega nn. „nõksutades“

LUBATUD VARUSTUS: Tõsterihm

RIIETUS: Võistlead peavad kandma lühikesi pükse ja lühikeste varrukatega särki. Jalanõud on kohustuslikud iagl sooritusel.

VÕISTLUSKORRALDUS:

Võistluste ajal tekkinud probleemid lahendatakse kohapeal, hilisemaid pretensioone ei arvestata.

Peakohtunik Arvo Kaljapulk GSM 56 638 928

Alla 18 a sportlased peavad omama vanema kirjalikku võitlemise luba. Iga sportlane peab esitama kaalumisel isikut tõendva dokumendi. Võistelda võivad kõik osavõtjad k.a välisriikide võistlejad. Iga võistleja vastutab isiklikult oma tervisliku seisukorra eest. Kohapeal asub med. teenistus. Osavõtumaks puudub.

REGISTREERIMINE:

Registreeerimine peab olema lõpetatud 16.04.2009 a. Registreerimiseks tuleb saata registreerimisandmed (Ees-perekonnanimi, sünniaeg, kaalukategooria, kus võistled, orienteeruvad algraskused) aadressile arvo.kaljapulk@mail.ee ja samuti telefoni teel 56638928 kell 09.00 kuni 19.00.

NB!!!! Võistlusega toetatakse heategevusprojekti „Aitame liikumispuudega lapsi kõndima.", info lehelt http://www.elisabet.elil.ee/?doc=10

Muudetud kasutaja arvo180 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
NB äkki loete korralikult ja kui on midagi viga siis kommenteeri!!!

Aga ongi ju viga: sõna "toetatakse" asemel on "teotatakse" kirjutatud, mida kasutaja Tommikas kommenteeriski. <_<

Muudetud kasutaja johann poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Osaleda on lubanud nii Rauno Heinla kui ka Meelis Pungits, neil on omavahel igal aastal kõva võistlus olnud. Lisaks neile on kohal Tanel Mustasaar, kes on kindlasti üllatusvõimeline ja annab kõva konkurentsi mõlemale.Nemad osalevad +100kg, teistes kaaludes on võiduvõimalused kõigil kes kohale tulevad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×