j6ujunn 0 Report post Posted March 29, 2009 Terv!Kas pikkade kulturistide 190cm..jne,on kasulikum kui näiteks torso on väga pikk ja jalad nii väga ei ole,kergem jalgadele massi anda jne Share this post Link to post Share on other sites
Uranius 0 Report post Posted March 30, 2009 Kas tähtsad ei ole mitte õiged proportsioonid siiski...? Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted March 30, 2009 Terv!Kas pikkade kulturistide 190cm..jne,on kasulikum kui näiteks torso on väga pikk ja jalad nii väga ei ole,kergem jalgadele massi anda jneMismõttes kasulikum? Lühikesed jalad ning pikk ülakeha pole küll minu arvates atleetlik.. Share this post Link to post Share on other sites
s4nder 0 Report post Posted April 27, 2009 Samas mesomorfne kehatüüp, mis on kulturismiks kõige sobivam, hõlmabki endas muuhulgas just pikka torsot. Share this post Link to post Share on other sites
zwen 3 Report post Posted April 28, 2009 Ma olen aru saanud, et parim keha kulturismis ongi pikk ülakeha ja lühikesed jalad. Share this post Link to post Share on other sites