rufe 0 Report post Posted May 27, 2009 Kui toores muna paljalt juua vastik on, pange siis sinna nö. ümber midagi. Ise teen vahel sellist koksi, mis koosneb toorest munast, toorjuustust ja kohupiimapastast. Kogused on vastavalt sellele, kui vedelat jooki tahan või palju joojaid on(mul peres maitseb see kõigile)Maitseks juurde natuke vaniljesuhkurt. Kõik see staff blenderis segamini ja voila! valmis ta ongi! Magustoiduks väga hea! Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted May 28, 2009 Mul käib muna tarbimine üsna lihtsalt - 2-3 muna löön tassi, 1-2 tl suhkrut peale, lusikaga klopin 20-30sek laiali ja joon ära. Pole mingeid klimpe ega värke ja hea magusa maitsega Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted May 28, 2009 Mul käib muna tarbimine üsna lihtsalt - 2-3 muna löön tassi, 1-2 tl suhkrut peale, lusikaga klopin 20-30sek laiali ja joon ära. Pole mingeid klimpe ega värke ja hea magusa maitsega peaks proovima nii Share this post Link to post Share on other sites
fromfirsttolast 0 Report post Posted June 14, 2009 (edited) Üks ütles et peale trenni 5 muna joomine toimib effektiivselt.Lugedes seda teemat,siis vaevalt jah Edited June 14, 2009 by fromfirsttolast Share this post Link to post Share on other sites
xintoc 0 Report post Posted June 14, 2009 Mul on juba harjumus blenderisse toppida kõik, mis leian: muna, banaane, õunu, viinamarju, apelsine, maasikaid, piima, jogurtit, šokolaadi jne.Nii läheb kergemini ja kiiremini alla ning meenutab maitse poolest mõnda jäätisekoksi. Kui muna enne teiste toiduainete lisamist ära vahustada, jääb jook mõnus õhkjas Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted June 14, 2009 Ma vaatan siin on kõik salmonelloosi kartuse seljatanud Share this post Link to post Share on other sites
Amarillo 1 Report post Posted June 14, 2009 salmonella täiskasvanule sama hea nagu nohu, miks peaks nohu kartma? Share this post Link to post Share on other sites
Tarantula 0 Report post Posted June 15, 2009 heh kunagi jõin toorest muna naq hull mees , võin j2rjest 50 muna ka ära juua midagi ei juhtu , vaid enne muna joomist peske muna korralikult 'ra tehke mõlemale poole augud siis ühel hoige n2pp peal ja imege se kõik sealt ära Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted June 15, 2009 heh kunagi jõin toorest muna naq hull mees , võin j2rjest 50 muna ka ära juua midagi ei juhtu , vaid enne muna joomist peske muna korralikult 'ra tehke mõlemale poole augud siis ühel hoige n2pp peal ja imege se kõik sealt ära Ära kelgi. Sellest kogusest saad ca 350 g valku ja selle koguse seedimine lõpeb surmaga. Share this post Link to post Share on other sites
Xsfive 0 Report post Posted May 17, 2012 Ma olen piisavalt meeleheitel, et see salmonelloos mind küll ei hirmuta. Mul on kehamassi indeks alla igasugust arvestust ja kavatsen süüa kõike mis sisaldab valku ja salmonelloosi kasvõi läbisegi. Hommikul läheb üks muna kindlalt. Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted May 17, 2012 Ma olen piisavalt meeleheitel, et see salmonelloos mind küll ei hirmuta. Mul on kehamassi indeks alla igasugust arvestust ja kavatsen süüa kõike mis sisaldab valku ja salmonelloosi kasvõi läbisegi. Hommikul läheb üks muna kindlalt.Kehamassi indeksi muutmiseks ainult valgu söömisest ei piisa.. Share this post Link to post Share on other sites
Xsfive 0 Report post Posted May 17, 2012 Ma olen sellega kursis, ammendan koguaeg uut infot toitumise kohta. Lihtsalt pean muna väga oluliseks, noob olen noh. Eks ma uurin edasi, esialgu on mu isiklik treener google.com Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted May 17, 2012 Siin on ka väga häid artikleid ja enamusi on ka foorumis korralikult lahatud. Ma ei pea muna väga oluliseks, saan sellest ainult u 15% päevasest valgust Share this post Link to post Share on other sites
bbmania 90 Report post Posted October 28, 2012 Olen proovinud...enne magama minekut mõned munad koos proteiiniga.Klimp suus tundega harjub. Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted October 29, 2012 Eksitav ja ebat2pne.Jutt on munavalgest, mis t6esti sisaldab yhte valku, mis seob yhte B grupi vitamiinidest... kuidSellest see munavalge kalgendamise soovitus.The problem is that it also completely deactivates nearly every other protein in the egg white. While you will still obtain nutritional benefits from consuming cooked egg whites, from a nutritional perspective it would seem far better to consume them uncooked....ja munakollane yks suuremaid biotiini allikaid, nii et...http://et.wikipedia.org/wiki/Biotiin Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted October 29, 2012 Ei ole kunagi toorest muna limpsinud ja ega eriti ei tahagi Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted October 29, 2012 Ei ole kunagi toorest muna limpsinud ja ega eriti ei tahagi Sa oled paljustki heast ilma jäänud - aga kui ei proovi, ei saagi teada. Kui ma umbes 5-aastane olin ja salmonelloosist ei teadnud midagi, siis oli minu lemmiktoit koogel-moogel. Share this post Link to post Share on other sites