Mr Fox 0 Report post Posted October 11, 2009 Selle palli peal kükke natuke ohtlik ei ole teha w ? Share this post Link to post Share on other sites
FG 0 Report post Posted October 11, 2009 Ilma kangita kükid teeb meist (väidetavalt) igaüks pallil ära, aga see nõuab mõningast harjutamist. Alguses võib harjutada taskaalu leidmist nö põlvili pallil, ja kui see kenasti käpas, siis sealt edasi juba püsti hakata end ajama. Asjatundjad teavad rääkida, et ei võtagi väga kaua aega enne, kui pallil püsti kükkida saab. Aga ise kahjuks proovinud ei ole . Share this post Link to post Share on other sites
Sakurai 0 Report post Posted October 11, 2009 Ilma kangita kükid teeb meist (väidetavalt) igaüks pallil ära, aga see nõuab mõningast harjutamist. Alguses võib harjutada taskaalu leidmist nö põlvili pallil, ja kui see kenasti käpas, siis sealt edasi juba püsti hakata end ajama. Asjatundjad teavad rääkida, et ei võtagi väga kaua aega enne, kui pallil püsti kükkida saab. Aga ise kahjuks proovinud ei ole .Aga ikkagi ma ei saa aru,et mis tast rohkem kasu on. Arendab tasakaalu w? Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted October 20, 2009 Aga ikkagi ma ei saa aru,et mis tast rohkem kasu on. Arendab tasakaalu w?Üldine stabiliseerimisvõime. Reaalses elus ei ole raskused, toetuspinnad jne tihti stabiilsed Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted October 20, 2009 Ostmine käib enda pikkuse järgi. Näiteks:# 65 cm 160-180 cm pikkustele# 75 cm üle 175 cm pikkustele.Ma võtan palli vastavalt konkreetsele vajadusele ikka. Share this post Link to post Share on other sites
Killhoven 0 Report post Posted May 17, 2011 See on seesama pall, mille peal kontorirotid aegajalt tavatoolile vahelduseks istuvad? Ma olen säärase palli peal laua taga istunud ja ausalt öelda maru hea oli. On`s tegemist sama pallitüübiga ja mis diameetriga istumiseks peaks palli valima? Share this post Link to post Share on other sites
0ttt 12 Report post Posted May 17, 2011 (edited) Istumiseks on vajalik teada tõesti palli suurusi, et asend oleks ergonoomiline mitte liigselt väsitav ja negatiivse mõjuga. Alusta istumist järk-järgult aine pikemat aega, et alguses liiga koormav ei ole. Ise istusin paar tundi järjest ja ütleme nii, et ei olnud väga kerge järgnevatel päevadel olla 55 cm ball Standing Height: Up to 5' 3" (157 cm)65 cm ball Standing Height: 5'4" to 6' (158 cm - 182 cm)75 cm ball Standing Height: Over 6'1" (over 182 cm) Edited May 17, 2011 by 0ttt Share this post Link to post Share on other sites
protein_pets 2 Report post Posted May 17, 2011 Suht fantast toode peaks mainima. Tooli peal lösutad terve õhtu arvuti ees, palli peal teed vajalikud toimingud ära ja lähed trenni hoopis. Share this post Link to post Share on other sites
Killhoven 0 Report post Posted May 18, 2011 Mina istusin tookord terve päeva selle palli peal ja päris mõnus oli vahelduseks. Sellist palli müüakse vist igas endast lugupidavas sporditarvete poes? Teab keegi mõnda eraldi kohta kvaliteetse palli tellimiseks või on nad põhimõtteliselt ühesugused? Share this post Link to post Share on other sites
0ttt 12 Report post Posted May 18, 2011 Mina istusin tookord terve päeva selle palli peal ja päris mõnus oli vahelduseks. Sellist palli müüakse vist igas endast lugupidavas sporditarvete poes? Teab keegi mõnda eraldi kohta kvaliteetse palli tellimiseks või on nad põhimõtteliselt ühesugused?Tartus saad sa korraliku palli Salutarisest. Asub kohtumaja vastas olevas kollases majas. 1 Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted May 18, 2011 Teab keegi mõnda eraldi kohta kvaliteetse palli tellimiseks või on nad põhimõtteliselt ühesugused?Mõni vbl haiseb rohkem keemiliselt, on raskesti eemaldatava korgiga ja koledat värvi, muud vahet vist pole Share this post Link to post Share on other sites
Killhoven 0 Report post Posted May 26, 2011 (edited) Käisin täna Salutarises ära. Võtsin hoopistükkis palli imiteeriva istmepadja. Hind oli natuke suurem (36) kui pallidel (~20), aga selle eest maru lihtne ja mugav lahendus neile, kes palliga harjutustest ei hooli. Ei kogu nii palju tolmu ja ruumi võtab palju vähem. Umbes selline näeb välja. Teine pool on sile. Endal helesinine. Edited May 26, 2011 by Killhoven Share this post Link to post Share on other sites