Jump to content
Ott Kiivikas

Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

Recommended Posts

Olen isegi mõelnud, et kas päris kõike funktsioone, mis need kallimad pakuvad, on üldse mulle vajalik kui sellisele tavalisele harrastussportlasele (jooks, ratas, suusk põhiliselt). Samuti olin arvamusel varem, et ehk need odavamad ei näita kuigi täpselt kõiki neid andmeid, kuid pole siis ka see nii?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen nõus selle Nike'i kella 120euriga ära andma :) Eestis seda valgena ei müüda, USA hind 170US.

Ise aga kasutan Polar RCX3-e, GPSi erinevus võrreldes Endomondoga tuleb 8km pealt ca 500m. Ei teagi kumba uskuda. Ise kasutan aga seda kella rohkem rattasõidul, seal andurid küljes ja GPSi funktsioon nii oluline pole.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ei siis ei teagi, kas üle 100€ mõtet investeerida sel juhul, kui Sigma pidi ka igati hea olema? Ei ole tõesti mul väga vaja arvutis neid igasugu ajalugu jms vaadata. Sigma ühe kallima mudeli RC 1209 vöö tundub ka olevat väga mugav ning samuti sel olemas liikumisandus jms.

Või oskab keegi vastu väita sellele?

//Igatahes, ma võtsin selle RC1209 ära. Näis, kuidas siis tundub. Alati saab ka uuesti maha müüa ja millegi muu vastu ära vahetada aga kuna mul pole varasemalt üldse nende pulsikelladega mingeid kokkupuuteid, siis kuskilt pean alustama ja ehk see odavam investeering tasus täitsa ära ning polegi mul mingeid kallimaid vaja. Eks näis.

Igatahes, tänud kõigile aitajatele. Sain suurema ettekujutuse pulsikellade maailmast.

Muudetud kasutaja S11mPo1ss poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere. Kas keegi oskab soovitada millist pulsikella osta? Põhiliselt jooksmisel ja rattasõidul pulsi jälgimiseks. Eelarve kuni 125euri. Endale silma jäänud kellad:
http://www.pulsikell.com/tooted/polar-ft7-musthobe
http://www.pulsikell.com/tooted/suunto-m2-24800/pulsikellad
http://www.pulsikell.com/tooted/quest-kollane/pulsikellad (saaksin selle kuskil 110 euroga)
Mida arvate SIGMA kelladest? Jäi silma selline kell:
http://www.pulsikell.com/tooted/sigma-jooksukell-rc-1209-93376/pulsikellad
Sellel siis lisaks distantsi ja kiiruse mõõtmine ka. Ei tea kui täpne see on?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sigma omad on mu arust väga hea hinna/kvaliteedi/omaduste suhtega. Endal ka üks Sigma koos pulsivööga just selle tõttu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ise olen omand nii Polarit, Suuntot kui ka ühte Sigmat. Esimene oli mingi odavama otsa polar, siis otsisin asjalikumat ja proovisin ka Suuntot( T6 või miskit sarnast oli) ja Sigmat aga ei istund kuidagi need. Suuntol polnud iseenesest miskit viga, aga arvutis olev tarkvara oli kuidagi lollisti üles ehitatud ja üldse ei istund. Sigma vahetasin peale paari päeva välja kuna ikka täielikke aiateibaid näitas(võisin saada mingi vigase) ja suhteliselt inetu oli ka. Peale neid läksin uuesti Polari peale tagasi ja kasutasin s610i mingi 5 aastat ilma probleemideta. Nüüdseks olen võtnud endale rcx5 gps anduriga ja no ühtegi halba sõna pole. On ta küll kallim kui sigma, aga minu arvates täiesti oma hinda väärt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mul oli Fitbit Charge2, ei saa midagi pahasti selle kohta öelda, täiesti asjalik pulsikell. Paraku õnnestus mul see reisil olles ära kaotada ja tagasi Eestisse jõudes hakkasin otsima asendust. Leidsin sellise nutika nagu pulsikell Westyx Flake. Kuna ei soovinud üle 150 euri kulutada uue Fitbit peale, otsustasin selle odavama variandi kasuks. Üllatuseks on tegemist kellaga, mis suudab kõike sama pakkuda mis mu Charge. Huvitav kas tõesti Fitbit on lihtsalt üks ülehinnatud bränd või leidsin lihtsalt hea kella :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×