koht 0 Report post Posted March 20, 2009 Tellisin u. nädal aega tagasi treening ja toitumiskava ja siiamaani pole ühtegi meili ega midagi tulnud. Küsimus siis selline, et kas lähebki niikaua aega nende tegemisega? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jartmok Report post Posted March 20, 2009 Kaua tehtud kaunike, need sõnad iseloomustavad tööd, kvaliteeti ja pühendumust. Share this post Link to post Share on other sites
Tohman 0 Report post Posted March 20, 2009 Ma arvan pigem, et koostajal on lihtsalt kiire antud hetkel..Käed on tööd täis Share this post Link to post Share on other sites
Uranius 0 Report post Posted March 20, 2009 Ma olen ka mõelnud samade kavade tellimise peale, aga olen suht kõhkleval seisukohal, sest ma ei kujuta ette, et millinsed need välja näevad.Kas kuskil saaks kasvõi ühte päeva või osa sellest piiluda, et milline see välja näeb?Muidu tellin ära, maksan 900.- eeku ära ja pärast tuleb välja, et ma ei saagi seda mingil põhjusel kasutada.Ette tänades! Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted March 20, 2009 (edited) Ma olen ka mõelnud samade kavade tellimise peale, aga olen suht kõhkleval seisukohal, sest ma ei kujuta ette, et millinsed need välja näevad.Kas kuskil saaks kasvõi ühte päeva või osa sellest piiluda, et milline see välja näeb?Muidu tellin ära, maksan 900.- eeku ära ja pärast tuleb välja, et ma ei saagi seda mingil põhjusel kasutada.Ette tänades!Peale kava(de) kätte saamist on sul võimalik kava koostajaga e-maili teel edasi suhelda, näiteks kui midagi ei toimi või tahad muuta. Edited March 20, 2009 by JarmoOberst Share this post Link to post Share on other sites
masterofceremony 1 Report post Posted March 20, 2009 Kava tuleb võtta õige inimese käest. Share this post Link to post Share on other sites
koht 0 Report post Posted March 28, 2009 loodan, et ikka enne suve saan kätte need kavad Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted March 28, 2009 loodan, et ikka enne suve saan kätte need kavad Äkki konsulteerid kava tegijaga, mitte ei kurdaks meile ? Share this post Link to post Share on other sites
viki667 13 Report post Posted November 2, 2010 Siiski, inimesed kes te olete tellinud toitumis ja treeningkavasid, palun jagage oma muljeid!!Sooviks isegi tellida, kuid suht vähe on tagasisidet sellekohapealt kuidas siis tellitud kavadega rahule on jäädud??!! Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted November 2, 2010 Mitu korda tellinud erinevatelt tegijatelt erinevatel aegadel ja toimis väga hästi, olen ka sõpradele soovitanud ja tulemused on silmaga näha olnud. Share this post Link to post Share on other sites
Rain 6 kanget 19 Report post Posted November 2, 2010 kui pole kava kätte saanud, siis palun kontakteeru isikuga, kellelt kava tellisid. kui oled teinud ka ülekande, siis on sul õigustatud ootus saada see lubatud ajaks, mis toitumiskava all oleva teksti järgi kopeerin, on:NB! Treeningkava ja toitumiskava tellimine on tasuline.Peale ankeedi saatmist mine Fitness.ee online poodi ja soorita seal tellimus. Valmis kava saadetakse Sulle e-postiga mõne päeva jooksul.mina olen saanud tellitud kavad kätte 24-48 tunni jooksul, kuid mitte Fitness.ee`st tellinud. Olen need üle vaadanud ja peale mõningast katsetamist ka suhelnud kava tegijaga, et anda talle tagasiside ja vajadusel muuta midagi kavas, kui tulemus ei ole see, mida kava peaks andma. Share this post Link to post Share on other sites
merx87 0 Report post Posted November 5, 2010 Kahtlaselt kaua siis jah, mul saadeti peale andmete saatmist järgmisel päeval. Share this post Link to post Share on other sites