PumaZ 0 Report post Posted March 19, 2009 Täna on juba teine päev, kui mul kõht on kinni, mida te soovitaks mul süüa, mis aitaks seda süsteemi reguleerida. Share this post Link to post Share on other sites
Panda 0 Report post Posted March 19, 2009 Toores juurvili, linaseemned, (kala)õli, rohkelt vett + liikumine Share this post Link to post Share on other sites
MWEchamp 0 Report post Posted March 19, 2009 Banaan on selline universaalne asi et see aitab pea kõikide seedeprobleemid puhul. Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted March 19, 2009 (edited) Toores juurvili, linaseemned, (kala)õli, rohkelt vett + liikumine (kala)õli, rohkelt vett + liikumine, need on mul täidetud vb ma söön vähe toorest juurvilja, kuigi jh kapsa ja porganid salatit saab igapäev söödud :/Banaan on selline universaalne asi et see aitab pea kõikide seedeprobleemid puhul.Kas banaan ei pane pigem just kõhtu kinni. Edited March 19, 2009 by PumaZ Share this post Link to post Share on other sites
Tohman 0 Report post Posted March 19, 2009 Ananassimahl pidi väärt olema ja ka keefir, aga mine sa tea Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted March 19, 2009 Ananassimahl pidi väärt olema ja ka keefir, aga mine sa tea Eks ma proovin homme järgi Share this post Link to post Share on other sites
Panda 0 Report post Posted March 20, 2009 Ka mustikad, kuivatatud ploomid ja peet võivad abiks olla Share this post Link to post Share on other sites
MEE 0 Report post Posted March 20, 2009 looduslik laksatiiv on kiivi. Proovi - peaks mõjuma. Share this post Link to post Share on other sites
hehee 0 Report post Posted March 20, 2009 (edited) looduslik laksatiiv on kiivi. Proovi - peaks mõjuma.Kui mind kunagi see probleem vaevas, sõin hommikusöögi alla ühe koorega kiivi - mõjus. Ilma kooreta ei olnud nii tõhus. Edited March 20, 2009 by hehee Share this post Link to post Share on other sites
Nana 2 Report post Posted March 20, 2009 Minu sõbral lööb kõhu nö vedelamax, kui ta mitu( umbes 3) actimelli ära joob, mulle ei mõju kui ma mitu olen ära joonud. Kuid proovi äkki sulle ka mõjub. Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted March 20, 2009 Aitäh kõigile vastanutele, kõht on mul juba vaikselt korras Share this post Link to post Share on other sites
Nana 2 Report post Posted March 20, 2009 Aitäh kõigile vastanutele, kõht on mul juba vaikselt korras Kas läks ise korda või kasutasid mõnda soovitatud asja? Jaga infot, siis mõni teine teab ka proovida, kui peaks sama asi juhtuma mis sul Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted March 20, 2009 Kas läks ise korda või kasutasid mõnda soovitatud asja? Jaga infot, siis mõni teine teab ka proovida, kui peaks sama asi juhtuma mis sul Läks ise Share this post Link to post Share on other sites
gates 0 Report post Posted March 20, 2009 Tass kanget musta kohvi hommikul võtab sammuti seedimise kiirelt käima Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jartmok Report post Posted March 20, 2009 Hommikune suits ja tass kanget kohvi võib samuti kergelt põhja ära viia.Hea meel, et probleem lahendus. Sain isegi teemast palju hüva nõu mida enne ei teadnud. Share this post Link to post Share on other sites
QWE8 0 Report post Posted March 20, 2009 Mul on see nagu kella värk, et peale kohvi joomist pean 10mini pärast WC-sse minema. Kunagi proovisin, seedeprobleeme omamatta, Activiat(jogurt, mida reklaamitakse palju) ja kõht oli pikalt lahti. Ploomi mahl pidi muidu väga tõhus abimees olema. Ise pole eriti joonud, aga kuivatud mustad ploomid tõmbavad küll põhja alt, kui peaksin neid palju sööma. Share this post Link to post Share on other sites
trennineiu 0 Report post Posted March 20, 2009 (edited) Mind aitasid viinamarjad ja TŠILLIPIPAR!!! Paned kasvõi paar kildu supi sisse seda pipart ja vaata, mis toimuma hakkab. Edited March 20, 2009 by trennineiu Share this post Link to post Share on other sites
maximus89 0 Report post Posted March 22, 2009 Neid puuvilju peaksid sa küll kõvasti sööma, et kõht lahti läheks.See nö. toimeaine seal on C-vitamiin.Puhtal kujul C-vitamiini suures koguses võtta oleks palju odavam ja efektiivsem ning võtab 100% kõhu lahti.Teisi negatiivseid kõrvalmõjusid tal ei ole. Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted March 22, 2009 Juua juua ja veelkord juua- gaasita vesi, roheline tee. Hommikul ja õhtul kalaõli (1tl) Share this post Link to post Share on other sites
naturaalne 0 Report post Posted March 24, 2009 ma arvan et palju vett ja ära valguga liialda valk paneb kõhu totaalselt kinni Share this post Link to post Share on other sites
Uranius 0 Report post Posted March 24, 2009 Peale ärkamist klaas keedetud vett ja kõik toimib suurepäraselt. Share this post Link to post Share on other sites
marjasha 2 Report post Posted March 24, 2009 Proovisin mina ükspäev mõrusoola juua- pidi paari tunniga seest puhtaks tegema, tulemus oli hoopis see, et kaks päeva kõht paistes ja kinni, isegi zenna tee ei mõiganud . Järgmisel hommikul tegin keefiri- banaani- kirsi sheiki blenderis pluss tass kanget musta kohvi ja kõik mured olid lahendatud Share this post Link to post Share on other sites
mooz 0 Report post Posted March 25, 2009 Oleks küsimus samal teemal. Minu puhul vähemalt kohvi aitab seedimisele kaasa,aga samas vererõhule annab tunda vahest. Kas kofeiinivaba kohvi kah aitaks seedimisele kaasa? Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted March 25, 2009 Purgeen aitab alati Share this post Link to post Share on other sites