Jump to content
Sign in to follow this  
zx11

Parim pohmakajook

Recommended Posts

Nädalavahetus tulemas ja võib juhtuda, et hommikul suu veits kuivatab. Endal pohmakas harv juhus aga peale suuremat pidu ilma joomata ei saa.

Niisiis ,mis teile kõige paremini mõjub(alko võiks kõrvale jätta). Minu lemmik on suhkruga Coca. 1,25l korraga sisse ja nagu polekski midagi olnud.

Nädalavahetus tulemas ja võib juhtuda, et hommikul suu veits kuivatab. Endal pohmakas harv juhus aga peale suuremat pidu ilma joomata ei saa.

Niisiis ,mis teile kõige paremini mõjub(alko võiks kõrvale jätta). Minu lemmik on suhkruga Coca. 1,25l korraga sisse ja nagu polekski midagi olnud.

HULL MEES ! Põhimõtteliselt väldin pohmelli ehk siis joon mõistlikult 1-3 õlut maksimaalselt (olenevalt kui "äge" pidu on) pärast seda vahetan õllepudeli veepudeli vastu ja tiksun edasi. 3 õlut minu puhul tähendab muidugi juba keskmiselt kehva enesetunnet varajastel hommikutundidel. Eks ole ka vägitükke tehtud, aga trenn pakub suuremat naudingut kui joomine ja milleks saboteerida ennast millegi liigtarvitamisega.

Ma ka väldin pohmelli aga...

Ma ei ole kindel nimes aga midagi "barocca" vms vitamiinid, vees lahustuvad rohelist värvi alumiinium tuubis.

Sisaldab põhiliselt B ja C, aitavad küll mingil määral.

Alkazetser peaks natuke aitama.

On olemas ka mingid pohmarohud ja joogid aga tegelt nad ei toimi eriti.

Jah, see ei ole küll hea, aga kõige paremini toimib peale joomine väga aeglases tempos, piiratud koguses.

Kainaris vist süstitakse magneesiumi verre, võin eksida :)

Kainaris pakutavate asjade efektiivsust ei oska kommenteerida, pole käinud.

Happelised ja magusad joogid natuke aitavad.

Inimesed räägivad, et enne joomist 2 ja peale joomist 1 aspiriin peaks hästi aitama, endal kogemused puuduvad.

Pohmakas on huvitav asi, ses suhtes , et ei ole välja mõeldud hästi toimivaid ravimeid selle vastu.

Kuigi teisest küljest on see vb hea, et ei ole.

Edited by VoodooMagic

Mul tüüpiline pohmarohi on pikk jalutuskäik - jube raske ja ikka päris kõvasti peab end sundima aga tavaliselt koju jõudes ja dušhi alt tulles on 100% elu juba sees..

Mul tüüpiline pohmarohi on pikk jalutuskäik - jube raske ja ikka päris kõvasti peab end sundima aga tavaliselt koju jõudes ja dušhi alt tulles on 100% elu juba sees..

Kui pikk ta sul siis on?

Pohmaga on jah nii, et voodis olles üle ei lähe eriti hästi, tegutsema peab.

Kui pikk ta sul siis on?

Pohmaga on jah nii, et voodis olles üle ei lähe eriti hästi, tegutsema peab.

No tavaliselt jääb ta sinna 1.5h - 2h vahele, distantsi päris ei tea..

Kui mitme päevased peod või kuskil reisil siis hommikul pits tekiilat ilma sidruni ja soolata, tõmbab pildi selgeks ja saab edasi juua :)

karm

Siis ju olid jälle täis

Mis koguses siis?

kamo-oo-ooon,mul oli tol ajal massi ikka nii et tapab, :)

A toda pohmaka-jooki 50+50g.

Siis oli hää olla,võis jätkata,kus eelmisel õhtul sai lõpetatud.

Sellega meenub üks intervjuu (Viljandi?) politseinikuga, kes vastas küsimusele, et kuidas algab teie hommik: kõnnin ca 1.5h kaineks ja siis lähen tööle..

Vat kanget jooki ei ole peale joond, kui mul ikka räme pohm on old ja kuidagi olla ei saa siis mingi aeg kannatan ja tiksutan tasapisi päeva peale mingi 5 õlle ja järgmine päev on tervis tagasi normis. Kui seda täis jäämis piiri ei ületa siis pohma olulist ei tule.

aga teema algatajat tegelt huvitasid alkovabad lahendused.

Edited by VoodooMagic

mul hakkab pohmakas peo lõpus tavaliselt, mingi peale 5 , aga ma üritan juua täiega palju vett, siis ei tule tuumakat.

parim jook : mesi,vesi,vitamiinid

Minu puhul mõjub hästi kange must tee sidruniga, teisel kohal on tomatimahl ja kolmandal energijajook. Aga mõjub hästi ka mingi füüsiline tegevus, kõige parem on seks, sellel ajal sa ei saa arugi et pohmakas oleks, läheb täitsa meelest ja pärast on lihtsalt kergem olla :)

Ma ka väldin pohmelli aga...

Ma ei ole kindel nimes aga midagi "barocca" vms vitamiinid, vees lahustuvad rohelist värvi alumiinium tuubis.

Sisaldab põhiliselt B ja C, aitavad küll mingil määral.

Alkazetser peaks natuke aitama.

On olemas ka mingid pohmarohud ja joogid aga tegelt nad ei toimi eriti.

Jah, see ei ole küll hea, aga kõige paremini toimib peale joomine väga aeglases tempos, piiratud koguses.

Kainaris vist süstitakse magneesiumi verre, võin eksida :)

Kainaris pakutavate asjade efektiivsust ei oska kommenteerida, pole käinud.

Happelised ja magusad joogid natuke aitavad.

Inimesed räägivad, et enne joomist 2 ja peale joomist 1 aspiriin peaks hästi aitama, endal kogemused puuduvad.

Pohmakas on huvitav asi, ses suhtes , et ei ole välja mõeldud hästi toimivaid ravimeid selle vastu.

Kuigi teisest küljest on see vb hea, et ei ole.

Juhul kui kainar on kainer, siis seal sulle küll midagi ei süstita, seal magad hommikuni ja siis koju.

Minu puhul aitab mineraalvesi. Südamele mõeldud mikrotoitaineid sisaldavad toidulisandid (1-2 talbetti korraga) ja paar klaasi tavalist külma kraanivett teevad ka imesid. Aga üldiselt - kõige paremini aitab pohmaka vastu vägijookide mõistusega tarbimine. :) Kui tunnen, et piir käes, kukun vett kaanima...90% juhtudest ärkan siis hommikul täitsa normaalse enesetundega.

Edited by Heix89

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.