Jump to content
Sign in to follow this  
zx11

Parim pohmakajook

Recommended Posts

Kui tahad, et hommikul ei oleks pohmelli, ära pane lõpuni välja alkot. Joo selle asemel vett, vett ja enne magama minekut veelkord vett. Ja kõige tõhusam asi pohmelli ära hoidmiseks on üldsegi mitte juua :) Alati saab ka ilma !

Mingit värki olen ka kuulnud sellest kaineris süstimisest vms et krampe ei tekiks vms..

Ei ole politseinikud meditsiini haridusega, et hakkaks süste tegema.

Eks selliseid situatsioone tuleb kõigil ette :) Paratamatus,kuid miski pole möödapääsematu. Enne magamaminekut tõmban 0,5 l Vett sisse ning hommikul pole muud kui kerge uimasus;) Üldiselt piirdun ainult ühe kindla joogiga. Erinevaid jooke sisse ajades, selle pohmakas murrab maha ka kõige kangema tegelase.Kuid see kõik on inviduaalne

proteiini koks endale hommikul pohmakaga sisse juua ja läheb ikka kõvasti paremaks. ise mitmeid kordi sedasi toiminud :)

kaseeritud vette pressida sisse paar sidrunit ja lisada mett.

Minu vaieldamatu lemmik, teeb alati olemise paremaks.

Kainaris pannakse raha eest kanüüli kaudu magneesiumi, mis puhastab vere alkoholist + füsioloogililist toitumislahust koos vitamiinidega. Tuttav läks, seega tean, et siuke teenus täitsa olemas, abiks just neile, kes ei suuda tsüklist välja tulla.

Edited by VoodooMagic

C vitamiin+ magneesium+ ohtralt vett enne magama jäämist + võimaluse korral (st soojema ilmaga) aken õhutusasendisse magamise ajaks + hommikul väike jalutuskäik- lihtne :) ! Lisaks olen veel eksperimendi korras õhtul võtnud ühe küüne küüslauku ka, aga ei tea kas see midagi paremaks halvemaks teeb.

SiljaSpordis on müügil selline asi nagu Magneslife, pisike pudelike, 25.- krooni tk. Üks peale joomingut, kui võib tekkida oht hommikuseks pohmelliks ja teine siis hommikul peale ärkamist kui on tunda et pea katki ja enesetunne nigel on. Toimib täitsa priimalt - vähemalt minu peal.

Vesi enne magama minekut aitab alati. :D

Tõsi, sest alkohol on dehüdraator, mis viib vee kehast välja. Pohmakas tähendab teisisõnu, et aju kannatab veepuuduse all. Korralikud sõõmud vett ennem magama minekut ja hommikul korras :)

kaseeritud vette pressida sisse paar sidrunit ja lisada mett.

Minu vaieldamatu lemmik, teeb alati olemise paremaks.

Et siis... :) Head emakeelepäeva :D .