Riho. 0 Report post Posted March 6, 2009 Mingit värki olen ka kuulnud sellest kaineris süstimisest vms et krampe ei tekiks vms.. Share this post Link to post Share on other sites
-zek- 0 Report post Posted March 6, 2009 Valuvaigisti ennem magamaminekut sisse ja hommikuks nagu uus inimene. Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted March 6, 2009 Kui tahad, et hommikul ei oleks pohmelli, ära pane lõpuni välja alkot. Joo selle asemel vett, vett ja enne magama minekut veelkord vett. Ja kõige tõhusam asi pohmelli ära hoidmiseks on üldsegi mitte juua Alati saab ka ilma ! Share this post Link to post Share on other sites
VoodooMagic 0 Report post Posted March 7, 2009 pushiks teemat äkki kellelgi veel häid mõtteid Share this post Link to post Share on other sites
rollton 7 Report post Posted March 7, 2009 Mingit värki olen ka kuulnud sellest kaineris süstimisest vms et krampe ei tekiks vms..Ei ole politseinikud meditsiini haridusega, et hakkaks süste tegema. Share this post Link to post Share on other sites
spencer 2 Report post Posted March 7, 2009 BORJOMI ! - tõmbab elu sisse Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted March 7, 2009 Piim. Mul oli sellega kaks varianti, kas läks olemine paremaks või siis oluliselt halvemaks Kuid piima armastasin juua siis Share this post Link to post Share on other sites
Opium 0 Report post Posted March 7, 2009 Eks selliseid situatsioone tuleb kõigil ette Paratamatus,kuid miski pole möödapääsematu. Enne magamaminekut tõmban 0,5 l Vett sisse ning hommikul pole muud kui kerge uimasus;) Üldiselt piirdun ainult ühe kindla joogiga. Erinevaid jooke sisse ajades, selle pohmakas murrab maha ka kõige kangema tegelase.Kuid see kõik on inviduaalne Share this post Link to post Share on other sites
xerox 2 Report post Posted March 7, 2009 Järgmine päev rämpstoit ja Coca aitab ka vahest.Ei tea kas rasvane toit seob mürkaineid vms ? Share this post Link to post Share on other sites
oopium 0 Report post Posted March 7, 2009 Ma ei tea kas te olete proovinud aga, minu meelest on Reco 2 parim. Share this post Link to post Share on other sites
VoodooMagic 0 Report post Posted March 7, 2009 mis see reco 2 on?Pohmaga on jah nii, et mingid kindlad toidud on eriti sobivad, burks, juustusupp, seljanka jne Share this post Link to post Share on other sites
maza 0 Report post Posted March 7, 2009 Reco 2 http://shop.fitness.ee/product_info.php?ma...products_id=323 Share this post Link to post Share on other sites
jaan1 0 Report post Posted March 7, 2009 proteiini koks endale hommikul pohmakaga sisse juua ja läheb ikka kõvasti paremaks. ise mitmeid kordi sedasi toiminud Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted March 8, 2009 c vitamiin ja mineraalvesi. roheline tee. Share this post Link to post Share on other sites
Arne 0 Report post Posted March 8, 2009 kaseeritud vette pressida sisse paar sidrunit ja lisada mett.Minu vaieldamatu lemmik, teeb alati olemise paremaks. Share this post Link to post Share on other sites
VoodooMagic 0 Report post Posted March 8, 2009 Kui terveks see reco siis ravib sind korraliku pohma korral? Share this post Link to post Share on other sites
jorsik 12 Report post Posted March 8, 2009 Endal pohmakat ei teki aga sõber ütles et kõige paremini aitab lonks astelpajuõli. Share this post Link to post Share on other sites
VoodooMagic 0 Report post Posted March 14, 2009 (edited) Kainaris pannakse raha eest kanüüli kaudu magneesiumi, mis puhastab vere alkoholist + füsioloogililist toitumislahust koos vitamiinidega. Tuttav läks, seega tean, et siuke teenus täitsa olemas, abiks just neile, kes ei suuda tsüklist välja tulla. Edited March 14, 2009 by VoodooMagic Share this post Link to post Share on other sites
rainisk 0 Report post Posted March 14, 2009 C vitamiin+ magneesium+ ohtralt vett enne magama jäämist + võimaluse korral (st soojema ilmaga) aken õhutusasendisse magamise ajaks + hommikul väike jalutuskäik- lihtne ! Lisaks olen veel eksperimendi korras õhtul võtnud ühe küüne küüslauku ka, aga ei tea kas see midagi paremaks halvemaks teeb. Share this post Link to post Share on other sites
Uranius 0 Report post Posted March 14, 2009 SiljaSpordis on müügil selline asi nagu Magneslife, pisike pudelike, 25.- krooni tk. Üks peale joomingut, kui võib tekkida oht hommikuseks pohmelliks ja teine siis hommikul peale ärkamist kui on tunda et pea katki ja enesetunne nigel on. Toimib täitsa priimalt - vähemalt minu peal. Share this post Link to post Share on other sites
VoodooMagic 0 Report post Posted March 14, 2009 Tallinnas Siljasporti ei ole aga mis retseptivabast tootest võiks saada kätte palju magneesiumi?Peaks täitsa proovima. Share this post Link to post Share on other sites
stumpa 0 Report post Posted March 14, 2009 Seda ei pea just siljaspordist otsima, tegemist siis selle tootega http://www.nutrend.eu/en/products/art_19349/magneslife.aspx,maaletooja http://www.spordipartner.ee/, müüakse rattapoodides ja spordipoodides, ntx kasvõi rademaris. Share this post Link to post Share on other sites
naksitrall 5 Report post Posted March 14, 2009 Vesi enne magama minekut aitab alati. Tõsi, sest alkohol on dehüdraator, mis viib vee kehast välja. Pohmakas tähendab teisisõnu, et aju kannatab veepuuduse all. Korralikud sõõmud vett ennem magama minekut ja hommikul korras Share this post Link to post Share on other sites
FG 0 Report post Posted March 14, 2009 kaseeritud vette pressida sisse paar sidrunit ja lisada mett.Minu vaieldamatu lemmik, teeb alati olemise paremaks.Et siis... Head emakeelepäeva . Share this post Link to post Share on other sites