kiiking 0 Report post Posted March 5, 2009 Olen 18a. noormees ja soovin vabaneda rasvast kõhu piirkonnas! seis ei ole kõige hullem! jõusaalis olen käinud 6kuud 5x nädalas 1,5h ja tulemused on juba enamvähem! enamuses teen ülakeha! Hommikuti ma ei söö! koolis söön u kella 12 ajal! ja siis õhtupoole 4 või 5 ajal! vahest juhtub ka nii et esimene söögikord on kella 17.00 ajal aga seda harva! Aga oleks hea kui keegi saaks mind aidata! Share this post Link to post Share on other sites
Arnie 0 Report post Posted March 5, 2009 Olen 18a. noormees ja soovin vabaneda rasvast kõhu piirkonnas! seis ei ole kõige hullem! jõusaalis olen käinud 6kuud 5x nädalas 1,5h ja tulemused on juba enamvähem! enamuses teen ülakeha! Hommikuti ma ei söö! koolis söön u kella 12 ajal! ja siis õhtupoole 4 või 5 ajal! vahest juhtub ka nii et esimene söögikord on kella 17.00 ajal aga seda harva! Aga oleks hea kui keegi saaks mind aidata!Esimene asi on see, et toitumine korda. Kui sa ei söö korralikult, siis milleks sa jõusaalis käid? Share this post Link to post Share on other sites
kiiking 0 Report post Posted March 5, 2009 kui palju, kui tihti ja mida oleks soovitatav süüa? Share this post Link to post Share on other sites
QWE8 0 Report post Posted March 5, 2009 Miks sa hommikuti ei söö.Sumo mehed toituvad ka kaks korda päevas- teeb ainevahetuse aeglaseks. Share this post Link to post Share on other sites
kiiking 0 Report post Posted March 5, 2009 Miks sa hommikuti ei söö.Sumo mehed toituvad ka kaks korda päevas- teeb ainevahetuse aeglaseks.Ma ei söö kuna hommikuti ei ole mul isu! Share this post Link to post Share on other sites
Pjoonas 0 Report post Posted March 5, 2009 Oehissand Esimene söögikord kell 17.00 ma oleks surnud kui nii sööks Minu tavaline graafik on:8.30 hommikusöök11.20 lõuna15.40 enne trenni söök19.00 õhtusöök22.00 kergelt midagi nt 150g kohupiima ja klaas piimaSöön nii ja ei kurda peki üle kuidagi Share this post Link to post Share on other sites
Lev 0 Report post Posted March 5, 2009 Ma ei söö kuna hommikuti ei ole mul isu!Siis pressid söögi sisse. Share this post Link to post Share on other sites
Pjoonas 0 Report post Posted March 5, 2009 Ma ei söö kuna hommikuti ei ole mul isu!Söö vägisi kasvõi midagi, ajad ainevahetuse käima. Share this post Link to post Share on other sites
kiiking 0 Report post Posted March 5, 2009 (edited) mida siis oleks mõtet süüa ja mida mitte?Vorsti sai ei ole hea mõte? Edited March 5, 2009 by kiiking Share this post Link to post Share on other sites
Lev 0 Report post Posted March 5, 2009 mida siis oleks mõtet süüa ja mida mitte?Vorsti sai ei ole hea mõte?Kergelt putru ja 2 muna käib küll. Selle suudad ikka sisse vägistada endale Share this post Link to post Share on other sites
kiiking 0 Report post Posted March 5, 2009 Kergelt putru ja 2 muna käib küll. Selle suudad ikka sisse vägistada endale Elan ühiselamus ja olen harjunud tõusma 30mini enne tundide algust! pudru ja munade tegemine hommikul võtab ju suhteliselt kaua aega! Share this post Link to post Share on other sites
Pjoonas 0 Report post Posted March 5, 2009 Elan ühiselamus ja olen harjunud tõusma 30mini enne tundide algust! pudru ja munade tegemine hommikul võtab ju suhteliselt kaua aega! Tee omletti, max 10 minutit läheb.Lööd munad kaussi piim sisse ja pannile, väga kiiresti saab valmis ja maitsev on ka:) Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted March 5, 2009 Elan ühiselamus ja olen harjunud tõusma 30mini enne tundide algust! pudru ja munade tegemine hommikul võtab ju suhteliselt kaua aega! Võta piima ja müslit või kohupiim või singisaia. Share this post Link to post Share on other sites
coyote 0 Report post Posted March 5, 2009 Kõige mõtekam oleks sul kasutada otsingut, sest neid toitumise teemasid peaks olema siin piisavalt. Mina olen oma toitumise teadmised suures osas kõik siit saanud. Ei ole ju mõtet igat asja küsida. Share this post Link to post Share on other sites
kiiking 0 Report post Posted March 5, 2009 Kas treeningpäevadel ja puhkepäevadel peab toitumine olema erinev?Piima ma joon päevas umbes 2-4L ära kuna see on hea! Share this post Link to post Share on other sites
hehee 0 Report post Posted March 5, 2009 Elan ühiselamus ja olen harjunud tõusma 30mini enne tundide algust! pudru ja munade tegemine hommikul võtab ju suhteliselt kaua aega! Harju ümber või harju oma pekiga. Share this post Link to post Share on other sites
kiiking 0 Report post Posted March 5, 2009 Harju ümber või harju oma pekiga.Ära mõlise!seda pekki ei ole palju! olen 176cm pikk ja kaalun 78kg Share this post Link to post Share on other sites
4Qlimax 0 Report post Posted March 5, 2009 (edited) Ära mõlise!seda pekki ei ole palju! olen 176cm pikk ja kaalun 78kgMida sa haugud siin ?Väga õigesti ütles sulle. Edited March 5, 2009 by 4Qlimax Share this post Link to post Share on other sites
Tohman 0 Report post Posted March 5, 2009 Ära mõlise!seda pekki ei ole palju! olen 176cm pikk ja kaalun 78kgYou want the truth? You can't handle the truth! Share this post Link to post Share on other sites
hehee 0 Report post Posted March 6, 2009 (edited) Ära mõlise!seda pekki ei ole palju! olen 176cm pikk ja kaalun 78kgMis vahet sel on, kui palju või vähe seda pekki on. Kui tahad sellest vabaneda, pead oma harjumusi muutma. Edited March 6, 2009 by hehee Share this post Link to post Share on other sites
kiiking 0 Report post Posted March 6, 2009 eks ma üritan siis enda toitumist muuta! Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted March 6, 2009 Elan ühiselamus ja olen harjunud tõusma 30mini enne tundide algust! pudru ja munade tegemine hommikul võtab ju suhteliselt kaua aega! On ikka hädapätakas küll. Hommikul ei suuda süüa, siis ei suuda 15 minutit varem ärgata jne. Võta end käsile juba. Kui sa nii mugav edaspidi ka kavatsed olla, siis võid oma kõhurasvast vabanemisest vaid unistada. Share this post Link to post Share on other sites
Nana 2 Report post Posted March 6, 2009 (edited) Tee omale eelmise päeva õhtul miskit valmis ja ühiselamus peaxid mikrolaineahjud olemas olema, siis hommikul ärkad 40 min varem üles, teed toidu soojax ja sööd ning siis lähed tundi-lihtne ju? Ja kui sa ei viitsi toitu eelmise päeva õhtul valmis teha, osta endale külmkappi kodujuustu, kohupiima jne, siis ei pea isegi soojax tegemist ootama , rääkimata valmistamisest-ärkad ja sööd ning kui see ka sul tüki küljest võtab siis pole vast mõtet siit abi otsida. Edited March 6, 2009 by Nana Share this post Link to post Share on other sites
krut949 0 Report post Posted March 6, 2009 Kahjuks see, mis ma hommikul endale sisse kallan, ei ole kõige õigem, kuid aitab mind käima lükata. Hommikuti tavaliselt joon ära valgujoogi umbes 350 ml piimaga kuhu lisan 40-50g vadakuvalku ja samuti umbes 60 g süsivesikuid. Lisaks söön ära banaani või 2, mõnel hommikul röstin kõrvale täisteratooteid paar viilu. Muu tõesti ei lähe sisse, aga selliset vedelat toitu suudan peale ärkamist ikka sisse võtta. Kui ikka hommikuti ei söö, siis võidki unistama jääda kiirest ainevahetusest ja rasvadest vabanemisest. Lisaks sinu 5x nädalas trenni 1,5h tundub kah mõttetu eneselõhkumisena, kui sa sedasi toitud nagu toitud. osta endale ühikaase kas siis kohupiima, kohupiimakreemi vmt ja söö seda. Oled noor ja hetkel tundud endale purunematu terminaatorina võib-olla, aga vanemaks saades saad aru, kui rumal sa noorena olid. Share this post Link to post Share on other sites
daman 0 Report post Posted March 6, 2009 Ma kunagi tegin isegi teema kiirsöögi kohta, seal on päris palju näiteid. Share this post Link to post Share on other sites