Jatcek 0 Report post Posted March 5, 2009 Olen üks nendest kellele ei istu kohe mitte üldse hommiku söömine , kuna ei lähe kohe mitte mingi valemiga sisse. Küsimus järgmine kuna üritan hetkel massi juurde võtta siis kas ma võin või peaks hommiku söögi asemel mingit massi lisandit sööma, kas se oleks väärt mõtte.ette tänades jään vastust ootama. Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted March 5, 2009 Olen üks nendest kellele ei istu kohe mitte üldse hommiku söömine , kuna ei lähe kohe mitte mingi valemiga sisse. Küsimus järgmine kuna üritan hetkel massi juurde võtta siis kas ma võin või peaks hommiku söögi asemel mingit massi lisandit sööma, kas se oleks väärt mõtte.ette tänades jään vastust ootama.Aga söö õhtul vähem või ära jäta viimast söögikorda hilisele kellaajale. Share this post Link to post Share on other sites
R.T 2 Report post Posted March 5, 2009 Sama siin, hommikuti ei lähe midagi sisse. Share this post Link to post Share on other sites
poika 0 Report post Posted March 5, 2009 (edited) Endal sama jama, hommikuti söödud ei saa. Olen ka tühja kõhuga magama läinud, aga ikka hommikul pole isu. Olen kuskilt ka selliseid jutte kuulnud kuulnud, et osadel ei ole hommikuti isu, kuna neil ärgates magu "magab" edasi? Edited March 5, 2009 by poika Share this post Link to post Share on other sites
Arnie 0 Report post Posted March 5, 2009 Endal sama jama, hommikuti söödud ei saa. Olen ka tühja kõhuga magama läinud, aga ikka hommikul pole isu. Olen kuskilt ka selliseid jutte kuulnud kuulnud, et osadel ei ole hommikuti isu, kuna neil ärgates magu "magab" edasi?Ajage endale valgusheik sisse Segage valk piimaga või midagi, sest juua te ikka suudate ju ? Share this post Link to post Share on other sites
poika 0 Report post Posted March 5, 2009 Ajage endale valgusheik sisse Segage valk piimaga või midagi, sest juua te ikka suudate ju ? Muuseas ma joongi hommikuti ikka mõnusalt, väga suur janu hommikuti. Joon mõningate minutitega 1L piima ära. Share this post Link to post Share on other sites
hehee 0 Report post Posted March 5, 2009 (edited) Hommikune söömine on harjutamise asi. Alguses läheb väga vaevaliselt ja vägisi, pärast hakkab aga kõht ise hommikuti küsima. Mul ei ole enam absoluutselt vahet, mis kell ma õhtul söön, hommikuks on ikkagi kõht tühi. Edited March 5, 2009 by hehee Share this post Link to post Share on other sites
joker 3 Report post Posted March 6, 2009 ... ja sellepärast osad inimesed ongi ilusad, tugevad, vormis jne ... ning teised mitte Ei ületähtsusta nüüd hommikusööki, aga suhtumist näitab see küll kui palju ollakse valmis endast andma, et midagi tagasi saada.Kui hommikusöök nii paha ja raske, siis see ka märk sellest, et orgasnismi hormonaalne tasakaal, ainevahetus jne on häiritud ning seda enam peaks pingutama. Kui mugav elu, maitsvad söögid, koogid värgid särgid, mitte pingutamine, 3l õlut päevas aitaks meid vormis hoida, siis poleks ka maailmas ülekaalulisuse ja tervise probleeme.90% ülekaalulisi on lihtsalt ilmselt tahtejõuetud ja vabanduste meistrid.Samamoodi kehtib ka see neile kes soovivad kaalus juurde võtta ja lihaseid kasvatada. Sa pead sööma, et kasvaksid - muud valikut pole. Share this post Link to post Share on other sites
zx11 0 Report post Posted March 6, 2009 Harjumuse asi on see jah. Kunagi ei läinud hommikusöök sisse, nüüd on see kujunenud väga oodatud sündmuseks! Mõtle- peale tõusmist pooluimasena on sul kohe eesmärk ja veel milline: valmistada maitsev eine! Eriti mõnna on tõusmine siis, kui sööki veits õhtul ette valmistada-eile näit. võtsin lillkapsa sulama. mmmmmmmmmm Share this post Link to post Share on other sites
Nana 2 Report post Posted March 6, 2009 Jup sama siin, et kunagi ei läinud hommikuti midagi sisse, tee mis tahad no ei lähe. Siis hakkasin vägisi ajama, algul oli raske ja tahtis ka üles tulla(kuid ei tulnud kordagi), kui nüüd olen harjunud ja söön igal hommikul. Ma küll ei söö mitte kohe kui ärkan ja voodist välja ajan ennast vaid kuskil 1h pärast või nii ja hommikuti ei viitsi/pole aega miskit valmistada, seega teen eelmisel õhtul valmis. Seeg ahead harjutamist. Share this post Link to post Share on other sites
Erts 0 Report post Posted March 6, 2009 Ei ole siin midagi ,et ei suuda ja ei saa , ei taha jms. Tuleb kätte võtta ja alguse sundida ning üsna pea ärkad hommikul ülesse ja ei suuda ära oodata millal saaks süüa juba. Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted March 6, 2009 Kui kõht täis siis võiks hommikuti näiteks nii teha , et ärkad ülesse , jood klaasi vett , käid pesemas ära ja siis peaks juba tunda andma , et süüa oleks vaja . Vähemalt mul lööb küll hommikuti peale vee joomist u. 20 min. kõhu ikka jubeee tühjaks (väga harv juhus , kui nälga pole hommikuti ja seda varianti pean kasutama ) Share this post Link to post Share on other sites
Draakon40 64 Report post Posted March 6, 2009 Ei saa üldse sellest probleemist aru - tahan kogu aeg süüa, igal ajal. Lõpetan söömise õhtul kell 11, hommikul ikka hea isu. Proovige lisaks jõusaalile ka aeroobset trenni teha, ehk see aitab. Share this post Link to post Share on other sites
villu_v 2 Report post Posted March 6, 2009 Kui saalis ikka korralik koormus peal, siis pole hommikuse isuga küll mingeid probleeme Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jartmok Report post Posted March 6, 2009 Hommikune söömine on harjutamise asi. Alguses läheb väga vaevaliselt ja vägisi, pärast hakkab aga kõht ise hommikuti küsima. Mul ei ole enam absoluutselt vahet, mis kell ma õhtul söön, hommikuks on ikkagi kõht tühi.Nõustun täielikult sinu ütlustega. Ise olen seisnud sama probleemiga silmitis, hommikul söögiisu pole. Tasapisi hakkasin sööma ja nüüd hommikutel kõht lausa karjub söögi järele Seega tasa ja targu teile. Share this post Link to post Share on other sites
Ottoson 0 Report post Posted March 6, 2009 On minulgi lapsest saati olnud probleem, et ei lähe hommikuti midagi sisse. Kuna käin aktiivselt jõusaalis ja sellele alale loomulik on, et inimesed jälgivad põhjalikult oma toitumist siis olen midagi sundinud ennast hommikuti sööma. Kuid tõesti läheb väga vaevaliselt toit hommikuti sisse ning olen viimasel ajal hakanud valgu shake jooma. Kasutan Eiselti Protecit piimaga. Protecit sellepärast, et see sobib hästi toidukordade asendajana, kuna sisaldab nii "kiireid" kui "aeglaseid valke". Lisaks joon veel smuutit. Kuid tasapisi on hakanud isu tulema ka nn. tahke toidu vastu. Ning nüüd teengi nii, et kui tunnen, hommikul hea isu, siis söön toitumiskavas kirjapandud hommikusöögi järgi ja kui isu nii eha pole siis teen valgu koksi! Share this post Link to post Share on other sites
RD 0 Report post Posted March 6, 2009 Sama probleem, minu lahenduseks hästi vedel kaera - või neljaviljapuder valgusheigiga või siis proteiin pudru sisse segatuna. Naljakal kombel läheb tiba rohkema oliiviõliga praemune ka üllatavalt palju hommikul sisse Share this post Link to post Share on other sites
Jatcek 0 Report post Posted March 8, 2009 ok nagu ma aru saan siis suht targutamise koht se siin otse loomulikult igistan ma midagi hommiku ikka sisse, ja trenni teen ka mingi 5 korda nädalas hommiku tööle siis peale seda trenni ja koju tavaliselt kella 8-9 ajal seega peaks nagu koormus suht suur olema ja sellega ka söögi isu hommiku aga kahjuks ei ole siiani midagi muutunud. Küsimus oli ju selline kas ma võin selle tahke toidu asendada massilisandiga ja kas efekt sama. Share this post Link to post Share on other sites
maverick 0 Report post Posted March 10, 2009 mul konkreetne, hommikul 3-4 võikut ja pärast seda eelmise päeva sööki kah veel-ja tunni aja pärast jälle kõht tühi( u 5-6 korda päevas söön ) Share this post Link to post Share on other sites
LaizeN 0 Report post Posted March 10, 2009 mul konkreetne, hommikul 3-4 võikut ja pärast seda eelmise päeva sööki kah veel-ja tunni aja pärast jälle kõht tühi( u 5-6 korda päevas söön )NONII,meie ekspert kas üle 1000 krooniseid asju tohib koos süüa, siis lihas kasvab - paneb hommikui võikusid, edu.ee mees.Majandussurutise ajal soovitan keskenuda rohkem munadele ja odavale lihale Share this post Link to post Share on other sites
Goleteral 0 Report post Posted March 10, 2009 NONII,meie ekspert kas üle 1000 krooniseid asju tohib koos süüa, siis lihas kasvab - paneb hommikui võikusid, edu.ee mees.Majandussurutise ajal soovitan keskenuda rohkem munadele ja odavale lihale Piira nüüd oma erutust..Kui hommikuti kohe üldse midagi sisse ei lähe ega siis ei jää muud üle teha kui alustada vedelikega - jogurt, lisaks näiteks müslit või erinevaid helbeid..Ma kah 6 kuud tagasi ei suutnud enne kella 11 mitte ühtegi lusikatäit toitu endale sisse ajada - hetkel annab kõht juba kell 7 hommikul märku, kui enne 8't süüa ei saa on juba jama majas Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted March 10, 2009 Hommikul söömisega on tavaliselt ikka nii, et seda peabki harjutama. Iga hommik sööd korralikult ja vaikselt tõusevad kogused ka. Muidugi kui seda ei tehta järjepidevalt siis seda isu hommikul pole ka. Motiveerige ennast sööma! Share this post Link to post Share on other sites
PaKaalu 0 Report post Posted March 10, 2009 Putru.Proovi algul natuke sppa ja küll aeg näitab Share this post Link to post Share on other sites