Jump to content
Sign in to follow this  
Aloha

Kondid jämedamaks- on võimalik? kuidas?

Recommended Posts

Selline probleem, et käsivarre ja õlavarre luud on jube peenikesed pikkus on normaalne aga just laiust oleks kuidagi juurde vaja. On olemas mingeid harjutusi/ toidulisandeid/ toite mida süüa ja mida mitte süüa sooviga neid jämedamaks saada? Või ongi ainuke võimalus süüdistada halbu geene ja loota et iseenesest kasvavad? Võivad ka teised kondid jämedamaks minna aga need on kõige silma riivamamad enda jaoks. Vanust on 17 aastat.

Ma kunagi nägin mingit dokumentaalsarja sellest, kuidas käte ja jalgadega betoonplokkide purustajatel muutusid kondid põrutuste tagajärjel tugevamateks ja paksemateks..

Aga ära sa nüüd sellepärast pea või külg ees vastu seina jooksma hakka, et ma seda siin mainisin.

Ma peksan paar korda nädalas jalgadega betoonseina, söön kaltsiumitablette ka, kondid on tugevamaks läinud küll.

Alguses on jube valus ja võtab jala punaseks ,aga pärast on mõnus .

Ma peksan paar korda nädalas jalgadega betoonseina, söön kaltsiumitablette ka, kondid on tugevamaks läinud küll.

Alguses on jube valus ja võtab jala punaseks ,aga pärast on mõnus .

Hullud <_<:D . Palju Vandammet vaadanud.

Njah seda olen kuulnud et kui käeluu murrad siis kasvab jämedamaks et uuesti ei juhtuks nii kergelt aga pole tahtmist siiski seda moodust järgi proovida <_< Ja käsivarrele peab rämedalt hagu ikka andma et kont välja ei paistaks lihase alt. Tahaks veits inimlikuma viisiga jämedamaid konte.