Pjoonas 0 Report post Posted March 3, 2009 Huvitaks siis millised on teie after-workout joogid või söögid.Endal siis:30g Whey 80(maitsetu)60g Dextroos5g Kreatiin mono2 tl kakaod ka maitseksSegan kõik pooleliitrises pudelis veega Share this post Link to post Share on other sites
Arnie 0 Report post Posted March 3, 2009 Huvitaks siis millised on teie after-workout joogid või söögid.Endal siis:30g Whey 80(maitsetu)60g Dextroos5g Kreatiin mono2 tl kakaod ka maitseksSegan kõik pooleliitrises pudelis veega hera80 ja trauben zuker. valgu ja süsikate suhe 1:2 Share this post Link to post Share on other sites
LaizeN 0 Report post Posted March 3, 2009 hera80 ja trauben zuker. valgu ja süsikate suhe 1:2rasvata piim 200g15g american whey'd30g kakaod20g pärmi200g vett Share this post Link to post Share on other sites
Pjoonas 0 Report post Posted March 3, 2009 rasvata piim 200g15g american whey'd30g kakaod20g pärmi200g vettMilleks pärm? Share this post Link to post Share on other sites
zx11 0 Report post Posted March 3, 2009 Mul 200-300g kala või kanafileed,lillkapsast vahest köögiviljasegud, ahjukartul. Share this post Link to post Share on other sites
LaizeN 0 Report post Posted March 3, 2009 Milleks pärm?Palju kroomi ja B vitamiine, mida me trenni käigus välja higistame..Vist oli nii , isegi tsinki vist sisaldab, igastahes niipalju, kui mina lugenud olen kirjandusest, siis pärm on üks rikkalikumaid naturaalseid vitamiini allikaid üldse ( parandage, kui eksin, vbl on mul aegunud kirjandus ) Share this post Link to post Share on other sites
Pjoonas 0 Report post Posted March 3, 2009 Palju kroomi ja B vitamiine, mida me trenni käigus välja higistame..Vist oli nii , isegi tsinki vist sisaldab, igastahes niipalju, kui mina lugenud olen kirjandusest, siis pärm on üks rikkalikumaid naturaalseid vitamiini allikaid üldse ( parandage, kui eksin, vbl on mul aegunud kirjandus )Ahso Aga see ju nii jubeda maitsega kuidas sa suudad seda süüa Share this post Link to post Share on other sites
LaizeN 0 Report post Posted March 3, 2009 Ahso Aga see ju nii jubeda maitsega kuidas sa suudad seda süüa Kui sa selle joogi sisse paned ja nii ära segad, et teda näha ei jää, siis ta ei anna mitte mingisugust maitset.(20g ca 500g veega)Plus annab piim + kakao väga tugeva maitse Share this post Link to post Share on other sites
H2TheO-Z 0 Report post Posted March 3, 2009 500ml keefirit vaarikatega, tassitäis piima kakaoga. Share this post Link to post Share on other sites
Pjoonas 0 Report post Posted March 3, 2009 Kui sa selle joogi sisse paned ja nii ära segad, et teda näha ei jää, siis ta ei anna mitte mingisugust maitset.(20g ca 500g veega)Plus annab piim + kakao väga tugeva maitse Mõni targem võiks öelda kas ta tõest on nii kasulik:) Siis kaaluks isegi selle kasutamist Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted March 3, 2009 (edited) Üsna suvaline söök, täna peale trenni näiteks u. paarsada g. ahjus küpsetatud lõhet ja mõned teraleivad singi ja juustuga. Mõnikord kohe peale trenni kodus u. 200 g pakk pähklite, rosinate jms segu. Toidulisandite reklaamiohver õnneks ei ole. Edited March 3, 2009 by Capricorn Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted March 3, 2009 Üsna suvaline söök, täna peale trenni näiteks u. paarsada g. ahjus küpsetatud lõhet ja mõned teraleivad singi ja juustuga. Mõnikord kohe peale trenni kodus u. 200 g pakk pähklite, rosinate jms segu. Toidulisandite reklaamiohver õnneks ei ole. Toidulisandid sobivad hästi siis kui näiteks ei jõua trennist nii kiiresti koju, siis hea rüübata peale trenni kohe sheik sisse. Muidugi tavatoidu vastu ei saa Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted March 3, 2009 (edited) Toidulisandid sobivad hästi siis kui näiteks ei jõua trennist nii kiiresti koju, siis hea rüübata peale trenni kohe sheik sisse. Muidugi tavatoidu vastu ei saa Jah on küll hea kohe peale trenni rüübata, aga kas ja kui palju sellest ka reaalselt kasu on võrreldes sellega kui koju jõudmine võtab veidi aega ja kodus sööksid? Võibolla umbes midagi sellist, et biits kasvab 38 cm asemel 38,5 cm suuruseks vms. Ma arvan, et sinna lisandite alla pandud raha ei ole seda väärt. Edited March 3, 2009 by Capricorn Share this post Link to post Share on other sites
LaizeN 0 Report post Posted March 3, 2009 Jah on küll hea kohe peale trenni rüübata, aga kas ja kui palju sellest ka reaalselt kasu on võrreldes sellega kui koju jõudmine võtab veidi aega ja kodus sööksid? Võibolla umbes midagi sellist, et biits kasvab 38 cm asemel 38,5 cm suuruseks vms. Ma arvan, et sinna lisandite alla pandud raha ei ole seda väärt. Mina joon näiteks siis, kui koju jõuan ja siis 1h pärast korralik söök.Eks enamusel ole see jook ikka platseebo tõstmiseks Share this post Link to post Share on other sites
Kevin de puta madre 0 Report post Posted March 3, 2009 Poest üks liitrine jogurt.35g valku, 150g süsikaid ja 20g rasva. Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted March 3, 2009 EO3 Cell Loader ja hiljem juba söök. Share this post Link to post Share on other sites
rinaldo 0 Report post Posted March 3, 2009 Hera 80 + Traubenzuker + Kreatiinmonohüdraat Share this post Link to post Share on other sites
sigaloom 0 Report post Posted March 3, 2009 Ma olen eriti lahja vend ja rüüpan mõned suutäied pudelisse järgi jäänud vett ... Share this post Link to post Share on other sites
Arntz 0 Report post Posted March 4, 2009 Liiter piima Share this post Link to post Share on other sites
Fdvk 82 Report post Posted March 4, 2009 200g kohupiima Share this post Link to post Share on other sites
dirty scorpion 0 Report post Posted March 4, 2009 ~0,7l joogijogurtit 35g valgupulbrit3-4g kreatiini Share this post Link to post Share on other sites
noPAINnoGAIN 0 Report post Posted March 4, 2009 Kohe peale trenni 40 g whey goldi ning siis kiirelt koju sööma...Eriti ei näe süsikate saamisel sheigist mõtet , parem ikka päris toidust Share this post Link to post Share on other sites
Pjoonas 0 Report post Posted March 4, 2009 Kohe peale trenni 40 g whey goldi ning siis kiirelt koju sööma...Eriti ei näe süsikate saamisel sheigist mõtet , parem ikka päris toidustNoja kui kiiresti koju jõuad, ja kohe viitsid süüa tegema hakata Share this post Link to post Share on other sites
joey 0 Report post Posted March 4, 2009 Palju kroomi ja B vitamiine, mida me trenni käigus välja higistame..Vist oli nii , isegi tsinki vist sisaldab, igastahes niipalju, kui mina lugenud olen kirjandusest, siis pärm on üks rikkalikumaid naturaalseid vitamiini allikaid üldse ( parandage, kui eksin, vbl on mul aegunud kirjandus )Kas sa omaalgatuslikult pärmi lisad või lugesid kuskilt. Muidu tundub ju päris hea mõte, pärmis on jah palju kasulikku. Kas see hiljem kõhtu paisutama või-mida-iganes tegema ei hakka.Ise üldiselt kasutan massi ajal:Whey Gold - üks kulp (~25g valku)Malto6 - kaks kulpiDextro - üks kulpGlutamine FX (soovitan) - üks teelusikatäisBCAA FX - üks teelusikatäisKreatyl FX (soovitan) - väike teelusikatäisCentrumVita C(Praegu rasvapõletuse ajal on kõik sama, ainult sv kogused on väiksemad) Share this post Link to post Share on other sites
Pjoonas 0 Report post Posted March 4, 2009 Kas sa omaalgatuslikult pärmi lisad või lugesid kuskilt. Muidu tundub ju päris hea mõte, pärmis on jah palju kasulikku. Kas see hiljem kõhtu paisutama või-mida-iganes tegema ei hakka.Ise üldiselt kasutan massi ajal:Whey Gold - üks kulp (~25g valku)Malto6 - kaks kulpiDextro - üks kulpGlutamine FX (soovitan) - üks teelusikatäisBCAA FX - üks teelusikatäisKreatyl FX (soovitan) - väike teelusikatäisCentrumVita C(Praegu rasvapõletuse ajal on kõik sama, ainult sv kogused on väiksemad)Mitu dl sul see üks kulp on? Share this post Link to post Share on other sites