Jump to content
Sign in to follow this  
MWEchamp

HT-R Dieediks?

Recommended Posts

Oleks selline küsimus et hetkel kasutan Massilisajaks Serious Massi. Enne suve aga tahaksin keha rasvasisaldust natuke vähendada, ühesõnaga piirata natuke süsivesikute söömist. Kuna Serious mass on tõsine kaloripomm siis see selleks ei sobi. Kuna mul on aga järgi HT-Ri siis tahtsin küsida kas see sobiks muidu selleks? Soovitate midagi muud?

Oleks selline küsimus et hetkel kasutan Massilisajaks Serious Massi. Enne suve aga tahaksin keha rasvasisaldust natuke vähendada, ühesõnaga piirata natuke süsivesikute söömist. Kuna Serious mass on tõsine kaloripomm siis see selleks ei sobi. Kuna mul on aga järgi HT-Ri siis tahtsin küsida kas see sobiks muidu selleks? Soovitate midagi muud?

Toitumine korda siis langeb ka kaal. HT-R võid võtta peale trenni.

Toitumise korrastamise all piirata süsivesiku rikkaste toitude söömise?

Väga hea küsimus! Ootame siis, mida vastatakse "korras (olevaks) toitumise" definitsiooniks! <_<

Korras toitumine tähendab ju ka seda et saadakse kõiki aineid piisavas koguses, nii süsivesikuid, rasvu, kui ka valke. Samuti mineraalaineid ja muud.

Dieedi ajal peaks aga see tasakaal veidike teine olema.

Samas võib ka toidulisandid siis kõrvale jätta,kui tahad lihase piirjooni hästi väljapaistvateks.Mina hakkan end igastahes mingilmääral näljutama enne suve ja siis ka ilmselt midagi vastavat sööma !

Minu meelest näljutamine pole kõige parem mõte, see võib lihase arengut halvaendada, lihaste piirjoonte väljasaamiseks tuleb viia keha rasvasisaldus madalaks, seda saab kui vähendada süsivesikute tarbimist. Kuid valku ja muid aineid on kehal ikka vaja.

Minu meelest näljutamine pole kõige parem mõte, see võib lihase arengut halvaendada, lihaste piirjoonte väljasaamiseks tuleb viia keha rasvasisaldus madalaks, seda saab kui vähendada süsivesikute tarbimist. Kuid valku ja muid aineid on kehal ikka vaja.

Näljutamine pole kindlasti lahendus. Pigem tuleks kaloraažhi järk järgult vähendada ja mõistlikult alla võtta, muidu kaotad lihtsalt oma lihasmassi.