villu_v 2 Report post Posted March 1, 2009 Mitu korda nädalas saalis käite ja mitmeks on jaotatud teie kava? Share this post Link to post Share on other sites
Lev 0 Report post Posted March 1, 2009 (edited) Mitu korda nädalas saalis käite ja mitmeks on jaotatud teie kava?2 trenni 1vaba kaks trenni 1 vaba jne...1päev rind, triitseps, biitseps2päev jalad, õlgVaba1päev selg, triitseps, biitseps2päev jalad, õlg Edited March 1, 2009 by Lev Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted March 1, 2009 Käin 6 korda nädalas ja on 4 jaotatud kava Share this post Link to post Share on other sites
s4nder 0 Report post Posted March 1, 2009 E: Rind, õlg, triitsepsK: Selg, biitsepsR: Jalad, kõht Share this post Link to post Share on other sites
Pjoonas 0 Report post Posted March 1, 2009 Neli ja neljaks Rind,biitsepsSelg,trapetsVabaÕlg,triitsepsJalgvabavaba Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted March 1, 2009 E: Maks. pingutuste päev Kükk/jõutõmme Keretõsted kitsel Lailihas( 1 harjutus) Kõht ( 1 harjutus)K. Maks. pingutuste päev Lamades surumine Kitsalt surumine Plokil alla surumine Õlad Lailihas (1 harjutus) biitseps ( 1 harjutus)R. Kiire päev Kastilt kükk, maksimaalse kiirusega Kerged pooltõmbed Kõhukülglihased Kael( 1 harjutus)P. Kiire päev Lamades surumine maksimaalse kiirusega Triitseps( sama mis kolmapäev) Lailihas( 1 harjutus) Biitseps(1 harjutus)Selline kava siis, pm jaotatud on kaheks, kiired päevad ja rasked päevad Share this post Link to post Share on other sites
joey 0 Report post Posted March 1, 2009 6 korda nädalas, igat lihast kaks korda nädalas, kerged ja rasked päevad. Share this post Link to post Share on other sites
kunnar 0 Report post Posted March 1, 2009 Kolm korda nädalas. Kavas on nii kiireid kui aeglaseid harjutusi. Kasutan ainult vabu raskusi. Biitsepsit ja triitsepsit eraldi ei treeni üldse, sest need saavad piisavalt koormust surumistest ja tõmmetest. Lihasegruppide järgi jaotust vanasti küll tegin, aga loobusin ja hetkel arvan küll et sellise trennistiili juurde enam tagasi ei pöördu. Share this post Link to post Share on other sites
Wire 0 Report post Posted March 1, 2009 3 korda nädalas. Hetkel esmasp ja neljap jõu/massikava. Reedel ringtreening. Share this post Link to post Share on other sites
Jõukahoolik 0 Report post Posted March 1, 2009 Kaks trenni, üks vaba, kaks trenni, kaks vaba. Ehk siis 4 korda nädalas. Share this post Link to post Share on other sites
Toivo295 0 Report post Posted March 1, 2009 Käin hetkel ainult kaks korda nädalas. Aga kahe trenniga saan suuremad lihased ühe korra läbi treenitud, väiksemad kaks korda. Share this post Link to post Share on other sites
villu_v 2 Report post Posted March 1, 2009 kuidas tulemustega rahul olete?ise teen kolmeks jaotatud kava järgi 5-6 korda nädalas, aga tulemustega väga rahul ei ole. Share this post Link to post Share on other sites
Mercy 0 Report post Posted March 1, 2009 3 korda nädalas, trennide vahe 1-2 päeva. Lisaks teen nädala jooksul ka muid trenne (squash, venitamine, seinaronimine, jooks jms).I päev: rind, biitseps, kõht, ranne.II päev: selg, trapets, säär.III päev: jalg, õlg, triitseps.Tulemustega üldiselt rahul. Kuna kava koostati koos toitumiskavaga ning on läbitud kaalukaotus, siis jõunumbrid pole eriliselt muutunud kuid peeglist vaatab vastu muutunud inimene. Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted March 1, 2009 kuidas tulemustega rahul olete?ise teen kolmeks jaotatud kava järgi 5-6 korda nädalas, aga tulemustega väga rahul ei ole.Käi 3 korda nädalas ja võrdle. Suure tõenäosusega oled rohkem rahul. Share this post Link to post Share on other sites
haamer 0 Report post Posted March 1, 2009 (edited) Veits mööda panen teemast, aga ise teen trenni täiesti juhuslikult, siis kui tuju tuleb.Ja olen vägagi rahul, lihstalt üritan järgida et kellaeg liiga hiline/varane ei oleks ja et täiskõhuga ka eriti trenni ei kipuks tegema.Suhteliselt jah , saali arvatavasti minek siis kui natukene vanemaks saan ja lihase areng kasvab.Ujuma satub ka paar korda nädalas vahest, ütleme siis et 2 - 3 korda nädalas korralikku trenni umbes ja sööki, elu hea küll . Edited March 1, 2009 by haamer Share this post Link to post Share on other sites
zx11 0 Report post Posted March 1, 2009 3k nädalas+3xjooksu a 30min kord Share this post Link to post Share on other sites
Lev 0 Report post Posted March 1, 2009 kuidas tulemustega rahul olete?ise teen kolmeks jaotatud kava järgi 5-6 korda nädalas, aga tulemustega väga rahul ei ole.Ma oma kavaga Väga rahul. Vahetan alles siis, kui tunnen, et arengut enam ei ole. Koormus pole ka liiast. Share this post Link to post Share on other sites
daemonium 18 Report post Posted March 1, 2009 Käi 3 korda nädalas ja võrdle. Suure tõenäosusega oled rohkem rahul.Miks sa nii arvad?Inimesed ju erinevad.Mina teen 5x nädalas;puhkuse ajal isegi 6x nädalas(muidu ei võimalda töögraafik) ,mis mõjub eriti hästi.3x nädalas on ntx minul raskusi isegi vormi hoidmisega,arengust ei ole juttugi. Share this post Link to post Share on other sites
villu_v 2 Report post Posted March 1, 2009 Ma ei sa ka täpselt aru miks peaks 3 korda nädalas olema parem, kui 5-6 korda nädalas.Ma olen asjast nii aru saanud, et kui ühele lihaskrupile anda taastumiseks 48 h peaks kõik väga hea olema. Share this post Link to post Share on other sites
PaKaalu 0 Report post Posted March 1, 2009 3meks jaotatud,ülepäeva Share this post Link to post Share on other sites
Goleteral 0 Report post Posted March 1, 2009 Ma ei sa ka täpselt aru miks peaks 3 korda nädalas olema parem, kui 5-6 korda nädalas.Ma olen asjast nii aru saanud, et kui ühele lihaskrupile anda taastumiseks 48 h peaks kõik väga hea olema.No see ju oleneb täiesti inimesest ja trennist, ma treenin reedeti jalgu ja tavaliselt alles teisipäeval kaob säärest lihasvalu ära seega ei ole see 48h 'reegel' küll mingi ütleja Share this post Link to post Share on other sites
sigaloom 0 Report post Posted March 1, 2009 1. jalg, kõht2. rind, õlg, triitseps3. selg, biitseps4. -5. rind, triitseps, kõht (kerge päev)6. jalg, selg, alaselg (kerge päev)7. - Share this post Link to post Share on other sites
xerox 2 Report post Posted March 1, 2009 1päev rind,õlg,triitseps2.päev jalad,kõht3.päev selg,biitseps1-2x nädalas poksi või enekaitse trenni ka Share this post Link to post Share on other sites
rait83 26 Report post Posted March 1, 2009 E: Maks. pingutuste päev Kükk/jõutõmme Keretõsted kitsel Lailihas( 1 harjutus) Kõht ( 1 harjutus)K. Maks. pingutuste päev Lamades surumine Kitsalt surumine Plokil alla surumine Õlad Lailihas (1 harjutus) biitseps ( 1 harjutus)R. Kiire päev Kastilt kükk, maksimaalse kiirusega Kerged pooltõmbed Kõhukülglihased Kael( 1 harjutus)P. Kiire päev Lamades surumine maksimaalse kiirusega Triitseps( sama mis kolmapäev) Lailihas( 1 harjutus) Biitseps(1 harjutus)Selline kava siis, pm jaotatud on kaheks, kiired päevad ja rasked päevad Kui mõtekas on raskel küki päeval teha kastilt kükki? Kas on mõtet teha mõnel kükipäeval ainutl kastilt kükki ja tavaline ära jätta? Palju seerias kordusi ja mis % -ga kükimaksimumist teha? Share this post Link to post Share on other sites
Arne 0 Report post Posted March 1, 2009 3xnädalas jõusaal, kava jaotatud kolmeks ja korra nädalas ujumine. Share this post Link to post Share on other sites