atzik 0 Report post Posted February 27, 2009 (edited) olen algaja ja sooviks teada koduseid harjutusi kõikidele lihasgruppidele ennem kui saali kangi loopima minna enne harjutaks kodus nt kõhulihased jne kuidas saaks mingit graafikut mille alusel teha neid ette tänades et saaks kuidagi toitumise ka paika loobuks liigrasvast päris juurikaid ka ei taha õgida aind sisse olen kuulnud et syyakse 5 korda päevas puu vilju kohupiima siis hakkab ka asi paranema tervislik toit jne. milline oleks õige toitumise kord??? Edited February 27, 2009 by atzik Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted February 27, 2009 olen algaja ja sooviks teada koduseid harjutusi kõikidele lihasgruppidele ennem kui saali kangi loopima minna enne harjutaks kodus nt kõhulihased jne kuidas saaks mingit graafikut mille alusel teha neid ette tänadesMilleks sa peaksid enne kodus harjutama, kui on plaan nagunii saali minna? Mine saali ja haara sealsel treeneril sabast kinni! Share this post Link to post Share on other sites
PaKaalu 0 Report post Posted February 27, 2009 saalis saad kõige paremini ennast treenida kui sul kodus just kangi,hantleid ja pinki pole. Share this post Link to post Share on other sites
atzik 0 Report post Posted February 27, 2009 Milleks sa peaksid enne kodus harjutama, kui on plaan nagunii saali minna? Mine saali ja haara sealsel treeneril sabast kinni!seda muidugi aga meil on selline kohalik saal ja seal puudub igasugu treenerid kes jagaks näpunäiteid igast kyljest et mitte tappa ennast Share this post Link to post Share on other sites
atzik 0 Report post Posted February 27, 2009 saalis saad kõige paremini ennast treenida kui sul kodus just kangi,hantleid ja pinki pole.jah puuduvad kodus sellised vahendid ja ka saalis kus saaks käiia puudub vastav inimene et mitte liiga teha ja muidugi praega ei ole sellist vormi ka et 100 kilostega mässata näiteks on miskit abi pakkuda et saaks kodus nt algust teha võimlemised painutused kätekõverdused jne oleks mingi plaan kokku panna see tähendab et misi seeria teha ja hiljem siis minna kangidega myrama ja kuidas on nende pulbritega ei ole hetkel aimu kui kodus hakkata liigutama miski plaani järgi ja siis lihasedi ja jõudu kasvatada Share this post Link to post Share on other sites
Fr3 1 Report post Posted February 27, 2009 Kasuta ikka kirjavahemärke ka. Aga trennist nii palju, et kohalik saal või mitte, treener olemas või mitte, astu aga julgelt sisse ja hakka tegema, eelnevalt pole vaja kodus mingit vormi tegema hakata ja ega abivahendideta ei saagi erilist vormi teha. Võta siit saidilt (TÖÖRIISTAD ---> TREENINGKAVAD) algajatele mõeldud treeningkava ja hakka aga mürama. Share this post Link to post Share on other sites
Lev 0 Report post Posted February 27, 2009 olen algaja ja sooviks teada koduseid harjutusi kõikidele lihasgruppidele ennem kui saali kangi loopima minna enne harjutaks kodus nt kõhulihased jne kuidas saaks mingit graafikut mille alusel teha neid ette tänadesma arvan, et kodus saad ilusti rinda treenida kätekõverdustega( korralikult sooritused) . jalgu kükkidega ja kõhtu ma arvan, et tead küll kuidas seda teha. tee neid kõiki harjutusi ühel päeval ja soorita neid järgmiselt.kätekõverdused maxkükk 50 korda vähemalt.Kõhulihased max.ja korda seda vähemalt 5 korda. Puhka max 30sec iga kolme harjutuse vahelt. Kui võimalus kuskil lõuga ka tõmmata siis tee seda ka kindlasti vahele.Kui niimoodi ülepäeviti õhtuti teed siis oled kahe kuuga ilusti vormis, kui mitte varem. Ise tegin kunagi väga palju kätekõverdusi ja eks see ole ära tasunud. Share this post Link to post Share on other sites
Lev 0 Report post Posted February 27, 2009 olen algaja ja sooviks teada koduseid harjutusi kõikidele lihasgruppidele ennem kui saali kangi loopima minna enne harjutaks kodus nt kõhulihased jne kuidas saaks mingit graafikut mille alusel teha neid ette tänades et saaks kuidagi toitumise ka paika loobuks liigrasvast päris juurikaid ka ei taha õgida aind sisse olen kuulnud et syyakse 5 korda päevas puu vilju kohupiima siis hakkab ka asi paranema tervislik toit jneToitumisest nii palju, et tuleb süüa tihti ja natuke väiksemad kogused. Söö ikka kõike kasulikku ja ära toitu pelga. Kui sööd harva, siis tekkib organismil vajadus toitaineid kõrvale panna, kui sööd tihti siis seda vajadust pole.Jooksmine mõjub ka kaalule hästi! Hommikuti näiteks on hea joosta, kuid ära jookse tyhja kõhuga. Mingi banaan või kodujuust söö ikka ennem ära. Share this post Link to post Share on other sites
atzik 0 Report post Posted February 27, 2009 ma arvan, et kodus saad ilusti rinda treenida kätekõverdustega( korralikult sooritused) . jalgu kükkidega ja kõhtu ma arvan, et tead küll kuidas seda teha. tee neid kõiki harjutusi ühel päeval ja soorita neid järgmiselt.kätekõverdused maxkükk 50 korda vähemalt.Kõhulihased max.ja korda seda vähemalt 5 korda. Puhka max 30sec iga kolme harjutuse vahelt. Kui võimalus kuskil lõuga ka tõmmata siis tee seda ka kindlasti vahele.Kui niimoodi ülepäeviti õhtuti teed siis oled kahe kuuga ilusti vormis, kui mitte varem. Ise tegin kunagi väga palju kätekõverdusi ja eks see ole ära tasunud.päevas siis 5x nagu saan aru ja igäevole sa tänatud vaatame siis palju mul kulub aega Share this post Link to post Share on other sites
atzik 0 Report post Posted February 27, 2009 Toitumisest nii palju, et tuleb süüa tihti ja natuke väiksemad kogused. Söö ikka kõike kasulikku ja ära toitu pelga. Kui sööd harva, siis tekkib organismil vajadus toitaineid kõrvale panna, kui sööd tihti siis seda vajadust pole.Jooksmine mõjub ka kaalule hästi! Hommikuti näiteks on hea joosta, kuid ära jookse tyhja kõhuga. Mingi banaan või kodujuust söö ikka ennem ära.tänud nõuande eest Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted February 28, 2009 Jooksmine mõjub ka kaalule hästi! Hommikuti näiteks on hea joosta, kuid ära jookse tyhja kõhuga. Mingi banaan või kodujuust söö ikka ennem ära.Enne võiks ise asja olemuse endale selgeks teha - banaan on süsivesikud, kodujuust valgud. Mida siis ja mis ajal enne jooksu ja mis eesmärgil süüa? Share this post Link to post Share on other sites
daemonium 18 Report post Posted February 28, 2009 ma arvan, et kodus saad ilusti rinda treenida kätekõverdustega( korralikult sooritused) . jalgu kükkidega ja kõhtu ma arvan, et tead küll kuidas seda teha. tee neid kõiki harjutusi ühel päeval ja soorita neid järgmiselt.kätekõverdused maxkükk 50 korda vähemalt.Kõhulihased max.ja korda seda vähemalt 5 korda. Puhka max 30sec iga kolme harjutuse vahelt. Kui võimalus kuskil lõuga ka tõmmata siis tee seda ka kindlasti vahele.Kui niimoodi ülepäeviti õhtuti teed siis oled kahe kuuga ilusti vormis, kui mitte varem. Ise tegin kunagi väga palju kätekõverdusi ja eks see ole ära tasunud.Äge kava.Ja kahe kuuga vormi ..., Räägi veel midagi huvitavat, Share this post Link to post Share on other sites