elfjelinek 0 Report post Posted February 21, 2009 kui tihti on mõtet kükkida.Kas üle nädala nagu soovitatakse jõutõmmet teha voi iga jalatrenn ehk iga nädal.Mõned teevad üks nädal kükki ja järgmine nädal jalapressi,pidi paremini taastuma. Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted February 21, 2009 kui tihti on mõtet kükkida.Kas üle nädala nagu soovitatakse jõutõmmet teha voi iga jalatrenn ehk iga nädal.Mõned teevad üks nädal kükki ja järgmine nädal jalapressi,pidi paremini taastuma.Kükki ikka iga jalatrenn. Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted February 21, 2009 Õpi oma keha tundma ning proovi kuidas sulle paremini sobib. Share this post Link to post Share on other sites
tmks88 0 Report post Posted February 23, 2009 mina hakkasin alguses 2x nädalas kykkima, 2 päevase vaheganüüd teen 3x nädalasesmasp raskekolmap taastav (kerged raskused)reede raskeiga nädal panen kaalu juurde 2-4kg Share this post Link to post Share on other sites
wer-rax 0 Report post Posted February 23, 2009 Hakkasin ka alles kükkima ja teen 2korda nädalas ....üks raske päev ,teine veits kergem ja proovin ka iga nädalraskust lisada:) Share this post Link to post Share on other sites
argoll 12 Report post Posted February 23, 2009 mina hakkasin alguses 2x nädalas kykkima, 2 päevase vaheganüüd teen 3x nädalasesmasp raskekolmap taastav (kerged raskused)reede raskeiga nädal panen kaalu juurde 2-4kgMina arvan, et sa koormad oma jalad liialt ära ja need lihtsalt ei kasva aga eks see kõik oleneb ka treenituse astmest.Pigem tee 1x nädalas ala 5x6 ( 80-90% maksimumist ).Tsiteerides Hr. Bonsunat - kui Te ei puhka, siis ei kasva tee mm ka Kdima õiged sõnad ikka Argo Share this post Link to post Share on other sites
tmks88 0 Report post Posted February 23, 2009 Mina arvan, et sa koormad oma jalad liialt ära ja need lihtsalt ei kasva aga eks see kõik oleneb ka treenituse astmest.Pigem tee 1x nädalas ala 5x6 ( 80-90% maksimumist ).Tsiteerides Hr. Bonsunat - kui Te ei puhka, siis ei kasva tee mm ka Kdima õiged sõnad ikka Argojõud kasvab - see peamine eesmärkmassi tuleb ka päris kiiresti kui süüa piisavalt, kui söön veidi vähem siis kaal pysib aga jõudu tuleb juurde Share this post Link to post Share on other sites